سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پاسخ به سوالات شما؛

چگونه کرونا را از آنفلوانزا تشخیص بدهیم؟

کارشناسان درباره اینکه کرونا ویروس قبل از ظاهر شدن نشانه در بدن فرد مبتلا می‌تواند به فرد دیگری انتقال یابد یا خیر، توضیحاتی داده‌اند.

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اخیرا شیوع ویروس کرونا ایرانیان را هم درگیر کرده است، مردم نگران این موضوع هستند که آیا کرونا ویروس در دوران نهفتگی که فرد نمی‌داند مبتلا شده هم قابل انتقال است؟

به گفته کارشناسان تلویزیون ملی چین که بر اساس اسناد علمی و رسمی و تجربیات مردم چین این ویروس جدید در دوران نهفتگی به ویژه از طریق تماس نزدیک قابل انتقال است.

این کارشناسان همچنین می‌گویند که ممکن است یک نفر به کرونا ویروس آلوده شده باشد، اما، چون در دوران نهفتگی ویروس هیچ عوارضی نشان نداده خود فرد هم خبر از ابتلا به آن ندارد و ناخودآگاه آن را به افراد دیگر منتقل می‌کند.

بر اساس تازه‌ترین تحقیقات و تجربیات چین دوران نهفتگی کرونا ویروس جدید معمولا از یک تا ۱۴ روز است، فرد مبتلا در دوران نهفتگی ویروس تا ۲ روز قبل از ظاهر شدن علائم می‌تواند آن را به دیگران منتقل کند.


بیشتر بخوانید: در زمان شیوع کرونا با کودکانمان چگونه رفتار کنیم؟


به همین دلیل ماندن در خانه، دور هم جمع نشدن، حضور نیافتن در فعالیت‌های اجتماعی مهم است، چون اگر بتوانند فرد مبتلا به این بیماری را شناسایی کنند، می‌توانند اعضای خانواده، دوستان و همکارانش را شناسایی کنند و این افراد تحت نظارت و مراقبت پزشکی قرار گیرند.

اما افراد غریبه‌ای که در این مدت با این دو گروه از افراد در تماس بودند، اینکه این افراد به این ویروس مبتلا شده باشند یا خیر به راحتی قابل شناسایی نیستند، هر لحظه خطر ممکن است در اطراف ما باشد و ما از آن بی خبر باشیم، نهفتگی علائم ویروس کرونا یکی از راه‌ها و دلایل شیوع سریع کرونا ویروس است.

این کارشناس چینی دوباره تأکید کرد: برای حفظ امنیت و سلامت خود و دیگران باید سعی کنیم در خانه بمانیم تا این لحظه در خانه ماندن یکی از راه‌های مفید در پیشگیری از ویروس کروناست.

پزشکان هم نمی‌دانند چه کسانی به کرونا مبتلا هستند

همچنین به گفته کمیسیون بهداشت چین کسانی که به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند ممکن است به زودی شناسایی نشوند، زیرا علائم این ویروس ممکن است بین ۲ تا ۱۴ روز بروز کند.

نهفتگی طولانی مدت و انتقال ویروس به انسان، حتی در دوران خاموشی و پیش از بروز علایم باعث شده است تا پیشگیری، کنترل و درمان این ویروس بسیار سخت‌تر شود، در واقع پزشکان و پرستاران نمی‌دانند دقیقا چه کسانی به ویروس مبتلا شده اند، همچنین حاملان ویروس هم از وجود آن در بدنشان اطلاعی ندارند تا اینکه علایم بیماری بروز کند.

بعد از ظاهر شدن علائم بیماری چگونه متوجه شویم که آنفلوانزا یا کروناست؟

مردانی فوق تخصص بیماری‌های عفونی درباره تفاوت ویروس کرونا با آنفلوانزا و سرماخوردگی، گفت: هم پوشانی علائم عفونت‌های ویروسی دستگاه‌های تنفسی فوقاتی مثل سرماخوردگی، آنفولانزا و کرونا یکی از مسائلی است که گاهی پزشکان هم دچار اشتباه در تشخیص این بیماری‌ها می‌شوند.

این متخصص افزود: این بیماری‌ها علائم مشترکی دارند، اما بیماری آنفلوانزا معمولا با یک ظهور ناگهانی تب، درد بدن مشخص می‌شود.

مردانی در پایان یادآوری کرد: سرماخوردگی تب بالایی زیاد ندارد و زمان بیماری تدریجی است، اما کرونا ممکن است با تب، سردرد، بدن درد و علائم دستگاه تنفسی فوقاتی مثل سرفه و خلط شروع شود، ولی در مواردی ممکن است فرد دچار نارسایی تنفسی شود و حتی لازم باشد در بیمارستان بستری شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۷:۲۶ ۳۰ ارديبهشت ۱۳۹۹
همه ناشکری کردیم حالافهمیدیم که هیچ چیز مثل سلامتی مهم نیست.ای کاش همه چیز زودتربه حال عادی برگرده.خدایا خودت کمک کن ومابنده های ناسپاس رو ببخش.الهی آمین.
ناشناس
۰۰:۳۰ ۱۱ ارديبهشت ۱۳۹۹
خدا لعنت کنه این ویروسو..اخه کم بدبختی داشتیم اینم اضافه شد.خدایا خودت هوای هممونو داشته باش..