سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

احتمال انتقال ویروس کرونا از طریق نان‌های حجیم پایین است

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم گفت: پخت نان‌ حجیم با ماشین آلات نیمه اتوماتیک، احتمال انتقال کرونا را پایین می‌آورد.

محمدجواد کرمی رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت، تجارت و کشاورزی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره شایعه‌ منتشر شده در روزهای اخیر مبنی بر امکان انتقال ویروس کرونا از طریق  نان‌ اظهار کرد: در مراحل پخت نان‌های حجیم، بیشتر از ماشین‌آلات نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود و حضور دست در این فرایند بسیار کمرنگ است. در نتیجه مشکلی برای خرید و استفاده از این نوع نان در شرایط حال حاضر در کشور وجود ندارد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی ادامه داد: برای پخت نان‌های حجیم، تمام موازین بهداشتی رعایت می‌شود.


بیشتر بخوانید: نان بربری فانتزی به ۳ هزار تومان رسید/ سازمان حمایت بر قیمت‌گذاری نان‌ها نظارت می‌کند! 


کرمی در ادامه بیان کرد: بازرسان این اتحادیه، به صورت شبانه‌روزی بر این واحد‌ها نظارت دارند، همچنین مردم در صورت مشاهده هرگونه تخلف در این صنف می‌توانند آن را به اتحادیه گزارش دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن به موضوع مورد نظر رسیدگی شود.

نان‌های حجیم و احتمال انتقال ویروس کرونا

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی با تأکید بر این موضوع که در تولید و تهیه نان‌های حجیم موارد بهداشتی به بهترین نحو رعایت می‌شود، گفت: چون برای تهیه این نوع نان از دستگاه‌های نیمه اتوماتیک استفاده می‌شود، دخالت دست در آن بسیار کمتر است.

کرمی در ادامه ابراز امیدواری کرد که با مدیریت صحیح می‌توان بر شیوع  ویروس کرونا غلبه کرد.

رئیس اتحادیه نانوایان حجیم و نیمه حجیم صنعتی در ادامه گفت: نان‌های حجیم و نیمه حجیم، یکی از نان‌های پرمصرف در جهان هستند که با رشد شهرنشینی در ایران، تولید و مصرف این دسته از نان‌، رونق یافته و عرضه آن بیشتر شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۴۸ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
مشکل این جاست که در کشور ما حداکثر مردم از نان های سنتی استفاده می کنند و متأسفانه اینجا در اصفهان بیشتر نانوایان سنتی حتی سواد خواندن و نوشتن هم ندارند، همین دیروز (98/12/20)بنده برای خرید نان رفته بودم و تحت استرس دست زدن به دکمه های خودپرداز که پر از میکروب است مبلغ را اشتباه زدم و نانوای مربوطه مبلغ اضافه ای را زده بودم و باید پس می داد(اسکناس ها را)بر روی نان انداخت و از این همه سهل انگاری اعصاب من آتش گرفت این گونه رفتارها مثلاً کشیدن جارویی که با آن زمین را جارو زده اند بر روی میز نانوایی رفتاری کاملاً مرسوم است و اگر به آنها اعتراض کنید با چشمانی گرد شده و عصبانی به شما نگاه می کنند.
ناشناس
۱۰:۳۶ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
متاسفانه بعضی از این نانها از طریق خواربار فروشی ها در کیسه عرضه می شود که بعضی از اشخاص برای انتخاب نان اینها را دستمالی میکنن که اصلا این کار بهداشتی نیست