سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه سالاد نیسواز فرانسوی

سالاد یکی از بهترین ایده‌ها برای یک شام سبک و تابستانی است. این بار یک سالاد تابستانی خوش طعم و سبک درست کنید.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛ سالاد نیسواز فرانسوی را میتوانید به عنوان شامی سبک میل نمایید و با راه کار های زیر طرز تهیه آن را به سادگی یاد بگیرید.

مواد لازم برای سالاد فرانسوی برای 4 نفر:

سیب زمینی ریز ۵۰۰ گرم
لوبیا سبز ۱۱۲ گرم
کره نرم شده ۳ قاشق غذاخوری
کنسرو ماهی در روغن زیتون ۳ قوطی
تخم مرغ آب پز شده ۴ عدد
کاهو به مقدار لازم
زیتون به مقدار لازم (دلخواه)
گوجه فرنگی ۳ عدد

مواد لازم برای سس سالاد فرانسوی:

روغن کانولا یک پیمانه
سرکه سفید یک چهارم پیمانه
سرکه سیب یک چهارم پیمانه
سس خردل ۲ قاشق چایخوری
سیر رنده شده یک حبه بزرگ
پودر خردل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک و فلفل و پوست لیمو به اندازه کافی

طرز تهیه سالاد فرانسوی:

تمامی مواد سس را با هم ترکیب و در غذاساز مخلوط کنید و در یخچال بگذارید.

برای تهیه سالاد، سیب زمینی‌ها را در آب نمک آب پز کنید.

لوبیا را نیز به مدت ۴ دقیقه در آب بجوشانید.

سیب زمینی را برش بزنید و در ۲ قاشق غذاخوری کره، نمک و فلفل تفت دهید.

با باقی مانده کره، لوبیا سبز را تفت دهید، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

تخم مرغ و گوجه فرنگی‌ها را برش بزنید.

سسی را که تهیه کرده اید، به میزان کافی به کنسرو ماهی اضافه کنید. در صورت نیاز نمک و فلفل هم اضافه کنید.

کاهو را روی ظرف پهن کنید و تمامی مواد را به سلیقه خود بچینید و با سس سرو کنید.

منبع: خراسان نیوز

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.