سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فواید و مضرات بادام زمینی

این مطلب همه چیز‌هایی را که باید در مورد بادام زمینی بدانید به شما می‌گوید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،  بادام زمینی، از نظر غنای پروتئینی، زیر گروه حبوباتی مثل، نخود، عدس و لوبیا می‌باشد و از این نظر می‌توان گفت جزو آجیل‌ها نیست. بادام زمینی، منبع خوب انرژی است. ۱۰۰ گرم بادام زمینی حاوی ۵۰ گرم چربی، ۱۶ گرم کربوهیدرات است.
بادام زمینی سرشار از پروتئین، چربی و مواد مغذی مختلف سالم است. مطالعات نشان می‌دهد که بادام زمینی حتی ممکن است برای کاهش وزن مفید باشد و با کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی مرتبط است.

این مقاله همه چیز‌هایی را که باید در مورد بادام زمینی بدانید به شما می‌گوید.

ارزش غذایی بادام زمینی:
در اینجا حقایق تغذیه‌ای برای ۳.۵ اونس (۱۰۰ گرم) بادام زمینی خام آورده شده است:
کالری: ۵۶۷
آب: ۷ ٪
پروتئین: ۲۵.۸ گرم
کربوهیدرات: ۱۶.۱ گرم
شکر: ۴.۷ گرم
فیبر: ۸.۵ گرم
چربی: ۴۹.۲ گرم
امگا ۳: ۰ گرم
امگا -۶: ۱۵.۵۶ گرم
ترانس: ۰ گرم

بادام زمینی پر از چربی‌های سالم و پروتئین مرغوب است. آن‌ها همچنین کالری نسبتاً بالایی دارند.

چربی موجود در بادام زمینی:
بادام زمینی پرچرب است. در واقع، آن‌ها به عنوان دانه‌های روغنی طبقه بندی می‌شوند. بخش زیادی از برداشت بادام زمینی جهان برای تهیه روغن بادام زمینی (روغن آراشیس) استفاده می‌شود. میزان چربی بین ۴۴-۵۶ ranges است و عمدتا از چربی‌های اشباع نشده و غیر اشباع تشکیل شده است، که بیشتر آن‌ها از اسید‌های اولئیک و لینولئیک تشکیل شده است.

پروتئین بادام زمینی:
بادام زمینی منبع خوبی از پروتئین است. میزان پروتئین از ۲۲ تا ۳۰ درصد از کل کالری آن است و بادام زمینی منبع بزرگی از پروتئین گیاهی است. فراوان‌ترین پروتئین موجود در بادام زمینی، آراشین و کوناراچین می‌تواند برای بعضی افراد به شدت حساسیت زا باشد و باعث واکنش‌های تهدید کننده زندگی.
بادام زمینی منبع فوق العاده خوبی برای پروتئین است. به خاطر داشته باشید که برخی افراد نسبت به پروتئین بادام زمینی حساسیت دارند.

کربوهیدرات در بادام زمینی:
بادام زمینی کم کربوهیدرات است. در حقیقت، میزان کربوهیدرات فقط حدود ۱۳ تا ۱۶ ٪ از وزن کل است. کمبود کربوهیدرات و سرشار از پروتئین، چربی و فیبر، بادام زمینی از شاخص قند خون بسیار کمی (GI) برخوردار است. بادام زمینی کم کربوهیدرات است. این باعث می‌شود آن‌ها برای رژیم‌های غذایی مناسب برای افراد مبتلا به دیابت انتخاب خوبی باشند.

ویتامین‌ها و مواد معدنی بادام زمینی:
بادام زمینی منبع عالی ویتامین‌ها و مواد معدنی متنوعی از جمله:
بیوتین: بادام زمینی یکی از غنی‌ترین منابع رژیم غذایی بیوتین است که در دوران بارداری بسیار مهم است.

مس: یک ماده معدنی در رژیم غذایی، مس اغلب در رژیم‌های غربی کم است. کمبود ممکن است اثرات سوء بر سلامت قلب داشته باشد.

نیاسین: نیاسین که به عنوان ویتامین B۳ نیز شناخته می‌شود، عملکرد‌های مهم مختلفی در بدن شما دارد. این به کاهش خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی کمک می‌کند.

فولات: بادام زمینی همچنین به عنوان ویتامین B۹ یا اسید فولیک شناخته می‌شود، فولات عملکرد‌های اساسی بسیاری دارد و به خصوص در دوران بارداری بسیار مهم است.

منگنز: منگنز در آب آشامیدنی و بیشتر غذا‌ها یافت می‌شود.

