سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ به سوالات شما؛

در روزهای کرونایی چگونه خانه تکانی کنیم؟

با توجه به شیوع کرونا در کشور و همچنین نزدیک شدن به سال نو، برخی خانواده ها درباره خانه تکانی سوالاتی دارند.

جمال میرزایی فوق تخصص عفونی در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان،، درباره خانه تکانی در روزهای کرونایی و اینکه می‌توان الکل یا محلول‌های ضدعفونی کننده را با موادی مانند شیشه پاک کن ترکیب کرد، گفت: الکل یا محلول‌های ضدعفونی کننده به هیچ عنوان نباید با موادی مانند شیشه پاک کن ترکیب شوند.

فوق تخصص عفونی اظهار کرد: الکل را باید به همان صورت یا با آب مقطر ترکیب کرده و سپس استفاده کرد.

در شرایط فعلی خانه تکانی هیچ ایرادی ندارد

برخی کارشناسان بر این باورند که در شرایط فعلی خانه تکانی هیچ ایرادی ندارد، اما باید حتما یکسری از نکات را رعایت کرد. نکته نخستی که باید به آن توجه کرد این است که موقع شست و شو حتما در‌ها و پنجره‌ها را باز کنند چراکه تصور غلطی مبنی بر این موضوع وجود دارد که اگر پنجره و در‌ها باز باشد آلودگی به منزل می‌آید در حالی که کارشناسان بهداشتی در تحقیقات اخیر خود به این موضوع پی برده اند که باز کردن در‌ها و پنجره‌ها هنگام استفاده از مواد شوینده بهترین کار ممکن است.

آن‌ها می گویند که ماده شوینده تنها در یک دقیقه آلودگی یا ویروس را از بین می‌برد. برای نظافت حتما از دستکش استفاده کنید چراکه مشاهده می‌شود مصرف وایتکس بالا رفته که برخورد زیاد پوست با این ماده شوینده باعث بیماری پوستی می‌شود. فاصله افراد باید با مواد شوینده حفظ شود یعنی اگر در محلی از وایتکس استفاده کردند از آن دور شوند و در هوای ازاد بایستند.

 بهتر است افراد خود خانه هایشان را تمیز کنند. اگر وسیله را را برای شست و شو به خارج از خانه ارسال کردید حتما باید با کاور به خانه بیاورند سپس کاور را دور انداخته و اگر امکانش وجود داشت در معرض آفتاب قرار دهید.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ از طریق بسته پستی منتقل می‌شود؟


ویروس کرونا چه علائمی دارد؟

نسل جدیدی از ویروس کرونا در ووهان چین شیوع پیدا کرده که تا کنون جان بسیاری از افراد را گرفته است. در حال حاضر ابتلای ده‌ها هزار نفر به این ویروس گزارش شده است. به غیر از چین مواردی دیگری از ابتلا به این بیماری، که نام رسمی آن کُووید-۱۹ است، در چندین کشور، از جمله تایلند، کره جنوبی، ژاپن، تایوان، استرالیا، ایران و آمریکا هم مشاهده شده است.

در حالت عادی ویروس کرونا باعث سرماخوردگی می‌شود، اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان «سارس» خواهد شد. نشانه‌های ابتلا به این ویروس در فرد تب، سرفه، نفس نفس زدن و تنگی نفس است.

واکسنی برای درمان ویروس کرونا تاکنون کشف نشده است؛ بنابراین تنها راه جلوگیری از سرایت کرونا تشخیص زودهنگام و درمان بیمار در قرنطینه است.  باید به دنبال افرادی بگردیم که با بیماران مبتلا به این ویروس خطرناک در تماس بوده‌اند و آن‌ها را زیر نظر گرفت تا دیگران را آلوده نکنند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.