سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شیرینی عید با ماندگاری بالا و بدون نیاز به فر + طرز تهیه

طرز تهیه شیرینی عید با ماندگاری بالا در دو نوع شکلاتی و ساده را در گزارش زیر بخوانید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شیرینی عید، چون قرار است تا آخرین روز تعطیلات جوابگوی مهمانان باشد باید یک شیرینی با ماندگاری زیاد و طولانی باشد و طی حدود ۲ هفته سالم و تازه باقی بماند. یکی از این شیرینی‌های ماندگار با طول عمر زیاد شیرینی میکادو است که در انواع ساده و شکلاتی همیشه محبوب و جز پروفروش‌ترین شیرینی‌های عید نوروز بوده است.


مواد لازم

آرد سفید: ۲ لیوان فرانسوی دسته‌دار

آرد نخوچی: ۱ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر قند: ۱ و نیم لیوان فرانسوی دسته‌دار

کره: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

روغن مایع: ¾ لیوان فرانسوی دسته‌دار

پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری سر پر

نان میکادو: ۵ ورق

شکلات تخته‌ای: ۲۰۰ گرم


طرز تهیه

آرد سفید را الک کنید و در تابه روی شعله ملایم گاز تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود. آرد نخوچی زودتر می‌سوزد پس بعد از اینکه آرد سفید ۵ دقیقه تفت داده شد آرد نخودچی را هم یک یا دو بار الک کرده و اضافه کنید. ۵ دقیقه دیگر هر دو آرد را تفت دهید و سپس پودر کاکائو را هم الک کرده و اضافه کنید. پودر کاکائو را با آرد‌ها مخلوط کنید و هم بزنید. کمی بعد کره را اضافه کنید. کره که آب شد و با آرد و پودر کاکائو مخلوط شد روغن مایع را کم کم اضافه کنید و حین اضافه کردن مدام هم بزنید.

پودر قند را هم الک کنید و به سایر مواد اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا به غلظت مناسب برسد. غلظت مایه میکادو باید مثل غلظت ماست چکیده باشد. ورقه‌های میکادو را بچینید و روی هر ورقه مقداری مایه میکادو بریزید (حدود ۲ میلی‌متر ضخامت مایه میانی باشد) و با کاردک پهن کنید. روی هر لایه نان میکادو یک لایه دیگر بگذارید و مایه میکادو بریزید تا زمانی که آخرین لایه نان میکادو باشد. هر بار با دست خوب نان را فشار دهید تا شیرینی کاملا منسجم شود و مواد میانی خوب به هم بچسبند. یادتان باشد مایه میکادو باید گرم باشد تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند و شیرینی انسجام داشته باشد و از هم نپاشد.

در یخچال بگذارید

میکادوی آماده شده را به مدت ۳ الی ۴ ساعت در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. حالا شکلات تخته‌ای را به صورت بن‌ماری آب کنید. برای این کار هر ۱۰۰ گرم شکلات تخته‌ای را با ۲ قاشق روغن مایع به صورت بن‌ماری آب کنید، روش بن‌ماری در اینجا به طور کامل توضیح داده شده است.

شکلات آب شده را روی میکادو‌ها بریزید و با کاردک شکلات را صاف کنید. در صورت تمایل روی میکادو را با پودر نارگیل و پودر پسته یا پودر هر مغز و آجیل دیگری که دوست دارید تزیین کنید. می‌توانید مقداری شکلات سفید آب شده یا شکلات رنده شده را هم روی میکادو بریزید. سپس به مدت ۲ ساعت دیگر میکادو را در یخچال بگذارید تا خوب خودش را بگیرد. شیرینی میکادو که سرد شد آن را با یک چاقوی تیز به ابعاد دلخواه برش بزنید.

نکات مهم درست کردن شیرینی میکادو

 

*نان میکادو را از مغازه‌های فروش لوازم قنادی تهیه کنید.

*اگر میکادو را ساده می‌پسندید شکلات آب کرده و ریختن آن روی میکادو را حذف کنید.

*اگر طعم زعفرانی میکادو را می‌پسندید در مایه میانی میکادو مقداری زعفران آب کرده غلیظ بریزید.

