سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

باشگاه خبرنگاران جوان گزارش می‌دهد؛

عدم‌ثبات در تصمیم‌گیری/ سه بار افزایش و کاهش ساعت کاری ادارات در کمتر از ۲۴ ساعت

از دیروز در تهران شاهد سه بار تغییر در اعلام ساعات کاری ادارات و لغو تعطیلی در قم و البرز بودیم.

به گزارش  خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، ویروس کرونا از ماه دسامبر در کشور چین گزارش و به تدریج همه گیر شد، حالا این ویروس گریبان  بسیاری از کشورهای دنیا را گرفته است، ۱۷ روز پیش بود که نخستین مورد قطعی ابتلا به کرونا در ایران رسانه‌ای شد، در ابتدا موارد تک گیر بود  اما به دلیل سرعت بالای سرایت ویروس کرونا در شهر قم شمار بسیاری را گرفتار کرد و با سفر مردم از قم به سایر شهر‌ها آلودگی به دیگر مناطق کشور منتقل شد و شهر‌های مجاور قم مثل تهران و کاشان و نوار ساحلی به دلیل سفرها به این مناطق کانون آلودگی شدند.

وویروس کرونا مرگ ومیر کمتری نسبت به بیماری چون آنفلوانزا دارد اما سرعت سرایت بالایی آن زیاد است و به گفته متخصصان تنها راه قطع زنجیره حیات ویروس و کاهش موارد ابتلا خود قرنطینگی یا قرنطینه خانگی است، چرا که با تردد افراد ویروس را از نقطه ای به نقطه دیگر منتقل و افراد بسیاری را مبتلا می کنند.

استان های رکوددار ابتلا به کرونا در کشور

سه استان تهران، قم و گیلان رکوددار بیشترین موارد ابتلا هستند، استان البرز  هم به دلیل همجواری با تهران روند صعودی موارا ابتلا را طی می کند و مسئولان بهداشتی این استان ها از مردم درخواست کرده اند که افراد در خانه بمانند.

به منظور کاهش ترددها تعطیلی ادارات به ستادهای استانی محول شد و یکی از این تصمیمات تعطیلی یا کاهش ساعات کاری است.

اما در روزهای اوج بحران کرونا در کشور شاهد بی تدبیری مسئولان هستیم و کارمندان گرفتار  بلاتکلیفی و سردرگمی شده اند، متاسفانه در شرایط کنونی که نیاز به همدلی و اتحاد مسئولان و تصمیمات کارگشاییم؛ به جای وحدت رویه شاهد اختلاف سلیقه و بی تدبیری مسئولان در اعلام تعطیلی و کاهش یا افزایش ساعات کاری هستیم، این در حالی است که وزیر بهداشت بر کاهش ترددها برای شکست کرونا تاکید دارد.

به دنبال افزایش روند ابتلا وزیر بهداشت از مردم درخواست کرد: تا حد امکان از سفرهای بین شهری و درون شهری غیر ضروری بپرهیزند و این ویروس را شوخی و مسخره نگیرند.

او ادامه داد: به دنبال بی توجهی برخی افراد مجبور به کنترل شدید مبادی ورودی شهرها شدیم و افراد مشکوک را 14 روز قرنطینه خواهیم کرد.

همچنین وزیر بهداشت روز گذشته اعلام کرد: مدارس و دانشگاه‌ها هم تا پایان سال تعطیل است و  باید کمتر شاهد رفت و آمدها مردم باشیم.

باید ترددها در سطح شهر تهران کاهش یابد

تهرانی ها از روز گذشته تاکنون شاهد بی تدبیری و اختلاف سلیقه مسئولان در افزایش  کاهش ساعات کاری بوده اند، این در حالی است که زالی رئیس ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران 2 روز پیش تاکید کرد:   کاهش حضور و ترددها در سطح شهر باید به طور قابل توجهی چشمگیر باشد، ولی به نظر آن چیزی که در سطح شهر می بینیم، نیازمند مداخلات بیشتری است که با اقدامات موثرتر در این زمینه بتوانیم در جهت کاهش بار بیماری اقدام کنیم.

زالی اظهار کرد: با توجه به هشدارهای داده شده و شرایط اخیر انتظار داشتیم که میزان ترددها در سطح شهر کاهش محسوسی داشته باشد که متاسفانه شرایط آنگونه که انتظار داشتیم نبود و این مساله نشان دهنده این است که متاسفانه هنوز مردم به طور جدی ملاحظات بهداشتی را رعایت نمی کنند.

