عبدالملکی گفت: در سال ۹۹ امداد الکترونیکی شکل خواهد گرفت که بیش از ۹۰ درصد خدمات از طریق اینترنت و موبایل انجام خواهد شد.
او با بیان اینکه پرداخت مستمری یکی از برنامههای کمیته امداد است، افزود: از ۵ میلیون مددجوی تحت پوشش کمیته امداد یک میلیون نفر مستعد اشتغال هستند که شامل افراد تحصیل کرده، توانمند و حتی خانوادههای زنان سرپرست خانوار اند.
عبدالملکی ادامه داد: برنامه کوتاه مدت کمیته امداد برای مددجویان پرداخت مستمری، بیمه درمانی، ازدواج، تامین جهیزیه و مسکن است که در برنامه میان مدت و بلندمدت کمیته امداد وظیفه دارد مددجویان خود را شاغل و تولید کننده کند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد تصریح کرد: درآمد خانواده امداد از محل اشتغال ۳۰ درصد از کل مستمری دریافت کننده خانوادههای امداد بیشتر است.
او با بیان اینکه در سال ۹۸، ۹هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان کل درآمد طرحهای اشتغال تحت نظارت جاری کمیته امداد بوده است، گفت: این در حالی است که کل مستمری پرداخت شده به تمام خانواده تحت پوشش کمیته امداد که حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر هستند ۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان بوده است.
عبدالملکی خاطرنشان کرد: در سال ۹۷، پنج هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان درآمد طرحهای اشتغالزایی تحت نظارت کمیته امداد و ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان مبلغ کل مستمری پرداخت شده به مددجویان بوده است.
او با بیان اینکه شغلهایی که برای خانوادهها ایجاد میشود باید متناسب با کیان خانواده و حول محور خانواده طراحی شود، افزود: بخش زیادی از خدمات کمیته امداد به صورت الکترونیکی انجام میگیرد.
عبدالملکی گفت: در سال ۹۹ امداد الکترونیکی شکل خواهد گرفت که بیش از ۹۰ درصد خدمات از طریق اینترنت و موبایل انجام خواهد شد.
او با بیان اینکه در معاونت اشتغال خدمات ارائه شده کمتر به صورت الکترونیکی انجام میشود، افزود: همچنان نیاز است که مراجعه کنندگان برای مشاوره و آموزش به دفاتر کمیته امداد مراجعه کنند.
انتهای پیام/