سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در نخستین جلسه دادگاه محتکران مایحتاج عمومی مطرح شد؛

رد پای یک پزشک در احتکار ماسک/ تبدیل هتل‌های شمال تهران به انبار احتکار

نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده محتکران ماسک در شعبه چهارم دادگاه ویژه جرایم اقتصادی برگزار شد.

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، نخستین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات متهمان پرونده احتکار اقلام بهداشتی به ریاست قاضی صلواتی در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده اخلالگران و مفسدان اقتصادی به صورت علنی برگزار شد.

متهمان این پرونده به نام‌های رضا ستوده، ابوبکر کووایوو تابعیت تاجیکستان، یونس احراروو تابعیت تاجیکستان، کریم ستوده، ناظم میزایف تابعیت تاجیکستان، سعید عباسی قلعه جوق و مهرداد حاذقی کلوانق به اخلال کلان در امر توزیع مایحتاج عمومی متهم هستند.

قاضی صلواتی در ابتدای جلسه دادگاه عنوان کرد: در روز شنبه مورخ ۱۷ اسفند ماه سال ۱۳۹۸ اولین جلسه محاکمه متهمان پرونده حاضر در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به پرونده‌های اخلالگران و مفسدان اقتصادی با حضور مستشاران، وکلای مدافع، نماینده دادستان و مدیران کل اداره حقوقی و بازرسی وزارت بهداشت در اجرای ماده ۳۵۲ قانون آیین دادرسی کیفری به صورت علنی اعلام می‌کنیم.

وی در ادامه با اشاره به مواد ۳۵۴، ۳۵۸ و ۳۵۹ قانون آیین دادرسی کیفری از نماینده دادستان خواست تا کیفرخواست را قرائت کند.

در این بخش از جلسه دادگاه شاه محمدی نماینده دادستان ضمن حضور در جایگاه با اشاره به تاکیدات معصومین و بزرگان در خصوص دو نعمت سلامت و امنیت گفت: ابتلای تعدادی از هموطنان به ویروس کرونا سبب شد تا در جهت حفاظت خود از ابتلای به این ویروس برای پیشگیری از ابتلا به داروخانه‌ها و مراکز بهداشتی جهت خرید وسایل بهداشتی به منظور پیشگیری مراجعه کنند؛ اما به واسطه اقدامات گروه‌های داخلی و خارجی که درصدد سوءاستفاده از این نیاز مردم و ارضای نیاز‌های مالی خود بودند، اتفاقاتی رخ داد و این افراد نیاز مردم را به دستاویزی جهت تشنه نگه داشتن بازار و کسب سود بیشتر قرار دادند و از این جهت نظام سلامت همگانی را مورد خطر قرار داده‌اند.

وی تصریح کرد: وزارت بهداشت به منظور مرتفع کردن نیاز‌های مردم در این حوزه قصد داشت این اقلام را به صورت رایگان عرضه کند تا از ایجاد تقاضای القایی پیشگیری کند. در رصد‌های انجام شده توسط ضابطان مشخص شد که بخش عمده‌ای از این اقلام در حال خرید و فروش در بازار‌های غیررسمی همچون ناصر خسرو و جمهوری است و تا رقم‌های میلیونی نیز سفارش داده شده است. در پرونده حاضر تعدادی از اخلالگران در مایحتاج عمومی حضور دارند که در ادامه به شرح مشخصات آن‌ها اشاره خواهد شد.

نماینده دادستان ضمن تشریح مشخصات متهمان پرونده گفت: متهم ردیف اول رضا ستوده، فرزند یدالله متولد سال ۵۳، باسواد، پزشک عمومی و بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ماه ۹۸، متهم ردیف دوم ابوبکر کووایوو فرزند بیک مراد با تابعیت تاجیکستان بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ماه ۹۸، متهم ردیف سوم یونس احراروو، با سواد متأهل اهل تاجیکستان بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ۹۸، متهم ردیف چهارم کریم ستوده فرزند یدالله متولد سال ۴۷ باسواد متأهل فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ۹۸، متهم ردیف پنجم ناظم میزایف با تابعیت آذربایجان، بازداشت از تاریخ ۹۸.۱۲.۷، متهم ردیف ششم سعید عباسی قله جوق فرزند علی، متولد سال ۷۱، باسواد مجرد فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ۹۸، متهم ردیف هفتم مهرداد حاذقی کلوانق فرزند علی متولد سال ۶۸ با سواد مجرد فاقد سابقه کیفری و بازداشت از تاریخ ۷ اسفند ماه ۹۸ که اتهام ایشان اخلال کلان در نظام اقتصادی از طریق اخلال در نظام توزیع مایحتاج عمومی است.

نماینده دادستان بیان کرد: در این برهه حساس که کشور در شرایط شیوع فراگیر به بیماری کرونا قرار دارد و عموم مردم با نگرانی از ابتلا با مراجعه به مراکز درمانی و داروخانه‌ها به دنبال تهیه وسایل بهداشتی جهت پیشگیری از ابتلا به این بیماری بودند، با افزایش قیمت و کمبود این اقلام مواجه شدند. برخی از افراد سودجو نسبت به خرید عمده کالا‌های مزبور اقدام کردند و از توزیع و تحویل این کالا‌ها به مردم و سازمان‌های متبوع امتناع کردند و موجب به خطر انداختن سلامت مردم، افزایش این بیماری و نگرانی مردم شدند.

وی افزود: متهم ردیف اول علی رغم داشتن شغل پزشکی و مطلع بودن از شیوع ویروس کرونا در کشور و لزوم توزیع این اقلام بهداشتی در میان شهروندان و سازمان‌های مربوطه به دنبال انتقال این اقلام به خارج از کشور بود.

وی اظهار کرد: حسب تحقیقات انجام شده خریدار اعلام می‌کند که رضا ستوده به او گفته که این کالا‌ها کاملا قانونی بوده و رضا ستوده نیز اعلام می‌کند که هنگام درخواست خریدار با مشکل قانونی مواجه نبود. پس از آن با تهدید خریدار خارجی مواجه می‌شود و اعلام می‌کند که وجهی بابت دلالی خرید از خریدار دریافت نکرده است.

