سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

راه اندازی بیمارستان صحرایی با ۱۲۰ تخت در رشت

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت استان گیلان با اشاره به آماده شدن بیمارستان صحرایی سپاه قدس گیلان در بیمارستان رازی گفت: بیمارستان صحرایی سپاه با ۱۲۰ تخت در بیمارستان رازی رشت آماده پذیرش بیمار است.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، محمدحسین قربانی نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در گیلا با بیان اینکه شرایط کشوری مانند دوران دفاع مقدس جنگی است، گفت: کشور درگیر یک ویروس و دشمن نامرئی به نام کرونا شده و مردم باید مانند دوران دفاع مقدس همراهی و همکاری لازم را انجام داده و به سربازان خط مقدم مبارزه با این ویروس کمک کنند.

او تنها راه‌حل شکست ویروس کرونا را قطع زنجیره انتقال آن دانست و گفت: هنوز عده‌ای از مردم خطر این ویروس مرموز را متوجه نشده و در خیابان‌های استان تردد می‌کنند به همین دلیل اگر مردم در خانه‌های خود نمانده و خود قرنطینه‌ای را انجام ندهند شاید مجبور شویم از قوه قهریه برای برخورد با افراد استفاده کنیم.

نماینده تام‌الاختیار وزیر بهداشت در استان گیلان با اشاره به تأمین ۲۲ میلیارد تومان به استان گیلان برای تهیه تجهیزات بیمارستانی افزود: استان گیلان برای تجهیز و تأمین امکانات درمانی و بیمارستانی خود به ۵۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد که بخشی از آن تأمین و ۲۸ میلیارد تومان دیگر در همین هفته به استان گیلان داده می‌شود.

قربانی از آماده شدن بیمارستان سیار سپاه قدس گیلان در بیمارستان رازی خبر داد و بیان کرد: با تلاش‌های فراوان سپاه قدس گیلان و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی، بیمارستان سیار ۱۲۰ تخت خوابه در بیمارستان رازی آماده و از امروز پذیرش بیمار در آن آغاز می‌شود.

او با اذعان به اینکه زیرساخت‌های احداث بیمارستان شب صحرایی در لاکان آماده شده، تصریح کرد: با اقدامات و پیگیری‌های انجام‌شده زیرساخت‌های احداث بیمارستان صحرایی در بخش لاکان آماده و در صورت احساس نیاز استان در مدت‌زمان ۴۸ ساعت راه‌اندازی می‌شود.

عضو قرارگاه مرکزی ستاد مبارزه با کرونا کشور با تأکید بر اختصاص تخت‌های پشتیبان در هتل المپیک رشت بیان کرد: بیمارستان‌های رشت ۲۰۰ تخت پشتیبان را در هتل المپیک این شهرستان برای بیماران کرونایی در نظر گرفته‌اند تا بتوانند این بیماران دوره نقاهت خود را بعد از مرخصی شدن در این بخش بگذارند.

قربانی با بیان اینکه در تمام بیمارستان‌های استان یک‌بخشی را به بیماران کرونایی یا مشکوک به کرونا اختصاص داده‌شده است، گفت: مقرر شد دو بیمارستان تازه تأسیس در شهرستان تالش و لنگرود هرکدام با ۲۰۰ تخت هر چه سریع‌تر تجهیز شده و به بیماران خدمات دهند.

وی با اذعان به اینکه تمام بیماران کرونایی در گیلان به‌صورت پراکنده بستری هستند، افزود: در قم یک بیمارستان جامع ۵۰۰ تختخوابی برای بیماران کرونایی اختصاص پیداکرده است، ولی متأسفانه در گیلان بیماری کرونا پراکنده بستری هستند.

انتهای پیام/آ

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.