به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در جنوب کشور استرالیا، در منطقهای دورافتاده با فاصله ۸۵۰ کیلومتری شهر آدلاید؛ شهری زیر زمینی قرار دارد که با نام کوبر پدی coober pedy شناخته میشود. این اسم عجیب و غریب برای این شهر استرالیائی در واقع نامی است که بومیان استرالیا به این منطقه داده بودند. در زبان این بومیان کوپا پی تی به معنی حفره مردان سفیدپوست است.
شهر زیرزمینی کوبر پدی
تصاویر خانههای کوبر پدی
با سفر به به منطقه کوبر پدی تنها یک بیابان بی آب و علف میبینید، دشت بدون درخت در کنار کوههای استواری که چندی خانه و چند مهمان سرا، رستوران، یک پاسگاه پلیس، یک مدرسه و بیمارستان دارد، ولی اینهایی که گفتیم صرفا نیمی از این شهر است. نیمهی دیگر شهر در زیر زمین پنهان شده است! این شهر زیرزمینی در غارها و تونلهایی به نام دوگوت برپا شده و در آن خانه، هتل، رستوران، کلیسا و … ساخته شده است.
کلیسای شهر کوبر پدی
نحوه شکل گیری خانههای کوبر پدی
داستان تأسیس شهر کوبر پدی خیلی جالب و شنیدنی است در سال ۱۹۱۵ یک پسر ۱۴ ساله که همراه با پدرش برای پیدا کردن طلا به این بیابانها آمده بود یک قطعه سنگ قیمتی اوپال کشف کرد. همین کشف ساده سبب شد تا در عرض چند سال صدها جویندهی طلا و سنگهای قیمتی به امید پیدا کردن ثروت رهسپار این منطقه شوند.
ولی همهی افردی که برای کشف سنگهای قیمتی به این محل آمده بودند خیلی زود دریافتند که زندگی بر روی سطح این بیابان دشوار و طاقت فرساست! شرایط آب و هوایی این ناحیه آنقدر دشوار است که در فصل تابستان در بیشتر روزها دمای هوا حتی از ۴۰ درجهی سانتیگراد هم بیشتر میشود. به این گرمای بیش از حد، رطوبت بالای ۲۰ درصد و آسمان بدون ابر را هم اضافه کنید تا بدانید افردی که برای پیدا کردن طلا به این محل آمده بودند با چه شرایط بدی روبرو بودند.
عکس خانههای کوبر پدی
تصاویر خانههای کوبر پدی
این گرمای بیش از حد ساکنان را به عکس العمل وا داشت و آنها را ناگزیر کرد تا برای فرار از این دمای طاقت فرسا، زندگی زیر زمین را به زندگی در روی زمین ترجیح دهند! اما احتمالا برایتان جالب باشد که مردم برای زندگی به سراغ همان چالههایی رفتند که مدتی قبل آنرا
برای پیدا کردن سنگ اوپال کنده بودند!
تصاویر خانههای زیرزمینی کوبر پدی
تصاویر خانههای کوبر پدی
اولین خانههای کوپر پدی در همان چالهها شکل گرفت، اما خانههای مدرنتر در دامنهی تپهها حفاری شده اند. البته این منازل هیچ چیزی کمتر از خانههایی که روی سطح زمین هستند ندارد و در تمامیی آنها امکاناتی مثل اتاق خواب، اشپزخانه، کمد، زیرزمین و … وجود دارد. ورودی این منازل معمولاً هم سطح خیابان است و اتاقها از زیر در درون تپهها حفر شده اند.
منبع: بیتوته
انتهای پیام/