او با اشاره به کاهش تولید در ۶ ماهه دوم ۹۸ این مجتمع، اظهار کرد: دلیل اصلی این کاهش تولید، تعمیرات اساسی بود که انجام شد. واحدهای کارخانه دوم نزدیک به ۱۱ سال کار کرده بودند و زمانی که لایسنسورها و شرکتهای خارجی به دلیل تحریمها از کشور خارج شدند، تستهای عملیاتی مهم از جمله رسیدن به ظرفیتهای طراحی و اسمی روی واحد انجام نشد که این کار ابتدای سال ۹۸ با اتکا به توان و دانش داخلی انجام شد و ۱۰۰ گلوگاه برای رسیدن به ظرفیت اسمی کارخانه شناسایی و برای آنها پروژه تعریف شد.
مدیرعامل پتروشیمی شهیدتندگویان تصریح کرد: در این اورهال، تمامی دستگاهها و تجهیزات مستقر در فاز ۲ برای سرویس باز شد. چند دستگاه به دلیل تحریم و عدم تعمیرات لازم از سرویس خارج شده بود که بخش عمده این تجهیزات پنج دستگاه همزنهای داخل راکتور بودند که در مدار تولید قرار گرفتند و تعدادی از مبدلهای حرارتی هم با تعمیرات به سرویس بازگشتند و سه مبدل حرارتی در داخل در دست ساخت است که در نیمه نخست سال آینده نصب میشود.
بیشتر بخوانید:تولید سالانه بالغ بر یک میلیون تن انواع محصولات زنجیره پلیاتیلن در کشور
قاسمیشهری ادامه داد: نتیجه مجموعه این اقدامها که با استفاده از توان داخل کشور انجام شده و در حال تکمیل است، افزایش ظرفیت تولید مجتمع از سال ۹۹ و رسیدن به نقطه مطلوب در سال ۱۴۰۰ است و از سال ۱۴۰۰ حرکت به سمت ظرفیت ایدهآل آغاز خواهد شد.
او تأکید کرد: از اقدامهای مهم انجام شده دیگر در این اورهال، بهبود عملکرد کارخانه براساس استانداردهای محیطزیست است که با برنامهریزی انجامشده و اقدامهای در دست انجام، پتروشیمی شهیدتندگویان سال آینده از فهرست صنایع آلاینده خارج و در سال ۱۴۰۰ صنعت سبز خواهد شد. این اقدامها افزون بر کمک به محیط زیست با توجه به جریمه سالانه ۵۰ میلیارد تومانی آلایندگی زیستمحیطی، به سودآوری شرکت کمک خواهد کرد.
مدیرعامل پتروشیمی شهیدتندگویان در خصوص سیاستهای صادراتی این شرکت، اظهار کرد: محصولات این شرکت در منطقه منحصر به فرد است و در این حجم و کیفیت هیچ رقیبی ندارد، از سوی دیگر محصولات این شرکت در کشورهای آسیایمیانه و غرب آسیا مشتریهای خوبی دارد که با توجه به افزایش سفارشها و همچنین برنامهریزیهای صورت گرفته برای افزایش تولید، افزایش صادرات در دستور کار است.
انتهای پیام/