ویتامین E: یک آنتی اکسیدان قدرتمند، این ویتامین اغلب در مقادیر زیادی در غذا‌های چرب یافت می‌شود.

تیامین یکی از ویتامین‌های B: تیامین به عنوان ویتامین B۱ نیز شناخته می‌شود. این به سلول‌های بدن کمک می‌کند تا کربوهیدرات‌ها را به انرژی تبدیل کرده و برای عملکرد قلب، عضلات و سیستم عصبی شما ضروری است.

فسفر: بادام زمینی منبع خوبی از فسفر است، ماده معدنی که در رشد و نگهداری بافت‌های بدن نقش اساسی دارد.

منیزیم: یک ماده معدنی ضروری رژیم غذایی با عملکرد‌های مهم مختلفی، به اندازه کافی منیزیم از بیماری قلبی محافظت می‌کند.

سایر ترکیبات گیاهی
بادام زمینی حاوی ترکیبات گیاهی مختلفی است. این‌ها شامل آنتی اکسیدان‌ها، مانند اسید کوماریک و رسوراترول و همچنین مواد مغذی مانند اسید فیتیک است.

خواص بادام زمینی:
کاهش وزن: بادام زمینی با توجه به حفظ وزن بسیار مورد مطالعه قرار گرفته است. با وجود چربی و کالری زیاد، به نظر نمی‌رسد بادام زمینی در افزایش وزن نقش دارد. در حقیقت، مطالعات مشاهده‌ای نشان داده اند که مصرف بادام زمینی ممکن است به حفظ وزن سالم و کاهش خطر چاقی شما کمک کند.

سلامت قلب: بیماری قلبی یکی از دلایل اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. مطالعات مشاهده‌ای نشان می‌دهد که خوردن بادام زمینی و همچنین انواع دیگر آجیل‌ها ممکن است در برابر بیماری‌های قلبی محافظت کنند. قابل ذکر است که بادام زمینی حاوی تعدادی ماده مغذی سالم از نظر قلبی است.

پیشگیری از سنگ کیسه صفرا: سنگ‌های صفراوی تقریباً ۱۰ تا ۲۵ ٪ از بزرگسالان در ایالات متحده را تحت تأثیر قرار می‌دهند. دو مطالعه مشاهده‌ای نشان می‌دهد که مصرف مکرر بادام زمینی ممکن است خطر سنگ کیسه صفرا را در مردان و زنان کاهش دهد. از آنجا که بیشتر سنگ‌های صفراوی تا حد زیادی از کلسترول تشکیل شده اند، اثر کاهش دهنده کلسترول بادام زمینی ممکن است علت آن باشد.

عوارض جانبی بادام زمینی:
گذشته از آلرژی، خوردن بادام زمینی با عوارض جانبی زیادی همراه نیست.
هنوز نگرانی‌های بهداشتی وجود دارد که باید در نظر گرفته شود.

مسمومیت با آفلاتوکسین:
بادام زمینی بعضی اوقات می‌تواند آلوده به گونه‌ای از قالب (آﺳﭙﺮژﻳﻠﻮس ﻓﻼووس) باشد که آفلاتوکسین تولید می‌کند. علائم اصلی مسمومیت با آفلاتوکسین شامل از بین رفتن اشتها و تغییر رنگ زرد چشم‌ها (یرقان) است که از علائم بارز مشکلات کبدی است.
مسمومیت جدی با آفلاتوکسین می‌تواند منجر به نارسایی کبد و سرطان کبد شود.
خطر آلودگی آفلاتوکسین بستگی به نحوه نگهداری بادام زمینی دارد. خطر با شرایط گرم و مرطوب خصوصاً در مناطق استوایی افزایش می‌یابد.
با خشک شدن صحیح بادام زمینی پس از برداشت محصول و پایین نگه داشتن دما و رطوبت در حین ذخیره، می‌توان از آلودگی آفلاتوکسین به طور موثر جلوگیری کرد.

آلرژی بادام زمینی:
بادام زمینی یکی از رایج‌ترین آلرژن‌های غذایی است. تخمین زده می‌شود که آلرژی به بادام زمینی تقریبا ۱ ٪ آمریکایی‌ها را تحت تأثیر قرار دهد. آلرژی بادام زمینی به طور بالقوه تهدید کننده زندگی است و بادام زمینی گاهی اوقات شدیدترین آلرژن محسوب می‌شوند.
افراد مبتلا به این حساسیت باید از همه بادام زمینی و محصولات بادام زمینی خودداری کنند.

منبع: بیتوته

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.