نماینده دادستان گفت: نامبردگان در حالی که از وجود بیماری کرونا در کشور مطلع شدند، باید این اقلام را به وزارت بهداشت تحویل می‌دادند، اما دنبال مشتریانی برای کسب سود بیشتر بودند.

وی در ادامه با اشاره به مشخصات ۳ تن از متهمان دیگر پرونده گفت: بهروز رسولی اصل بازداشت از تاریخ ۵ اسفند ماه ۹۸، به اخلال جزئی در امر توزیع مایحتاج عمومی متهم است.

دپو کارتن‌های الکل برای فروش با قیمتی بالاتر به دلالان

شاه محمدی گفت: حمید غفاری فرزند محمد متولد سال ۵۸ باسواد بازداشت از تاریخ ۹۸.۱۲.۱۱ متهم دیگر است که با گزارشات مردمی مشخص می‌شود کارتن‌های الکل را دپو کرده تا در فرصت مناسب و با قیمت بالاتر به دلالان دیگر بفروشد. نامبرده علی رغم اینکه فروشنده عمده مواد بهداشتی بوده نسبت به خرید و دپو الکل اقدام می‌کند و بزه انتسابی وی محرز و مسلم است.‌

وی بیان کرد: سهیل حاتمی پور فرزند حسین متولد سال ۷۲، فاقد سابقه کیفری بازداشت از تاریخ ۹۸.۱۲.۶ متهم به اخلال در امر توزیع مایحتاج عمومی از طریق خرید ماسک تنفسی و عدم عرضه به مردم است.

نماینده دادستان با اشاره به جمیع اقدامات مجرمانه انجام شده از سوی متهمان پرونده گفت: عمل ایشان باعث نارضایتی عمومی شده و می‌تواند سبب بازیچه بیگانگان شود. انتساب جرایم مذکور به همگی متهمان محرز و مسلم است و با توجه به اینکه ارتکاب جرایم فوق در زمانی که سلامت جامعه در خطر بوده اتفاق افتاده، اشد مجازات را برای متهمان درخواست می‌کنم.

وی در این قسمت از جلسه دادگاه گفت: حسب گزارش ضابطین و مقدار زیادی ماسک احتکار شده از مهرداد حاذقی و همسرش کشف شده که قصد فروش این اقلام در بازار آزاد به مقدار عمده و با نرخ بالاتری داشتند.

شاه محمدی افزود: فردی از یکی از کشور‌های خارجی از طریق ساواژ با استفاده از مرتبطین قصد خرید ماسک و ورود آن به کشور خود را داشته است؛ اما با توجه به اینکه قرارداد در ترکیه قابلیت انجام و رفع تعهد نداشته، ساواژ از طریق رضا و کریم ستوده با او آشنا می‌شود و رضا ستوده اعلام می‌کند که به واسطه رابطه‌ای که دارد می‌تواند رفع تعهد کند.

ورود دلالان خارجی به کشور برای خرید و دپو ماسک‌

نماینده دادستان گفت: در ادامه دلالان وارد کشور شده و در یک بازه زمانی ماسک‌ها را خریداری می‌کنند و در نزدیکی گمرک غرب اقدام به احتکار و دپو می‌کنند. خریدار زمانی که از اقدامات وزرات بهداشت جهت جلوگیری از صادارت و خروج این اقلام مطلع می‌شود و می‌بیند نمی‌تواند این اقلام را از کشور خارج کند، می‌گوید که باید پول را مسترد کنید که در ادامه کریم و رضا ستوده و دلالان دیگر با شناسایی سعید عباسی و مهرداد حاذقی سعی در فروش این اقلام در بازار آزاد کردند.

وی اظهار کرد: متهمان انباری را در اتوبان آزادگان برای دپوی مجدد ماسک تهیه می‌کنند که توسط سربازان گمنام امام زمان (عج) در سازمان اطلاعات سپاه شناسایی و سایر متهمان نیز در جلسه‌ای در میرداماد که به قصد خرید اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم تشکیل شده بود دستگیر شدند.

دپو چندین هزار تب سنج در هتل‌های شمال تهران

نماینده دادستان گفت: متهمان هتل‌های شمالی تهران را برای سکونت انتخاب کرده بودند که قریب به چندین هزار تب سنج خریداری و در هتل دپو می‌کنند که تمامی اقلام کشف و ضبط و متهمان شناسایی و دستگیر شدند.

وی با اشاره به روند رسیدگی سریع و تسریع در صدور کیفرخواست از ناحیه دادسرا گفت: این نشانه‌ای برای افرادی است که درصدد سوءاستفاده از سلامت مردم و به خطر انداختن سلامت آن‌ها برای کسب سود و منفعت هستند و باید بدانند که دادسرای تهران و دستگاه قضایی در برخورد با هر کسی که در صدد کسب سود و منفعت از این طریق است، اشدا علی المجرمین خواهد بود.

پس از پایان قرائت کیفرخواست قاضی صلواتی خطاب به مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت گفت: برای طرح شکایت در جایگاه قرار گیرید.

مدیرکل حقوقی وزارت بهداشت ضمن قرائت متن شکوائیه وزارت بهداشت و اقدامات انجام شده و تمهیدات پیش بینی شده در راستای پیشگیری از ویروس کرونا گفت: در شرایطی که همکاران تلاشگر حوزه سلامت در حال خدمت رسانی به بیماران و هموطنان نیز نیازمند اقلام بهداشتی هستند، عده‌ای سودجو و منفعت طلب با علم به این موضوع در صدد جمع آوری و احتکار این اقلام برآمده‌اند، لذا با توجه به آثار گسترده سوءاجتماعی و اقدام ضد بشری متهمان بر مبنای قانون مجازات اخلالگران در نظام اقتصادی، تقاضای صدور حکم به اشد مجازات نامبردگان را دارم.

