او افزود: وقوع سیلاب در ماههای گذشته باعث تاخیر در اجرای این پروژه شد که پیمانکار مربوطه با افزایش تعداد ماشین آلات درتلاش برای جبران عقب ماندگی در برنامه زمان بندی است.
او هدف از اجرای این پروژه را کنترل سیلاب، مهار روان آبهای سطحی، جلوگیری از فرسایش خاک و انتقال آب به اراضی جنگلی، مرتعی و کشاورزی منطقه دمپک در سطح هشت هزار و ۵۰۰ هکتار است.
فرماندار ویژه چابهار بر رعایت موارد فنی و تسریع در اجرا و بهره برداری از این پروژه تاکید کرد و گفت: ساخت بندخاکی نلینت یکی از آرزوهای دیرینه مردم منطقه دشتیاری بوده و بارها اعضای شوراهای اسلامی، کشاورزان و قشرهای مختلف مردم پیگیر آن بودند.
او ادامه داد: بند خاکی نلینت بطول هزار و ۲۰۰ متر با ۲۰۰ هزار مترمکعب خاکبرداری در حال ساخت است و حدود ۲۱ هزار نفر از ساکنان این منطقه از مزایای این بند خاکی بهرهمند شده و نقش مهمی در پخش سیلاب، جلوگیری از فرسایش خاک و هدر رفت روان آبهای بارندگی دارد.
او بیان کرد: کشاورزی یکی از ظرفیتهای مهم بخش دشتیاری است و کشاورزان برای کارهای آبخیزداری و حل مشکلات منطقه پیگیریهای زیادی انجام دادند که جا دارد از پیگیریهای مسوولان مرتبط، اعضای شوراهای اسلامی و قشرهای مختلف مردم در تحقق ساخت بند خاکی نلینت قدردانی کرد.
انتهای پیام/گ