او با تأکید بر اینکه نوغانداری دارای پتانسیل فراوانی برای اشتغالزایی و درآمدزایی بهرهبرداران این صنعت است، ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به منظور گسترش صنعت نوغانداری در استان و یاری رسانی به بهرهبرداران این صنعت طرح آموزش بهره برداران و نیز توزیع نهال توت و تخم نوغان را از سال ۹۴ آغاز کرده است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان همدان افزود: سازمان جهاد کشاورزی استان همدان به صورت منظم دورههای آموزشی برای متقاضیان برگزار کرده که موجب تعمیق و گسترش این صنعت در استان شده است.
قراگوزلو طرح گسترش نوغانداری را در این استان موفقیت آمیز دانست و گفت: این صنعت ظرفیت بالایی برای کارآفرینی و درآمدزایی به ویژه برای روستائیان و افراد با سرمایه اندک دارد و شاغلان این بخش با سرمایه اندک میتوانند به درآمد قابل قبولی دست یابند.
نوغانداری یا پرورش کرم ابریشم و تولید فرآوردههای ابریشمی از جمله فعالیتهای جانبی است که در کنار فعالیتهای اصلی کشاورزان هر منطقه میتواند طی یک دوره کوتاه مدت ضمن ایجاد انگیزه اقتصادی و به کارگیری بخشی از نیروی کار روستا، درآمد مناسبی را برای روستانشینان فراهم کند.
انتهای پیام/ب