دفاعیات متهم ردیف اول پرونده احتکار ماسک

در ادامه جلسه دادگاه قاضی صلواتی پس از تفهیم اتهام متهم ردیف اول پرونده خطاب به متهم رضا ستوده گفت: برای بیان دفاعیات در جایگاه قرار گیرید.

متهم رضا ستوده بیان کرد: بنده تب سنجی ندیده‌ام. هتلی برای آن‌ها نگرفتم و هیچ ارز و دلاری به من داده نشد.

وی ادامه داد: از طریق دوست برادرم در دوازدهم بهمن ماه با این افراد آشنا شدم، فقط معرف بودم. سودی دریافت نکردم، آقای ساواژ گفت کار‌های قانونی انجام می‌شود، ما قبض انبار را گرفتیم و قصد احتکار نداشتیم، اقلام چند روز در انبار ماند.

قاضی صلواتی گفت: شما به عنوان یک پزشک در مقابل جامعه مسئولیت داشتید، بعدا که متوجه شدید صادرات ممنوع شده است.

این متهم گفت: بعد از اعلام محدودیت حتی یک ماسک نخریدیم.

قاضی گفت: وقتی صادرات ممنوع شد، می‌توانستید به وزارت بهداشت مراجعه کنید و اقلام را بدهید و پول آن را بگیرید، شما حتی بعد از ممنوعیت صادرات دنبال کسب سود بیشتر بودید.

متهم رضا ستوده گفت: می‌خواستم این کار را انجام دهم؛ اما فرد ترکیه‌ای مرا تهدید می‌کرد.

نماینده دادستان خطاب به متهم بیان کرد: قریب به چندین هزار تب سنج در هتل شناسایی و ضبط شده است و رسید وزارت بهداشت مبنی بر تحویل موجود است. از دو انبار قریب به دو میلیون ماسک کشف شده است، شما می‌خواستید از طریق آقایان حاذقی و عباسی ماسک‌ها را به قیمت کلان بفروشید. هر ماسک بدون فیلتر در ترکیه ۲۵ سنت خرید می‌شود در قرارداد شما ۱۵ سنت قید شده است. شما می‌گویید خریدار را نمی‌شناسید در حالی که خریدار با شما در میرداماد دستگیر شد، شما برای سه سنت در هر ماسک و منافع جیب خودتان جان مردم را به خطر انداختید و اینکار شما حقیقتا شنیع است.

اخذ قرارداد ۱۵ سنتی برای احتکار ماسک

متهم ستوده پاسخ داد: آن موقع حرف سه سنت نبود، در مورد دستگیری در میرداماد هم همان روز برای دادن ماسک به هیات امنای ارزی وزارت بهداشت رفته بودیم. قرارداد ۱۵ سنتی اصلا نبستیم، فرد ترکیه‌ای قرارداد را بسته است.

نماینده دادستان گفت: آیا می‌پذیرید آقای ناظم میزایف با شما در ارتباط بود؟ شما می‌گویید با هیات امنا جلسه گذاشتید، اما ایادی شما (عباسی و حاذقی) سعی در فروش اقلام در بازار به قیمت بالاتر از قیمت مصوب را داشتند. انبار نیز توسط شما و ایادی‌تان به اجاره درآمده است. این گونه نیست که شما فقط معرف بوده باشید بلکه اتباع تاجیکستان و سایر متهمان با شما در ارتباط بودند، شما از شرایط مطلع بودید.

متهم ستوده پاسخ داد: با آقای ساواژ به دفتر کارخانه رفتیم قیمت خرید اعلام شد و من قیمت اضافی ندادم، ارتباط مستقیمی با آن‌ها نداشتم انبار اعلام کرد باید به اسم فرد ایرانی باشد، بنابراین با اسم من انبار گرفته شد و همه مشخصات را نیز دادم.

قاضی خطاب به متهم گفت: آیا می‌دیدید که مردم مغازه به معازه، داروخانه به داروخانه دنبال یک ماسک می‌گردند، آیا این موضوع وجدان کاری شما را به عنوان یک پزشک هوشیار نکرد؟

متهم رضا ستوده گفت: قبول دارم اشتباه کردم.

در ادامه نماینده دادستان بخشی از اقاریر متهمان و اتباع خارجی را در خصوص سکونت در هتلی در میرداماد را قرائت کرد که متهم ستوده در واکنش به این اظهارات گفت: من برای آن‌ها اتاقی نگرفته ام.

قاضی صلواتی خطاب به متهم گفت: صداقت داشته باشید.

نماینده دادستان گفت: اگر یک شخص عادی این کار را کرده بود شاید قبح عملش خیلی کمتر بود، اما شما به عنوان یک پزشک از شرایط جامعه مطلع بودید، این در حالی است که در اسفند ماه با یک تبعه خارجی جلسه می‌گذارید که به هموطن خودت ضربه بزنی.

نماینده دادستان با اشاره به اقاریر متهم یونس احراروو و و ناظم میزایف گفت: متهمان بیان کردند که مهمان شما در هتل بوده‌اند و به همراه شما به حسن آباد رفتند و نمونه ماسک را دیدید و تصویر آن را به خریدار ارسال کرده‌اید. در حالی که شما مدعی هستید فقط از شرکت خرید کرده‌اید و هیچ پولی دریافت نکردید، نفع شما در این کار چه بود آیا به جهت رضای خدا اقدام به احتکار کردید؟

متهم ستوده بیان کرد: خیر بنده دو بار هم خواستم به هیات امنا اطلاع دهم.

در این هنگام مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت از قاضی اجازه خواست تا پیرامون اظهارات متهم ستوده مطلبی را بیان کند.

مدیر کل حقوقی وزارت بهداشت گفت: متهم در دفاعیات خود از هیات امنای ارزی وزارت بهداشت اسم بردند. تمام صحبت‌های او را تکذیب می‌کنم. اگر دلیلی دارند ارائه دهند هیات امنا سابقه مذاکره با این افراد را ندارد.

