سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سس پرتغال

سس پرتقال یکی از سس‌های خاصی است که هم برای غذا کاربرد دارد و هم برای کیک. ما امروز تصمیم گرفتیم که سس پرتقال مخصوص غذا را آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای طرز تهیه سس پرتقال هم می‌توانید از پرتقال استفاده کنید و هم از نارنج. این دو میوه معمولا در اواخر پاییز و زمستان موجود است به همین دلیل توصیه می‌شود که اگر می‌خواهید این سس خوشمزه را تهیه کنید بهتر است در زمانی که این میوه‌ها در دسترس هستند تهیه شوند. پرتقال میوه‌ای از خانواده مرکبات است. پرتقال در واقع یک میوه پیوندی ست که از ترکیب دو میوه نارنگی و پومیلو به وجود آمده است. ریشه پرتقال در واقع مربوط به جنوب شرقی آسیا و کشور‌های چین و هند می‌باشد.

نوع ایرانی پرتقال که در ابتدا ایتالیایی‌ها از قرن ۱۱ میلادی در جنوب اروپا شروع به کشت آن کردند تلخ بود و این میوه‌ها در قرن ۱۵ جای خود را پرتقال‌هایی دادند که پرتغالی‌ها از هند وارد کرده و شروع به کشت آن کرده بودند. خواص پرتقال بخصوص در تصفیه خون و بسیاری از بیماری‌ها مفید است. ویتامین C. یکی از عوامل مهم مهارکننده سرطان است که پرتقال منبع این ویتامین محسوب می‌شود. پوست سفید پرتقال و ورقه‌های نازک بین قسمت‌های داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است. پرتقال گرچه اسیدی است، ولی خاصی قلیایی به بدن می‌دهد و برای کسانیکه گوشت زیاد مصرف می‌کنند و بدنشان اسیدی شده است مفید است. برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زرد رنگ آنرا بگیرید و با پوست سفید و پره‌های داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی می‌کند. «ویتامین C» به افزایش جذب آهن در رژیم غذایی کمک می‌کند. خصوصاً در افراد گیاهخوار افزایش مصرف غذا‌های غنی از «ویتامین C» از قبیل: مرکبات، برای کاهش خطر ابتلا به کمبود آهن که سبب کم خونی می‌شود، ضروری است. از انواع دیگر سس‌ها می‌توان به سس باربیکیو، سس تند، سس فرانسوی و سس گوشت اشاره کرد.

طرز تهیه سس پرتغال

مواد لازم

کره: ۱۰۰ گرم
آب پرتقال: ۱ لیوان
آب گوشت: نصف لیوان
شکر: ۶ قاشق غذاخوری
آرد گندم: ۱ قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال: ۱ قاشق چایخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم

مراحل پخت

ابتدا کره را در ظرفی روی گاز آب کنید.

پس از ذوب شدن کره، آرد را به آن اضافه کرده و مقداری تفت دهید تا طلایی شود.

سپس آب گوشت و آب پرتقال یا نارنج را کم کم در آرد بریزید و هم بزنید.

مراقب باشید که آرد گلوله گلوله نشود.

در نهایت نمک، فلفل، پوست پرتقال و شکر را به سس بیفزاید.

سس که غلیظ شد آن را از روی گاز بردارید و اجازه دهید خنک شود.

سس شما آماده سرو است.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.