سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نظارت بر تولید بیش از ۱۸ تن گوشت در کشتارگاه

بیش از ۱۸ تن گوشت قرمز با نظارت کارشناسان واحد نظارت شبکه سربیشه در کشتارگاه شهرستان سربیشه تولید شد.

 به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ، سرپرست شبکه دامپزشکی سربیشه گفت: این مقدار نظارت بر دام‌های سبک و سنگین انجام شده است، که مقدار ۱۴۵ کیلو گرم گوشت غیر قابل مصرف، تعداد ۱۸۵ ریه و تعداد ۶۸ کبد شناسایی و از چرخه مصرف انسانی حذف و به روش بهداشتی معدوم شده است.

کاووسی از شهروندان خواست: گوشت مورد نیاز خود را از مراکز و قصابی‌های تحت نظارت دامپزشکی تهیه کنند و هنگام خرید گوشت به لیبل و تاریخ خروج از پیش سرد توجه کنند.

وی با اشاره به اینکه فرایند پیش سردگذاری لاشه‌ها که در تمام کشتارگاه‌ها انجام می‌شود به مردم اطمینان داد که انجام صحیح و کامل دوره ۲۴ ساعته پیش سردگذاری در کشتارگاه ها، سبب می‌شود که PH لاشه اسیدی شده و ویروس‌های بیماری زا از جمله ویروس تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در لاشه‌ها از بین برود.

انتهای پیام / ط آ

برچسب ها: دامپزشکی ، کشتارگاه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.