پس از پایان دفاعیات متهم ردیف اول پرونده، ابوبکر کووایف متهم ردیف دوم پرونده برای بیان دفاعیات در جایگاه حاضر شد.

متهم ابوبکر کووایف در ادامه گفت: طرف خارجی گفت که من نمی‌خواهم به ایران بروم. ساواژ گفت که قرار شده از کشور سومی تهیه شود. طرف خارجی خیلی استرس داشت و از من خواهش کرد که با یونس که ترکیه‌ای بلد است و فیروز که ساواژ را می‌شناسد ببیند که قضیه چیست و گفت که پولم را می‌خواهم. من گفتم که کاره‌ای نیستم. سپس وارد ایران شدم و خودشان هتل را گرفتند، خود ساواژ هتل را گرفت. من عکس و ویدئو گرفتم و برای طرف خارجی فرستادم. ساواژ گفت طرف خارجی اگر ماسک می‌خواهد به او بگو که بیاید. طرف خارجی گفت که من طرف ایرانی را نمی‌شناسم و پول داده‌ام. ساواژ گفت شرکت ما با پولی که از کشور طرف خریدار آمده به مشکل خورده و بانک پول را نمی‌دهد. طرف خارجی قبول نکرد که پول بدهد و گفت که بابت تحریم‌ها نمی‌توانم به ایران پول بریزم.

متهم در ادامه بیان کرد: نمی‌دانم که شرکت ساواژ از چه راهی و چگونه از بانک چند صد هزار دلار گرفت و فرستاد و ساواژ گفت که به طرف خارجی بگو پول را به طرف ایرانی داده‌ام.

وی گفت: طرف خارجی گفت من بار قانونی می‌خواهم و اگر غیر قانونی است نمی‌خواهم.

قاضی خطاب به متهم گفت: از این معامله چقدر سود می‌بردی؟

متهم ابوبکر کووایف در پاسخ گفت: من از هر ماسک یک سنت دریافت می‌کردم و از نهم آمدم و تا بیست و چهارم در ایران بودم. به هر جا که می‌رفتیم هتل مقرر کرده بود. من از طرف خارجی هیچ پولی دریافت نکردم و به جز دو هتل و یک سوپر مارکت و انباری در آزادگان جای دیگری نرفتم و کار من ترجمه بود.

نماینده دادستان گفت: طرف ایرانی چه کسی بود که گفت مجوز خروج و صادرات را در ایران می‌گیرد. ساواژ طرف ترکیه‌ای است و شما از طریق ناظم با ستوده آشنا می‌شوید. چه شخصی گفت که می‌تواند مجوز خروج را دریافت کند؟

این متهم گفت: شرح نامه سه طرفه بود و طرف ایرانی رضا بود.

نماینده دادستان گفت: یک قراردادی را در ترکیه داریم که به خاطر قیمت ماسک، رفع تعهد نشد. در ایران و در شرح قرارداد چه هزینه‌ای قرار بود به ستوده پرداخت شود.

متهم ابوبکر کووایف گفت: صحبت‌های مالی بین خودشان بود و من نیز خط فارسی بلد نبودم.

شاه محمدی بیان کرد: در این مدت که در تهران سکونت داشتید، آیا ندیدید که مردم ما به ماسک نیاز دارند و هجمه‌ای ایجاد شده بود؟

متهم گفت: من این موضوع را برای طرف خارجی ترجمه کرده بودم.

نماینده دادستان گفت: ابوبکر رابط اصلی خریدار اولیه ماسک‌ها در ترکیه و ایران است و به واسطه اینکه زبان فارسی بلد بود به ترکیه مراجعه می‌کند که متوجه می‌شود هر ماسک ۲۵ سنت قیمت دارد. در ادامه او را به ایران می‌فرستند و توسط ستوده و ناظم که نماینده ساواژ بود در هتلی سکونت پیدا می‌کند که در آنجا تب سنج‌ها کشف شدند و حسب اقاریر از وضعیت کرونا مطلع هستند. نهایتا نمی‌تواند اقلام را در گمرک ترخیص کند و در دو انبار دپو می‌کنند که نهایتا کشف شد.

متهم گفت: من خط فارسی و ترکی بلد نیستم و ماسک‌ها را به طرف خارجی و همسرش نشان دادند، اما نه من و نه طرف خارجی نمی‌دانیم که بعد از آن این ماسک‌ها را کجا بردند. من قصد ضرر به هیچ کسی را نداشتم و از مردم و حکومت ایران معذرت خواهی می‌کنم.

در این بخش از جلسه دادگاه قاضی صلواتی از متهم یونس احراررو خواست تا در جایگاه قرار گیرد و خود را معرفی کند.

متهم یونس ضمن قرارگیری در جایگاه گفت: من ۳۸ سال دارم، شغلم تجارت است و اهل تاجیکستان هستم.

رئیس دادگاه ضمن تفهیم اتهام به متهم از او خواست تا دفاعیات خود را شرح دهد.

متهم یونس گفت: یکی از دوستانم به نام فیروز، زمانی که من در ازبکستان بودم به من زنگ زد و گفت که می‌خواهیم از ترکیه ماسک بخریم و مرا به ترکیه دعوت کرد. روز پنجم به ترکیه آمدم. وقتی به ترکیه رفتم فیروز و ابوبکر را دیدم. در آن زمان ساواژ در ایران بود و عکس فرستاد که در آنجا ماسک وجود دارد و از ما خواست که به ایران برویم. در ترکیه دو روز در هتل ماندیم و با طرف خارجی حرف زدیم که در نهایت ما را به ایران فرستاد.

این متهم گفت: روز هشتم یک شب در فرودگاه آذربایجان بودیم و روز نهم به فرودگاه تهران آمدیم. با تاکسی به هتل پرسیون رفتیم و در آنجا کریم ستوده و ناظم را شناختیم که گفتند ماسک هست و به مکانی در حسن آباد رفتیم و دیدیم. ابوبکر نیز ویدئو گرفت و برای طرف خارجی فرستاد، طرف خارجی نیز گفت من می‌خواهم و می‌خرم. رضا ستوده ترکی بلد است و چند هزار دلار از شرکت ترکیه از طریق صرافی برای رضا ستوده آمد که رضا گفت من به شرکت تولید آرمان فرستادم.

