سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سوپ فندق و سیب زمینی

سوپ فندق یک سوپ کاملا متفاوت با طعمی دلنشین است. ماده اصلی این سوپ، فندق و سیب زمینی است. بودن این دو ماده در کنار هم در این سوپ، طعم آن را متفاوت و خوشمزه کرده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با دستورالعمل های زیر می‌توان سوپ فندق را به سادگی تهیه کرد.

مواد لازم سوپ فندق و سیب زمینی: برای ۴ نفر

فندق ۲ پیمانه
آب ۴ پیمانه
سیب زمینی ۵ عدد
برگ بو ۲ عدد
نعنای خرد شده ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم
روغن به میزان لازم

طرز تهیه سوپ فندق و سیب زمینی:

سیب زمینی‌ها را بشویید، سپس آن‌ها را همراه با مقداری آب بگذارید تا بپزند. وقتی سیب  زمینی‌ها کاملا نرم شدند، آن‌ها را با آب سرد بشویید تا بتوانید به راحتی پوست هایشان را جدا کنید. سیب زمینی‌های بدون پوست را داخل یک ظرف مناسب خوب له کنید.

فندق‌ها را به مدت یک شبانه روز خیس کرده، سپس پوست آن‌ها را جدا کنید. فندق‌های بدون پوست را همراه با ۴ پیمانه آب داخل مخلوط کن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا فندق و آب کاملا به خورد هم بروند و یکدست شوند، سپس آن را داخل یک قابلمه مناسب بریزید. کمی روغن، برگ بو و نعنای خرد شده را هم اضافه کنید. قابلمه را حدود ۵ دقیقه روی حرارت کم قرار دهید. بعد از زمان ذکر شده برگ بو را از داخل قابلمه درآورده و حرارت را خاموش کنید.

حال مخلوط فندق را به سیب زمینی‌های له شده اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل هم بریزید. مخلوط را داخل مخلوط کن یا ظرف غذاساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند. مواد داخل مخلوط کن را داخل قابلمه روی حرارت بگذارید و حدود ۷ تا ۱۰ دقیقه صبر کنید تا سوپ جا بیفتد، سپس آن را از روی حرارت بردارید.سوپ را داخل ظرف مورد نظرتان بریزید، آن را با فندق تزیین کرده و سرو کنید.

منبع: مجله آشپزی مثبت

انتهای پیام/

برچسب ها: سوپ ، فندق ، سیب زمینی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.