سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ به سوالات شما؛

ویروس کرونا؛ چه نکاتی را هنگام خرید کیک و آبمیوه رعایت کنیم؟

ویروس کرونا وارد کیک نمی‌شود، اما اگر کسی به ویروس کرونا مبتلا باشد هنگام عطسه باعث آلوده شدن مواد آن خواهد شد.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کسانی که در صنایع شیرینی خدمات رسانی می‌کنند اگر کوچک‌ترین علامتی شامل تب، سرفه یا کوچک‌ترین علامت دیگری بود که مبنی بر سرماخوردگی است باید بلافاصله از آن محیط دور شود؛ چرا که اگر فردی به کرونا آلوده باشد بعد از لمس با کیک، نان، شیرینی و ... می‌تواند آن را به دیگران انتقال دهد خارج شدن از این محیط وجدان کاری می‌خواهد.

خریداران باید چه نکاتی را هنگام خرید رعایت کنند؟

اگر هوس خرید آبمیوه یا کیک به سرتان زد حتما از آبمیوه‌ها یا کیک‌های بسته بندی شده استفاده کنید. ویروس کرونا وارد کیک نمی‌شود، اما اگر کسی به ویروس کرونا مبتلا باشد هنگام عطسه و سرفه باعث آلوده شدن مواد کیک یا سایر وسایل خواهد شد.

از آنجایی که ما نمی‌توانیم افراد مبتلا به کرونا را شناسایی کنیم و شناخت مکان‌های معتبر و افرادی که اصول بهداشتی را رعایت کنند برایمان کمی سخت است؛ بنابراین باید از تمام خوراکی‌های بسته بندی شده استفاده کنیم.


بیشتر بخوانید: هشدار؛ مراقب عواقب هولناک مصرف الکل صنعتی باشید/مرگ و کوری در انتظار مصرف کنندگان متانول


هنگام خرید نان هم باید دستان خود را ضدعفونی کنیم و پس از خرید آن‌ها را قطعه قطعه کرده و داخل یخچال به مدت چند روز فریز کنیم و سپس در داخل مایکروفر یا روی بخاری آنرا داغ کنیم؛ چرا که ویروس به حرارت و گرما حساسیت دارد با گرما از بین خواهد رفت. اگر در خرید وسایل خیلی مشکوک بودیم، می‌توانیم آن را بشوییم و بعد از محتویات داخلش استفاده کنیم.

نکته اساسی این است که کارفرمایان باید دقت کنند تا کارگران در نانوایی ها، شیرینی پزی‌ها و آبمیوه گیری‌هایی که به فعالیت مشغول هستند در صورت بروز هر گونه علائم درمورد کرونا آن‌ها را از محیط کار دور کنند تا این ویروس هر چه سریع‌تر نابود شود.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ بیماران قلبی و مبتلا به آسم کدام توصیه‌های بهداشتی را جدی بگیرند؟


درباره ویروس جدید چه می‌دانیم؟

پژوهشی که در کشور چین درباره این ویروس انجام شده و طی آن پرونده ۴۴ هزار بیمار بررسی شده، نشان می‌دهد که بیش از ۸۰ درصد بیماران نشانه‌های خفیفی از بیماری داشتند، در حالی که کودکان، سالمندان، مبتلایان به بیماری‌های زمینه‌ای مانند مشکلات قلبی، دیابت و کادر پزشکی بیشتر در معرض خطر بوده‌اند.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ چگونه به خود و کودکانمان در برابر استرس شیوع کرونا کمک کنیم؟


سرایت این ویروس بین انسان‌ها چقدر آسان است؟

در ابتدای ماه دسامبر سال گذشته میلادی که این ویروس در انسان شناسایی شد، مقامات چینی عقیده داشتند که این ویروس از انسان به انسان منتقل نمی‌شود. اما در حال حاضر مواردی از انتقال این ویروس از انسان به انسان هنگام عطسه، سرفه یا از طریق مجاری تنفسی شناسایی شده است.

سازمان وزارت جهانی بهداشت طی اعلامیه‌ای اعلام کرده است افراد با رعایت اصول بهداشت فردی و جمعی مانند شستشوی مداوم دست‌ها به مدت ۲۰ تا ۳۰ ثانیه، جلوگیری از دست دادن و روبوسی می‌توانند تا حدودی در برابر این ویروس مقابله کنند.  

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.