متهم یونس بیان کرد: اجازه خارج کردن ماسک‌ها را باید رضا می‌داد. بار اول شش روز ماندیم و ماسک نرسید و مجوزی نیز داده نشد تا اینکه طرف خارجی آمد و راضی شد. ما نیز تجارت خودمان را داشتیم و فکر‌های خوبی داشتیم که قریب به انجام بود و مکتوب نوشتیم. روز بیست و پنجم ساعت ده یا یازده از خواب بیدار شدم که متوجه شدم رضا ستوده در هتل نیست و قریب به ساعت یک متوجه شدم که تلفن‌هایشان خاموش شد.

این متهم افزود: در هتل اسپیناس پرسیدم که ریسپشن گفت هتل هیچ قرضی ندارد و داکیومنت‌های آن‌ها در هتل نیست. به فیروز گفتم که تجارت در دنیا یک قانون دارد و به پلیس شکایت می‌کنیم.

وی افزود: وقتی ساواژ با سفارش طرف خارجی تب سنج سفارش داد پرس و جو کرد و فهمید که مشکلی ندارد و تعدادی از آن‌ها را توسط خانمش فرستاد و مشکلی نداشت.

نماینده دادستان خطاب به متهم یونس احراررو گفت: اقاریری که نزد ضابطان داشتید مجددا تکرار کردید. فقط علت فرار آقای فیروز و ساواژ مشخص نیست، شما در کشورتان در کار ساخت و ساز ساختمان هستید و در امور پزشکی کار تجاری انجام نداده اید.

افزایش قیمت تب سنج فقط در ۲ ساعت

وی افزود: در دفاعیاتتان گفتید تب سنج از ۱۲ دلار به ۱۴ دلار در عرض دو ساعت افزایش قیمت داشت. وقتی در عرض نیم ساعت و یک ساعت شاهد افزایش قیمت بازار بودید پس می‌دانستید که بازار آشفته است و کشور به این اقلام نیاز دارد. چه مبلغی به آقای ستوده قرار داد نوشتید؟

این متهم گفت: حدود ۱۶۰ هزار دلار بود. ۵۰ هزار دلار از ترکیه پول آمد و ساواژ گفت پول زیادی می‌فرستم، ۱۳۷ هزار دلار ستوده از صرافی دریافت کرد.

