علی اکبر آشوری مدیر مرکز مدیریت راههای کشور در گفتوگو با خبرنگار راه و شهرسازی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، با بیان اینکه میزان ترددهای بین استانی کشور در روز دوشنبه نسبت به ۲۴ ساعته گذشته رشد ۱۰ درصدی داشته است، گفت: البته میزان ترددها نسبت به شرایط عادی ۱۰ درصد کاهش داشته است.
او افزود: مجموع کل ترددهای بین استانی کشور در روز نوزدهم اسفند یک میلیون و ۲۳۰ هزار وسیله نقلیه بوده است.
آشوری به مجموع تردد ورود و خروج وسایل نقلیه در استان تهران هم اشاره کرد و افزود: در روز دوشنبه (۱۹ اسفند) ۴۳۷ هزار و ۶۴۵ وسیله نقلیه از استان تهران تردد کردند (وارد یا خارج شدند) که نسبت به روزهای عادی ۴ درصد کاهش و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.
مدیر مرکز مدیریت راههای کشور به آمارهای ورود و خروج استان قم هم اشاره کرد و گفت: مجموع تردد ورود و خروج وسایل نقلیه در استان قم ۶۵ هزار ۸۵۵ وسیله نقلیه بوده که نسبت به شرایط عادی ۱۸ درصد کاهش داشته، اما نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۹ درصد افزایش داشته است.
آشوری درباره وضعیت استان مازندران هم بیان کرد: مجموع ترددهای ورود و خروج وسایل نقلیه به این استان در روز دوشنبه ۵۶ هزار و ۸۶۴ وسیلهنقلیه بوده است که نسبت به روزهای عادی ۳۰ درصد کاهش داشته و نسبت به ۲۴ ساعت گذشته هم ۲ درصد کاهش داشته است.
مدیر مرکز مدیریت راههای کشور درباره وضعیت تردد وسایل نقلیه استان گیلان هم گفت: ۳۲ هزار و ۷۶۰ وسیله نقلیه در روز دوشنبه به این استان ورود و خروج داشتند که نسبت به روزهای عادی ۴۰ درصد کاهش داشته است، اما نسبت به ۲۴ ساعت گذشته ۲ درصد افزایش داشته است.
او با اشاره به اینکه در روزهای اخیر مسئولان بر پرهیز از سفرهای غیرضروری تأکید کردهاند و خوشبختانه میزان ترددها در مجموع نسبت به سال گذشته کاهش چشمگیری داشته است از مسافران خواست تا همچنان از انجام سفرهای غیر ضروری به ویژه در این ایام پرهیز کنند.
بیشتر بخوانید: وضعیت ترافیک محورهای مواصلاتی در ۱۸ اسفند
آشوری یادآور شد: هیچ کدام از محورهای شمالی و یا محورهای اصلی کشور مسدود نیستند، اما قطعه چهار آزاد راه تهران-شمال حدفاصل مرزنآباد چالوس به دلیل رانش کوه مسدود شده که برای این محور هم محور جایگزین در نظر گرفته شده است.
آشوری با اشاره به اینکه میزان تماسهای مردم و مسافران با سامانه ۱۴۱ بسیار افزایش یافته است، گفت: همواره همکاران ما در این سامانه به مسافران اعلام میکنند که از انجام سفرهای غیرضروری بپرهیزند.
انتهای پیام/
طرح پیشنهادی جهت مبارزه با کرونا و هر تهدید دیگری
مقدمه؛
هر محله و هر روستا دارای یک پایگاه بهداشت و یک مسجد و یک پایگاه بسیج می باشند.
اهداف طرح ؛
۱ .مبارزه با هر تهدید امنیتی ، فرهنگی و بیماری و...
۲. استفاده از نیروی مردمی برای کمک به نهادهای رسمی
۳. کنترل بیشتر و اطلاعات دقیق تر
۴.محوریت با مسجد و نیروهای ارزشی
متن:
هر مرکز بهداشت در هر محله می تواند با آموزش نیروهای بسیج هر محله نسبت به ۱. تب سنجی کل افراد یک محله اقدام نماید۲. کنترل و شناخت دقیق ورود و خروج اشخاص به محله ۳. کمک به قرنطینه خانواده های مبتلا و مشکوک و تهیه مواد غذایی و بهداشتی برای آنان
فواید :
ایجاد روحیه همکاری و کار تشکیلاتی بین افراد
محور قرار گرفتن مسجد و رجوع مردم به مساجد برای رفع مشکلاتشان
و...
این طرح می تواند با نظر شما تکمیل تر بشود