سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه شیرینی هندوانه

طرز تهیه شیرینی هندوانه را به سادگی یاد خواهید گرفت.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ با دستورالعمل های زیر شیرینی هندوانه را به سادگی یاد خواهید گرفت.

طرز تهیه شیرینی هندوانه

مدت زمان آماده سازی: ۷۵ دقیقه
مدت زمان پخت: ۱۰ دقیقه
کل زمان پخت: ۸۵ دقیقه
مواد لازم برای شیرینی هندوانه:

کره ۱۵۰ گرم
پودر قند ۱۰۰ گرم
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۳۰۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
وانیل کمی

طرز تهیه شیرینی هندوانه:

ابتدا کره را با پودر قند کمی هم می‌زنیم. بعد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم. حالا آرد را با بکینگ پودر مخلوط کرده و کم کم به مایه مان اضافه می‌کنیم و با دست کمی ورز می‌دهیم و خمیر را به سه قسمت تقسیم می‌کنیم و یک قسمت را رنگ سبز و یک قسمت را قرمز و یک قسمت را هم رنگ نمی‌کنیم.
این خمیر یک ساعت احتیاج به استراحت در یخچال دارد بعد از بیرون آوردن از یخچال با وردنه به قطر نیم سانت باز می‌کنیم و قالب می‌زنیم و کف سینی فر که کاغذ روغنی پهن می‌کنیم و شیرینی‌ها را در آن می‌چینیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۵۰ درجه و به مدت ۱۰ دقیقه می‌پزیم.

منبع: آشپزباشی

انتهای پیام/

برچسب ها: شیرینی ، هندوانه ، کره
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۰۴ ۲۵ اسفند ۱۳۹۸
شیرینی مال شب یلداست