پس از پایان دفاعیات متهم ردیف سوم پرونده قاضی ختم جلسه را اعلام کرد و گفت: جلسه بعدی دوشنبه ۱۹ اسفند ماه برگزار می‌شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱۰۵
در انتظار بررسی: ۳
جورج
۱۱:۰۸ ۲۶ اسفند ۱۳۹۸
خب انگار گندش دراومد که دادگاه سوری بوده و اصلا پزشکی به اسم رضا ستوده وجود نداشته و برای ارعاب مردم از احتکار این دادگاه رو ترتیب دادن
ناشناس
۱۰:۲۱ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
وقتی قبل از شروع کرونا به گرون فروشی های خودرو و سایر اقلام ورود نکردید همین میشه که یه عده سودجو دست به چنین کاری بزنند.
mohammadreza
۱۹:۲۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
مجازات همینه که ماسک گرفتن بین مردم پخش کنن حرف مردم تمومی نداره بخدا
بهراد
۱۸:۴۴ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
به نظر من با مردن کسی کار حل نمیشه درسته اشتباه ولی بیمارستانا به پزشک نیاز دارن پزشک الان کمه خیلی عجولانه چرا نظر میدین
مهدی
۰۸:۲۴ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
اعدام و مصادره اموال.تا مجازات سنگین نباشه باز از این اتفاقات در سایر موارد بحران کشور خواهد بود.
رضا
۰۶:۴۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
این شخص پزشک نیست و به دروغ خودش رو پزشک معرفی کرده است ...میتونید از سازمان نظام پزشکی استعلام بگیرید .. ابن اقا دانشجوی کاردانی رادیولوژی و اردبیلی بوده است ..وحتی نتونسته مدرکش رو هم بگیره ...
رضا
۰۶:۴۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
این شخص پزشک نیست و به دروغ خودش رو پزشک معرفی کرده است ...میتونید از سازمان نظام پزشکی استعلام بگیرید .. ابن اقا دانشجوی کاردانی رادیولوژی و اردبیلی بوده است ..وحتی نتونسته مدرکش رو هم بگیره ...
به رضا
۱۰:۲۳ ۱۹ اسفند ۱۳۹۸
دوست عزیر وقتی اعلام می کنند این آقا پزشکه منظور این است که تمام پزشکها این طوری اند. متاسفانه تو همه ی مشاغل چنین افرادی وجود دارند. ربطی یه شغل خاصی نداره
ناشناس
۰۲:۳۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
کاشف بعمل آمد اصلا پژشک نیست پس اینا همه نمایشه
ناشناس
۰۱:۱۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام با کرونا
ناشناس
۰۰:۱۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
اون طرف اصلا شماره نظام پزشکی نداشته
همشهری
۲۳:۳۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
این احتکار ها دیگه اعصاب همه رو خراب میکنه اگه قوه قضائیه با محتکران تبانی نداره چرا اعدام نمی کنید
بی لیاقتی وبی تفاوتی تا کی
ناشناس
۲۳:۳۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
با مراجعه به سایت نظام پزشکی متوجه خواهید شد که این فرد پزشک نبوده و مدرک ایشان فوق دیپلم از کشور آذربایجان است.
امیر
۱۱:۵۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
من این حد از تعصب پزشکها رو درک نمیکنم یعنی امکان خلاف بین این اشخاص وجود نداره شغل انسانها از شخصیت جداست این تفکر که کسی عنوان پزشک رو پیدا کرد تبدیل به قدیس بشه باید از ببین بره
ناشناس
۱۶:۲۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
پزشکان متعصب نیستند ،ولی در مقابل هر گونه موج سواری با نام اونها واکنش نشون میدن
زهرا
۲۱:۳۵ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
در پاسخ به اقای امیر:
درسته توی هر شغلی همه جور شخصیتی هست.ولی خب این متهم پزشک نبوده اصلا.حرفتون بی ربط بود واقعا
ناشناس
۲۲:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
طرف به گفته سازمان نظام پزشکی کشور و انجمن پزشکان عمومی پزشک نیست و ظاهرا مدرک کاردانی داره و قوه قضائیه هم جدیدا بیانیه داده که ما تحقیق نکرده بودیم که این فرد پزشک نیست
ادمین لطفا بچاپ
ناشناس
۲۲:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خواهشا فکری به حال مردم بکنید نه ماسک نه دستکش یه بار مصرف نه ژل و الکل ضد عفونی دست با وجود ۲هفته از کسترش کرونا هر جا هم میری میگن غذا ودارو دست گذاشته رو اقلام بهداشتی سازمان غذا ودارو هم نمیدونیم اقلام بهداشتی رو چکار کرده که به دست مردم نمیرسه
جلیل
۲۲:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تشکروقدردانی ازسربازان گمنام امام زمان عج درسازمان اطلاعات سپاه.
مهدی
۲۲:۳۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
درودخدابرسربازان گمنام امام زمان عج درسازمان اطلاعات سپاه که درهمه ی زمینه هاازجاسوسی وفراجاسوسی گرفته تامبارزه بامفاسداقتصادی واحتکاردرحال مبارزه ورصدودستگیری این افرادوخدمت به مردم ایران است ودرآخرتشکرازقوه قضاییه که انتظارمیرودکه این افرادرابه اشدمجازات برساند.
ناشناس
۲۱:۰۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اميد است مقامات قضايي وقاضي محترم پروندهباكساني كه باسلامتي مردم بازي ميكنند وبه خصوص أنهاي كه ملت شريف وتهي دستان راقرباني اتباع بيكانه ميكنند اشد مجازات راداريم تادرس عبرتي براي كسان فرصت طلب باشد
رحمت
۲۰:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
نمی دانم چرا یک عده احتکار گر را می گیرند باز افرادی پیدا می شوند بدون ترس مشغول همان کارها هستند آیا مشکل از نوع برخورد با این جرائم نیست؟
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بهترین و برازنده ترین مجازات واسش:
اعدام در ملا عام
مصادره اموال
لطفا اجرا کنید
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
قوه قضاییه بعدازخداوندپناهگاه و تکیه گاه اصلی و امین همه مستضعفین و مردم انقلابی و مومن و شریف وشهیدپرورایران است خداونددرکارشان موفق ومویدشان بداردو همچنین دعا گوی سربازان مخلص امام زمان عج هستیم و دسته تک تک آنان رومبوسیم وبراین بوسه افتخارمیکنیم و من الله توفیق
ناشناس
۱۹:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
با توجه به اینکه احتکار کالای بسیار ضروری که ممکن است باعث فوت عده ای از هموطنان شده باشد. باید اشد مجازات را در مورد این افراد اعمال کرد بخصوص آن پزشک بی تعهد
ناشناس
۱۹:۰۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بهترین حکم اینه. جریمه ده برابری قیمت ماسکها و باطل کردن مدرک پزشکی اون پزشکه و کلیه مدارک تحصیلی سایر افراد و ممنوع الخروج بودن و پاسپورت داشتن تا 30 سال و ممنوع الکار در مراکز دولتی تا اخر عمر و عدم باز کردن حساب بانکی تا اخر عمرشون و عدم اهدا گواهینامه رانندگی و به هیچ وجه هیچ ملکی به اسمشون انتقال پیدا نکنه. این بهترین مجازاته
ناشناس
۰۰:۴۲ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
اصلا پزشک نیست ، کاردان رادیولوژی هست ظاهراً
ناشناس
۱۸:۳۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خدا لعنت بکنه الکل چقدر گرون شده
بی نام
۱۸:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
پروانه پزشکی این فرد را کنسل و ممنون خروجش کنید
خان
