به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، شیرازیها به رسم هرساله با پخت سمنو به استقبال آمدن بهار رفتند. پختی که امسال با رعایت بیش از پیش مسائل بهداشتی همراه بود.
برای پخت این سمنو ۵ هزار کیلوگرم جوانه گندم، ۵ هزار کیلوگرم آرد و ۷۰۰ کیلوگرم مغز گردو و بادام استفاده شده است.
سمنوی پخته شده بین ۷ هزار خانواده شیرازی توزیع شد.
سمنو یا سه منی، پر زحمتترین سین هفت سین است که پخت آن در شیراز از هفته اول اسفند شروع میشود و تا روز آخر اسفند ماه ادامه دارد.
پخت سمنو ۲۴ ساعت طول میکشد و باید بدون وقفه هم بخورد تا دمای آن یکسان و از ته نشینی آن جلوگیری شود.
منبع: صدا و سیما
انتهای پیام/