سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم؛

باید تمام مبادی ورودی و خروجی قم کنترل شود

ابرازه گفت:نیاز استان تامین ۱۰ هزار کیت تشخیص است تا با سرعت افراد مشکوک را آزمایش و با قرنطینه جلوی شیوع بیماری گرفته شود.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،علی ابرازه، قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم روز دوشنبه درجلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان درسالن کرامت استانداری قم، با بیان اینکه تا صبح امروز یک هزار و ۱۱ تن بستر در بیمارستان‌های استان بستری هستند، گفت: ۱۳۴ تن از بیماران استان در۲۴ ساعت گذشته مرخص شده‌اند.

ابرازه با اشاره بازدید نمایندگان سازمان جهانی بهداشت ازقم، عنوان کرد: این تیم اعزامی وضعیت درمان، ظرفیت‌های بهداشتی و چگونگی شیوع بیماری را پیگیری کردند و دربازدید‌های خود از روند اقدام‌های استان بسیار راضی بودند.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم ادامه داد: براساس معیار‌های علمی حدود دو تا سه برابر افراد بستری شده در بیمارستان ها، افراد مبتلا به آن در جامعه وجود دارد که این موضوع رعایت مسائل بهداشتی و قرنطینه خانگی ضروری دارد.

ابرازه، گفت: سه روز است که تعداد مبتلایان قم در مرز یک هزار بیمار مدیریت شده‌است، ولی اینکه بگوییم دیگر شاهد افزایش آمار در این زمینه نخواهیم بود از دست دانشگاه علوم پزشکی خارج است و به همکاری مردم بستگی دارد.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم، باتاکید براینکه باید تمام مبادی ورودی و خروجی قم کنترل شود گفت: نیاز استان تامین ۱۰ هزار کیت تشخیص است تا با سرعت افراد مشکوک را آزمایش و با قرنطینه درنقاهتگاه‌های مختلف، جلوی شیوع بیماری گرفته شود.

او ادامه داد: در صورت وجود اتحاد و همدلی دراستان و همچنین همکاری مردم برای رعایت توصیه‌های پزشکی، امکان کنترل بیماری کرونا در قم طی یک ماه آینده وجود دارد.

ابرازه، تاکید کرد: از بین رفتن کرونا در گرمای تابستان هنوز بر اساس پژوهش‌های علمی به طور قطعی ثابت نشده‌است به همین دلیل نباید منتظر گرمای تابستان بود و باید از هم اکنون این موضوع جدی گرفته شود.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم، با بیان اینکه اجرای بسیج ملی درقم نیازمند روزانه ۱۰ هزار قرص دارو است، گفت: روند وارد شدن به اورژانس‌های بیمارستان کاهش یافته است و دلیل آن ایجاد ۳۰ مرکز ارزیابی اولیه بیماران است.

ابرازه  ادامه داد: مرکزی برای پیگیری بیماران پس از ترخیص در استان ایجاد شده‌است که ۴۰ تن به صورت شبانه روزی در این مرکز وضعیت بیماران را پیگیری می‌کنندکه بر اساس پیگیری‌های انجام شده از ۵۵۰ بیمار ترخیص شده، ۳ تن فوت و پنج تن دوباره بستری شده‌اند.

قائم مقام دانشگاه علوم پزشکی قم با تاکید بر اینکه دو چالش اصلی در قم، تعداد کم وسایل مورد حفاظت فردی و نیروی انسانی است، افرود: مرخصی و خروجی پزشکان در ایام تعطیلات عید از استان تا پایان مهار کامل کرونا ممنوع شده‌است.

ابرازه، تاکید کرد: کنترل خانواده افرادی که تست آن‌ها مثبت شده‌است، شروع، ولی با بررسی‌های انجام شده متاسفانه خانواده این افراد رعایت مسائل بهداشتی را نمی‌کردند.

 بیماری کرونا از نظر ابتلا و میزان و شدت تلفات، خطرناک‌تر از آنفلوانزا نیست؛ بنابراین جایی برای ترس و وحشت مردم نیست و شهروندان تنها باید مراقبت‌های پزشکی و بهداشتی را جدی بگیرند؛ استفاده از ماسک، پرهیز از روبوسی و دست دادن و سایر مواردی که در این خصوص توصیه‌شده، بیش‌ازپیش مورد تاکید کارشناسان است.

شهروندان قمی برای طرح هرگونه پرسش در مورد ویروس کرونا می‌توانند با شماره تلفن‌های ۳۶۶۲۰۰۲۳، ۳۶۶۲۰۹۹۹، ۳۶۷۰۶۰۳۰ و ۳۶۷۰۴۳۶۸ (با پیش‌شماره ۰۲۵) تماس بگیرند.

شهروندان برای کسب آخرین اخبار از دانشگاه علوم پزشکی قم می‌توانند به کانال آن به نشانی webdaqom@ در فضای مجازی (پیام‌رسان‌های ایتا و تلگرام) و یا تارنمای آن به نشانی ایترنتی www.muq.ac.ir مراجعه کنند.

انتهای پیام/ح

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.