۱۷:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
الهی تو بازداشتگاه کرونا بگیرند
Amir
۱۷:۵۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خدا براشون نسازه....
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام
ناشناس
۱۷:۴۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام
بهزاد زارع
۱۷:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
از قاضی محترم درخواست اشد مجازات را داریم چون دارند دروغگویی میکنند.
سید
۱۷:۴۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بد بختی بحث این چند نفر نیست در هر زمانی که مردم احساس کمبود هر کالایی رو میکنند افراد پولدار رانت خوار شروع به احتکار میکنند چرا ما مردم اینقدر فرصت طلب شدیم کلمه ما رو استفاده کردم هر کدوممون تو زمینه ایی که فعالیت داریم همین کار رو میکنیم میگید نه بحث قیمت گوشت ماشین شکر و...... هر چیزیچیزی که مایحتاج خودمون است چی بر سرمون اومده
ناشناس
۱۷:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
باسلام احتکار کنندگان به سزای اعمالشان سخت برسند
سعید
۱۷:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
باسلام احتکار کنندگان به سزای اعمالشان سخت برسند. حتما یه فکری هم برای شهرداری ها برداشته شود که خون مردم شیشه می کنند واقعا جای فساد شهرداری هست.
بهرام
۱۷:۳۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خوب گفت شمارو باقران خودشان راکرونایی کنید اگر پای شما گیر نیست یک بار هم شده برای خدا عملی کنید عبرت بزرگ شود شمارو بخدا بخاطر خوندی؟
ناشناس
۱۷:۰۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مصادره کلیه اموال ودارایی ها وگرداندن درشهر وبی آبرو کردنشون بهترین گزینه هست
ناشناس
۱۷:۰۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
احسنت
فقط برخورد قاطع و سریع و در خور...
دست بقیه محتکران رو هم کوتاه کنید..
ناشناس
۱۶:۵۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
چراتاامروز موادبهداشتی موردنیاز( مانند ماسم والکل وموادضدعفونی کننده،،،) درداروخانه ها وجودنداره ویا خیلی کم وخیلی گران هستند!؟!؟میلیونها کالاهای احتکاری کشف شده کجا رفت؟؟ آیابه کشورهای دیگه فروخته شد؟؟؟!! ودوباره نردم روبا بدبختی وبیماری وگرانی رها کردید!!؟؟؟
ناشناس
۱۶:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
واقعا پزشک بودن ؟ مطمئنین؟
ناشناس
۱۶:۳۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
قاضی صلواتی انقلابی عمل کنید
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
حکم اسلامی را جاری کنید
جواد
۱۶:۰۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام
ناشناس
۱۵:۴۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اون پزشک دیگه چرا؟؟؟پزشک جرم سنگین تراست باید دوبار اعدام بشه
محمدرضا
۱۵:۳۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اینم پرونده سلطان ماسک
قدرت رسانه ای
۱۵:۳۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
هیچ چیز در حال حاضر به اندازه رسانه قدرتمند نیست.
کافی است یکی از محتکران را اعدام کنید و همزمان زنده از تلوزیون پخش شود. چنان ترسی در دل احتکار کنندگان ایجاد میکند که خودشان تمام جنس های احتکار و انبارشده را اشکار میکنند.
از قدرت رسانه کمک بگیرید.اعدام کنید و نمایش دهید.حتما نتیجه می دهد.
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
پزشکان خیلی هم ادمهای باوجدانی نیستن
نمونش همین مردک
این بلا رو انحصار در کشور به وجود اورده
یادتون باشه
ناشناس
۱۵:۲۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مردم از صبح تا شب دنبال یک ماسک دارن میدون جونشون در اومده از گشتن بعد این اقایان انبار میکنن و از کشور خارج میکنن دادگاه باید اول پول این اجناس بگیره ازشون و بعد تا زنده اند زندان بندازه چون اگه جریمه کنه و ازاد کنه بار دیگر با شدت بیشتر اینکارا میکنن که تلافی کنن باید توی زندان بپوسن و چندتاشون اعدام بشن
ناشناس
۱۵:۱۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
#اعدام احتکار کنندگان خائن
سجاد
۱۴:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام بی قیدوشرط
سجاد
۱۴:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام بی قیدوشرط
سجاد
۱۴:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام بی قیدوشرط
ناشناس
۱۴:۱۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اقا اصلا دادگاه برگزار نکنین اعدامشون کنین حیف اسم انسان که روی اینا بذاری
ناشناس
۱۴:۱۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
به نظرمن هم اونهارامحکوم به پرستاری ازبیماران مبتلابه کرونابکنیدالبته مثل خودشان نباشیدبهشون ماسک دستکش هم بدیدتابه اهمیت اون کارپلیدی که کردن پی ببرن البته بااین سیرت پلیدی که دارن یکی بایدمواظبشون باسه اونارانکشن تاازشون راحت بشن
محمد
۱۴:۱۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
یکیشون که پزشک هست و سوگند بقراط خونده که جان مردم رو نجات بدهد حالا بجای اعدام بفرستندش در یک بیمارستان کرونایی تا به هموطنان کمک کنه.شاید با این کار یکم وجدان کثیفش بیدار شود
سیاوش
۱۴:۱۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
به نظر من بهترین مجازات برای اینها پرستاری در محل نگهداری از بیماران کرونائی اون هم بدون ماسک و سپس اعدام آنها و معدوم کردن اجسادشان
تف به غیرت این پزشک ایرانی که برای پول جان هموطنش رو به یه خارجی میفروشه
ناشناس
۱۴:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
مگه اخلالگران کلان اینا نبودن؟ مگه بازداشت نشدن؟ مگه اجناس پیدا نشده؟ پس این چه وضعیه؟ ماسکها و اقلام پزشکی کجان؟ این چه وضعیه تو گیلان. مسبب اصلی هنوز داره گند میزنه که
ناشناس
۱۳:۵۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
پزشک را دوبار و بقیه را یکبار اعدام کنید
گودرزی
۱۳:۴۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اضلاع کسی هست بفرمائید تکلیف این همه کشفیات وسائل پزشکی چی َد وبه کجا رفت و کجا استفاده شد این ملت چه گناهی کردن که تدریجا جان حودراکف دست گرفتن
ناشناس
۱۳:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام:اگر قرار باشد برخورد قضایی بامحتکران اقلام بهداشتی در این شرایط حساس باز دارنده و عبرت آموز باشد باید اعمال رزآلت آمیز ،جنایت کارانه و مجرمانه شان از مصادیق مفسد فی الارض بوده و در ملا عام اعدام گردند
سید فروزان
۱۳:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
این بیچارهها بیگناه هستند ، مقصر خانم کرونا است که اینها را به طعمع انداخته ، تا به ملت رحم نکنند
لیلی
۱۳:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خدا لعنتشون کنه باید کاری کنن که واسه بقیه عبرت شه تا کسی اختکار نکنه
ناشناس
۱۳:۴۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خدا لعنتشون کنه
ناشناس
