سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کارگردان تئاتر در گفت‌و‌گو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح کرد؛

خواستار حمایتی بالاتر از مرکز هنر‌های نمایشی برای جبران خسارت‌ها هستیم

بهروزی گفت: مرکز هنر‌های نمایشی به دلیل محدودیت مالی شاید نتواند خسارت گروه‌های نمایشی را جبران کند.

امین بهروزی نویسنده و کارگردان تئاتر در خصوص وضعیت فعلی تئاتر و جبران خسارت‌های وارد شده بر گروه‌های تئاتری در گفت و گو با خبرنگار حوزه تئاتر  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: وضعیت فعلی جامعه طوری است که شاید کمتر به جبران خسارت فکر کنیم، زیرا سلامتی آدم‌ها برای همه ما مهم‌تر است. برای سال ۹۹ قرار است نمایش «خماری» را در تئاتر شهر روی صحنه ببرم، اما با توجه به شرایط پیش‌آمده زمان دقیق اجرای آن مشخص نیست. اگر با توکل بر خدا و ماندن در خانه از این بحران عبور کنیم باز هم تلخی ماجرا بر تئاتر باقی می‌ماند، زیرا تئاتر اولویت اصلی مردم نیست و به نظر من آسیبی که هنرمندان تئاتر و حوزه فرهنگ و هنر می‌بینند طولانی‌تر از باقی حوزه‌ها است.

بهروزی با اشاره به اینکه مرکز هنر‌های نمایشی، بودجه کافی برای حمایت لازم از همه گروه‌های نمایشی را ندارد، بیان کرد: به نظر من جبران خسارت گروه‌های نمایشی حمایتی بالاتر از مرکز هنر‌های نمایشی می‌خواهد، زیرا مرکز هنر‌های نمایشی محدودیت ظرفیت مالی دارد و نمی‌تواند تمام ضرر‌های مالی را جبران کند. پس نیاز به حمایت‌های گسترده‌ای داریم و حتی نیاز به رایزنی برای حمایت در سطوح بالاتر را خواهیم داشت.

او ادامه داد: در حال حاضر مسئله، تنها جبران خسارت‌های گروه‌های نمایشی که اجرا‌های خود را از دست دادند، نیست، زیرا ممکن است دامنه این موضوع گسترده‌تر شود و به هنرمندانی که در این روز‌ها نمایشی نداشته‌اند نیز کشیده شود.

نویسنده و کارگردان تئاتر با اشاره به اینکه مدیریتی که اکنون بر تئاتر وجود دارد از بدنه تئاتر است، گفت: مدیران فعلی تئاتر از بدنه جوان تئاتر هستند و همه تلاششان را انجام می‌دهند. فکر می‌کنم مشکلات اکنون تئاتر نیازمند نگاه کلانتر از سوی مدیران ارشد تئاتر دارد، زیرا با بودجه کم نمی‌توان تئاتر را جلو برد. ولی با گذر از این بحران باید فکر کرد تا بتوانیم مطالبه خود را گسترده‌تر کنیم و نگاه مدیران کلان فرهنگی به حوزه تئاتر جدی‌تر شود.

بهروزی گفت: در حال حاضر تعریفی که از تئاتر خصوصی داریم، تعریف اشتباهی است و در اغلب کشور‌های دنیا تئاتر بودجه فرهنگی دارد، زیرا تئاتر در بسیاری از مواقع نمی‌تواند هزینه‌های خود را جبران کند بنابراین اگر فکر کنیم که تئاتر را رها کرده تا هزینه‌های خود را کسب کند، تئاتر ارزشمند به تئاتر مبتذل تبدیل می شود، زیرا گروه‌های نمایش مجبور به کسب درآمد هستند. پس باید این نگاه را تغییر دارد، تئاتر نیاز به حمایت دولت دارد و معنای تئاتر خصوصی نبود حمایت دولت نیست.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.