*طرز تهیه ویفر میکادو با حلوا به جای مایه میانی هم مرسوم است و اتفاقا بسیار خوشمزه و آسان است. کافی است حلوا را به سبک و سلیقه خودتان تهیه کنید و به همین ترتیب با نان میکادو آماده کنید.

*علت نچسبیدن شیرینی میکادو سرد شدن مایه میانی میکادو است. باید مایه میانی هر چه هست (حلوا یا مایه میانی که به شما آموزش دادیم) حتما گرم و داغ باشد. وقتی میکادو‌ها را قبل از ریختن شکلات مایع در یخچال می‌گذارید یک بشقاب سنگین روی آن‌ها بگذارید تا لایه‌ها خوب به هم بچسبند.

دانستنی های جالب ، مفید و عجیب از سراسر دنیا در سرویس وبگردی

بهترین جایگزین طبیعی برای بوتاکس صورت

میوه عجیبی که تا حالا ندیدید + تصاویر

چگونه بیسکویت مخصوص گیاهخواران درست کنیم؟

خاوریار بادمجان؛ غذای گیاهی و پرفیبر برای استفاده بیشتر از سبزیجات

طرز تهیه‌ مکدوس؛ ترشی پرطرفدار

چنگمال، میان وعده خوشمزه کرمانی

طرز تهیه سس سوپریم یکی از سس‌های اصیل و سنتی فرانسه

چه کسی ویروس کرونا را ساخته! آمریکا، اسرائیل یا چین؟

حیات وحش استرالیا + تصاویر

۵ پیشنهاد دلهره آور برای کسانی که عاشق فیلم‌های ترسناک هستند

محاکمه عروس به اتهام قتل مادر شوهر

۳۰ قانون طلایی برای خرید از سوپرمارکت و بقالی

مو فر فری‌ها بخوانند!

برای انتخاب هدیه ایده‌آل برای عید به این نکات توجه کنید

شکار «جادوگران خیابانی» مشهد با حلقه‌های آهنین!

بن سلمان و حرکت آخر در ماجراجویی پرریسک برای تصاحب تخت و تاج

۵ اقدام ساده برای افزایش کیفیت خواب شبانه

دو زبانه بودن روند این بیماری را به خطر می اندازد

طرز تهیه تافی شکلاتی خوشمزه

شوخی کاربران با پیش‌بینی ناسا از احتمال برخورد یک شهاب سنگ به زمین/دیگه دستاتونو نشورید!

ایونکا ترامپ اولین رئیس‌جمهور زن آمریکا می‌شود؟

وقتی ایی-کلاس مرسدس بنز تبدیل به وانت می‌شود! +تصاویر

بهترین روش‌ برای رشد ابرو‌ها!

از طرز تهیه دلمه قارچ با مرغ تا شیر برنج خوشمزه برای عصرانه

چه عواملی باعث کمبود آهن می‌شوند و چطور جلوی کم خونی را بگیریم؟

طرز تهیه غذای محلی شهر قم

۸ عادت اشتباه در خانم‌ها که سلامت آن‌ها را به خطر می‌اندازد

خانه تکانی ولیعهد در کاخ سلمان

گشتی درون آشپزخانه یانگوم در روز‌های تعطیل کرونایی + تصاویر

آموزش آشپزی؛ از خورش خوشمزه برگه زردآلو تا ته چین کباب کوبیده + طرز تهیه

طرز پاک کردن میگو و پخت آن

هنگام خانه تکانی چگونه از «شوینده» استفاده کنیم؟

منبع: مجله کوروش

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۲۳:۳۸ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
میکادو رو معمولا برای مراسم ختم و عزاداری استفاده میکنیم نه برای عید
ترانه
۱۹:۵۱ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
با سلام،میشه لطف کنید طرز تهیه شیرینی مربایی و شیرینی نخودی رو هم بذارید؟ممنون میشم.
ز.ل
۱۸:۳۰ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آره اتفاقا خیلیم مناسبت داره امثال عید نداریم
ناشناس
۱۷:۱۹ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
اینکه شکل میشکاست.عیدبیاریم برامهمون حس مجلس ختم به آدم دست میده
ناشناس
۰۱:۳۷ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
داداش عید مهمون میشینه خونش والسلام
إ
۱۷:۱۸ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
آره دیگه،الان با این اوضاع همه عزادارن،باید میکادو بپزیم.
ناشناس
۱۵:۱۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
عالی بود ممنون