۱۳:۳۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آفرین به سربازان گنام سپاه واقعا شماها مدافع پاک این مملکت هستید دستان را می بوسم و افتخار میکنم به مردانی پاک سرشت و انقلابی مثل شما واقعا امام بزرگوار بحق گفت اگر سپاه نبود کشور هم نبود
ناشناس
۱۳:۰۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بهترین مجازات اینه که برت تو بیمارستان به مدت یکسال کار خدمات انجام بدن
ناشناس
۱۲:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
لطفاعلنامحاکمه وسخت ترین مجازات ممکن رادر ملاء عام اجراء کنیدتااعتمادعمومی مردم ایران برگرده وباچشم خودببینندخطاکاردرهرطبقه وموقعیت اجتماعی مجازات می شود
ناشناس
۱۲:۴۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
باسلام وادب :اقای صلواتی اگر درمورد این افراد رحم کنید به ولله جفا میکنید به ملت حالا در قشری شغلی میخواد باشه.
ناشناس
۱۲:۴۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آقا این سؤال برای ملت پیش آمده قضات دیگر کجا هستند ؟؟
چرا همه پرونده های سنگین را به این بنده خدا می دهند ؟
علی
۱۲:۲۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
واقعاً چرا جلسه چه دفاعی دارن بکنن الان فقط عذر خواهی و بعد پشیمانی اینها با این کار هیچ جای برای بخششی در چنین شرایطی نیست آقای قاضی اشد مجازت حضور این افراد در زندان فقط فضای زندان را اشغال می کند اعدام بهترین لطف برای افراد است
ناشناس
۱۲:۲۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خوب بعدش چی شد ؟
ناشناس
۱۲:۲۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام
ناشناس
۱۲:۲۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
پیشنهاد می کنم که قاضی پرونده به عنوان مجازات تکمیلی آنها را محکوم به ضد عفونی کردن کل ایستگاه متروی تهران و پایانه‌های مسافربری کند.
ناشناس
۱۲:۰۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
لعنت خدا برخیانت کاران به کشور ومردم مظلوم ایران که با احتکار جان مردم را بخاطر می اندازند.
ناشناس
۱۲:۰۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تاجیک یعنی چی معاون یک دفتری بوده .
ناشناس
۱۸:۱۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تاجیک یعنی دللالان تاجیکستان
ناشناس
۱۱:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بهترین مجازات جریمه نقدی ده برابر قیمت آزاد تجهیزات احتکار شده از هر کدام، وخدمت بیماران کرونایی در بیمارستانها
ناشناس
۱۲:۳۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آزموده را آزمودن خطا ست اینا رو ببرن که خدمت کنن بدتر همه رو میکشن
ناشناس
۱۱:۵۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اعدام اونها وپیگیری افراد پشت پرده . باز هم اعدام همهشون
ناشناس
۱۱:۵۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
بامفاسدوتخلفات اداری بخصوص شهرداریها هم برخوردشدیدوجدی گرددوجلوی تخلفات ومفاسد آنها گرفته شودو نظارت بیشتری دراین زمینه گردد
ناشناس
۱۱:۵۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اول ببرین توی بیمارستان کنار کرونایی ها ،کرونا بگیره بفهمه مردم چی کشیدن بعدشم یکاری کنین رسوای عالم بشن برای بعد این کسی جرأت احتکار رو نداشته باشه حتی فکر احتکار هم نکنه
محیار
۱۱:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اعدام فقط
ناشناس
۱۴:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اونی که منفی داده احتمالا خودش جزء محتکران است
ا
۱۱:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
باید حکمشون اعدام باشد
y
۱۱:۵۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
احتمالا با دادگاه بابک زنجانی با هم حکمشون صادر بشه 10 سال طول میکشه
ناشناس
۱۱:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
نخستين جلسه دادگاه برگزار شد، مگه قراره چند تا جلسه برگزار شه؟؟ همون جلسه اول به اعدام محكوم كنين بدون حق اعتراض و فردا هم حكم رو اجرا كنين تا درس عبرتي بشه براي كل تاريخ ايران ألبته از اين به بعد
Skm
۲۰:۵۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
دوست من شما از بعضي اتفاقات پشت پرده خبر نداريد
براى اين افراد پاپوش دوخته شده
سعید
۱۱:۵۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آنها را محکوم به یک ماه کار اجباری در مراکز نگهداری بیماران کرونایی ان هم بدون ماسک بکنید تا بفهمند معنی احتکار در این شرایط یعنی چه
ماندلا
۱۱:۳۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آقای صلواتی این هارابه 80ضربه شلاق درملا عام مجکوم کنید.تاعبرتی برای دیگران باشد.
ناشناس
۱۱:۵۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
فقط اعدام سزای کسانیست که با جان مردم بازی می کنند
ناشناس
۱۱:۳۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تاجیک؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:)))))))))))))))))))
ناشناس
۱۱:۰۷ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
خدا ازشون نگذره
ناشناس
۱۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
قرار بود علنی محاکمه بشن ‌ پس چی شد ؟؟؟؟
ناشناس
۱۱:۳۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
شاید پای یک مسئول در میان باشه
ناشناس
۱۲:۴۳ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
صد در صد پای یه مدیر دولتی وجود داره ، شک نکن.
ناشناس
۱۶:۰۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
علنی یعنی همین که تو می دونی چی شده قرار نیست که در میدان آزادی برگزار بشه
ناشناس
۱۸:۰۶ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تازه شاید؟؟؟؟؟صد در صد
محمد
۱۱:۰۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
چرا چهره این پست فطرت ها را نشان نمی د ید؟
ناشناس
۱۱:۰۴ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
تاجیکا اینجا چیکار میکنن
ناشناس
۱۱:۰۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
یعنی چی از تاجیکستان ..یعنی تاجیکستانی خیلی راحت تونسته بازار مواد ضدعفونی ماسک و رو بخر کسی هم در جریان نیست وزارت صمت اتحادیه تولید پس این ارگانها کی به درد مردم میخورن فقط دنبال پست و حقوق خودشون هستن اول اینها رو اخراج کنید بعد مابقی رو دادگاهی کنید..مدیر بی کفایت بی لیاقت و تن پرور وپشت میز نشین نمیخوایم
ناشناس
۱۰:۵۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام نیازی به دادگاه نیست مسئله جون یک ملت بوده
فرهام
۱۰:۵۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
همشون باید اعدام بشن. فقط اعدام سزای خائن ونامردان است
#اعدام احتکارکننده
ناشناس
۱۰:۴۲ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
شدیدترین مجازاتها
سلیمانی
۱۰:۱۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
اگر 2نفرو اعدام کننددرست میشه ولی اینها ترسشیان ریخته ی مقداری از اودلارها کارشون درست میکن