سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تا زمانی که ویروس کرونا بیدار است ما نیز بیداریم

نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان در جلسه ویدیو کنفرانس طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا، مشارکت و همکاری همه سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی استان با دانشگاه علوم پزشکی را برای اجرای هر چه بهتر این طرح، مورد تاکید قرار داد.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، دکتر محمد حسین قربانی نماینده تام الاختیار وزیر بهداشت در گیلان، در جلسه ویدیو کنفرانس طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا که صبح امروز  با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، فرمانده سپاه قدس گیلان، جمعی از معاونین و مدیران ستادی دانشگاه و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان استان برگزار شد، اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا را در کنترل و پیشگیری، بسیار حایز اهمیت دانست و گفت: مسوولان و کارکنان دانشگاه علوم پزشکی گیلان سربازان خط مقدم جبهه سلامت هستند و در این جنگ تمام عیار فقط با مدیریت میدانی و جهادی پیروز خواهیم شد.

وی با اشاره به اینکه مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان، دبیر ستاد اجرای این طرح در شهرستان‌ها هستند، استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همکاری همه دستگاه‌ها و سازمان‌های استان با دانشگاه علوم پزشکی گیلان را مورد تاکید قرار داد.

دکتر ارسلان سالاری- رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان، نیز ضمن تبریک فرار سیدن میلاد حضرت امام علی (ع) و روز پدر، با اشاره به آغاز طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در گیلان همزمان با سراسر کشور، گفت: تشکر می‌کنم از فرماندهی سپاه قدس گیلان که از آغاز عملیات مبارزه با کرونا پا به پای مسوولان دانشگاه علوم پزشکی همکاری و مشارکت گسترده‌ای داشته اند.

وی اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا را در کنترل و پیشگیری از شیوع آن حایز اهمیت عنوان کرد و ادامه داد: در قالب این طرح، موارد مشکوک یا مبتلا به کرونا از طریق سامانه‌ها و تماس تلفنی با خانواده ها، شناسایی شده و به مراکزی که پزشکان و نیرو‌های بهداشتی و درمانی حضور دارند، ارجاع داده می‌شوند. سپس این موارد مورد بررسی و آزمایش قرار می‌گیرند. در مرحله بعد، موارد مثبت، دارو‌های خود را دریافت کرده و با آموزش‌هایی که می‌بینند، تحت قرنطینه قرار می‌گیرند یا در صورت نیاز برای بستری به مراکز درمانی ارجاع می‌شوند. آموزش به اطرافیان بیمار نیز از طریق تلفن توسط کارشناسان بهداشتی صورت می‌گیرد.

دکتر سالاری یادآور شد: در این طرح، بنا به درخواست خانواده‌ها یا به دلیل مشکل در انتقال بیماران، کارشناسان بهداشت و درمان، با حفاظ، ماسک و پوشش ایمنی کامل برای مراجعه و انتقال آن‌ها به بیمارستانها، گندزدایی و سم پاشی منازل و ایزوله کردن سایر افراد خانواده، به درب منازل مراجعه خواهند کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی گیلان با بیان اینکه این طرح با حمایت و مشارکت ارگان‌ها و نهاد‌هایی مانند سپاه، بسیج، هلال احمر و سایر دستگاه‌ها از روز شنبه در سراسر استان آغاز شده است، تصریح کرد: در تمام مراکز بهداشتی، خانه‌های بهداشت و بیمارستان‌های ارجاعی و پذیرنده بیماران مبتلا به کروناویروس، امکانات و تجهیزات مورد نیاز فراهم می‌شود.

دکتر سالاری از مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان خواست با جلب مشارکت نهاد‌ها و ارگان‌های شهرستان‌های تحت پوشش خود، تمام توان خود را برای اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا به کار گیرند.

وی اظهار امیدواری کرد: با همدلی و همکاری بتوانیم در اسرع وقت، این بیماری منحوس را در استان شکست دهیم.

در ادامه سردار عبداله پور- فرمانده سپاه قدس گیلان، از آمادگی همه جانبه سپاه برای در اختیار گذاشتن نیرو‌های بسیجی برای اجرای این طرح در استان خبر داد و ابراز امیدواری کرد در آینده‌ای نزدیک شاهد شکست این ویروس منحوس باشیم.

دکتر رضوانی- جانشین معاونت بهداشتی دانشگاه نیز ضمن ارایه گزارشی از اقدامات انجام شده در زمینه طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان، با اشاره به راه اندازی سامانه خودارزیابی الکترونیکی کرونا (www.salamat.gov.ir)، از ثبت بالغ بر ۱۵۰ هزار گیلانی در این سامانه طی ۲۴ ساعت اخیر، خبر داد و خواستار مشارکت بیشتر مردم استان برای مراجعه به این سامانه جهت ثبت خودارزیابی شد.

ارایه کرد و افزود: تیم‌های کنترل، غربالگری و تشخیص افراد دارای علائم بیماری کرونا، در تمامی ورودی‌های استان از جمله سه شهرستان رودبار، آستارا و رودسر حضور دارند.

در ادامه، رییس مرکز بهداشت رشت و مدیران شبکه‌های بهداشت و درمان، ضمن ارایه گزارش عملکرد، به بیان نظرات و پیشنهادات خود پرداختند.

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.