سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آیت‌الله نوری همدانی:

سازمان‌های حقوق بشر فقط نظاره‌گر جنایات اسفناک هند هستند

یکی از مراجع تقلید گفت:مردم هند با آن همه سابقه و فرهنگ کهن اجازه نخواهند داد عده‌ای آتش تفرقه را در آن کشور شعله‌ور سازند.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،آیت‌الله نوری همدانی از مراجع تقلید با صدور بیانیه‌ای ضمن انتقاد از سکوت رسانه‌های بین‌المللی در برابر تبعیض نژادی آشکار در هند، خشونت علیه مسلمانان این کشور را محکوم کرد.

او در این بیانیه تاکید کرده است: این روز‌ها خبر‌های ناگواری از وضعیت مسلمانان مظلوم در کشور هند به گوش می‌رسد و موجب تأسف و تأثر می‌گردد.

در ادامه این بیانیه آمده است: متاسفانه این جنایات اسفناک و دردآور در سکوت رسانه‌های بین‌المللی در حال انجام است و سران کشور‌های اسلامی و سازمان‌های حقوق بشری فقط نظاره‌گر بودن این مصیبت را اختیار کردند.

آیت‌الله نوری همدانی تاکید کرده است: بی‌شک مردم هند با آن همه سابقه و فرهنگ کهن خود، زندگی آرامی که در طول تاریخ با ادیان مختلف و مذاهب متعدد در کنار هم داشته‌اند را حفظ می‌کنند و اجازه نخواهند داد عده‌ای آتش تفرقه را در آن کشور ایجاد کنند و شعله‌ور سازند.

این بیانیه حاکی است: امیدواریم دولت هند هر چه سریع‌تر باتدبیر و در نظر گرفتن فرهنگ و سابقه کهن مردم خود در مبارزه با استکبار و استعمار این موضوع را خاتمه دهد و مسلمانان آن کشور همانند گذشته خود آزادانه در آنجا به زندگی و فعالیت خود ادامه دهند و ما هرگونه کشتار و تبعیض را محکوم می‌کنیم.

اصلاح قانون شهروندی هند در تاریخ ۲۰ آذر (۱۱ دسامبر) در این کشور به تصویب رسید. بر اساس این قانون پناهجویان کشور‌های بنگلادش، افغانستان و پاکستان در هند که بدون اوراق معتبر پیش از سال ۲۰۱۵ میلادی وارد این کشور شده‌اند می‌توانند شهروندی این کشور را دریافت کنند، اما این قانون شامل حال مسلمانان نمی‌شود. مسوولان هند درباره علت این اقدام گفته‌اند که مسلمانان کشور‌های همسایه تحت پیگرد نیستند، اما گروه‌های منتقد به این اصلاحات معتقدند که هدف واقعی از قوانین جدید تحت فشار قرار دادن بیشتر مسلمانان و تبعیض علیه آنان برای راضی نگاه داشتن احزاب هندو است.

صد‌ها نفر از شهروندان هندی و اروپایی در بسیاری از کشور‌های جهان در روز‌های گذشته با برگزاری تظاهرات و تحصن ضمن محکومیت خشونت علیه مسلمانان در پایتخت هند خواستار اقدام فوری علیه عاملان این خشونت‌ها شدند.

براثر خشونت‌های یک‌هفته‌ای علاوه بر کشته شدن ۴۶ تن، بیش از ۳۰۰ نفر دیگر نیز مجروح شدند. 

انتهای پیام/ش

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.