سه بار افزایش و کاهش ساعات اداری تهران در کمتر از یک روز

دیروز ساعت ۱۸:۳۰ بازگشت ساعات کاری ادرات تهران به حالت عادی اعلام شد.

باتوجه به اینکه تردد تهرانی‌ها در سطح شهر کم نشده بود، زالی رئیس ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا از افزایش ساعات کاری کارمندان خبر داد و گفت: باید کارمندان شیفتی شوند و با مرخصی‌ها موافقت شود تا شاهد کاهش رفت و آمد‌ها در سطح شهر باشیم.

اما چند ساعت، بعد حوالی ۱۲ بامداد ستاد فرماندهی عملیات مقابله با کرونا در تهران مصوبه قبلی خود را لغو کرد و اعلام شد، مصوبه قبلی ستاد فرماندهی مدیریت بیماری کرونا در کلان شهر تهران مبنی بر کاهش ساعات کاری ادارات تهران تا ساعت ۱۳ پابرجاست.

اما باز هم اتفاق عجیبی رخ داد و ساعت ۱۰ صبح امروز انوشیروان محسنی استاندار تهران باز هم از افزایش ساعات کاری ادارات تهران خبر داد و گفت: از روز شنبه ساعت اداری در استان تهران به حالت عادی برگردانده خواهد شد، اما کارمندان ادارات بنا به تصمیم مدیران به صورت چرخشی شیفت بندی و در محل کار خود حاضر می‌شوند وبه این ترتیب باید روند اخذ مرخصی و استفاده از ظرفیت دورکاری در ادارات تسهیل شود.

هر چند بنابر اعلام منابع آگاه مسئولان بهداشتی استان تهران به منظور کاهش تردد‌ها با کاهش ساعات کاری و حضوری شیفتی کارمندان موافق هستند، اما استانداری موافق افزایش ساعات کاری است و این سه بار اعلام تغییر ساعات اداری نتیجه این اختلاف سلیقه هاست.

لغو تعطیلی روز شنبه در قم پس از اعلام رسمی

ماجرا تنها به سوء مدیریت کرونایی در تهران ختم نمی شود و در استان های دیگر مانند قم هم شاهد این بی تدبیری ها هستیم.

روز گذشته حوالی ساعات ۱۲ ظهر، ستاد پیشگیری و پاسخ به بحران قم تعطیلی سراسری شنبه در قم اعلام کرد. با اعلام این ستاد، شیوع گسترده کرونا و رشد صعودی این بیماری و همچنین تعطیل بودن روز یکشنبه و جمعه و از دیگر سوی اجرای طرح گندزدایی از معابر باعث شد تا مسئولان استان قم تصمیم به تعطیلی سراسری قم گرفتند.

اما ساعت ۱۹:۳۰ روز گذشته، تصمیم تعطیلی روز شنبه که در ستاد پیشگیری و پاسخ به بحران قم اتخاذ شده بود، توسط همین ستاد لغو و به کاهش ساعات کار تغییر یافت و ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم با صدور اطلاعیه با عنوان «اصلاحیه» اعلام کرد: با تصویب ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان قم ساعات کاری دستگاه‌های اجرایی استان و بانک‌ها به غیر از دستگاه‌های امدادی، اورژانسی و واحد‌های عملیاتی دستگاه‌های خدماتی تا پایان هفته آینده (از روز شنبه ۱۷ لغایت پنج شنبه ۲۲ اسفند ماه) از ساعت ۰۸:۳۰ الی ۱۳:۳۰ خواهد بود و بدینوسیله تعطیلی روز شنبه ۱۷ اسفند ماه ملغی می‌گردد و دستگاه‌های اجرایی در خدمت مردم خواهند بود.

لغو تعطیلی روز شنبه در البرز پس از اعلام رسمی

استان البرز هم شاهد ضعف مدیریتی است و مسئولان استانی خود مصوبه تعطیلی را مجدد لغو کردند.

حوالی ساعات ۱۷ روز گذشته علی درویش‌پور معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز از تصمیم ستاد مدیریت کرونا برای تعطیلی ادارات در استان خبر داد.

او افزود گفت: طبق تصمیم ستاد مدیریت کرونا، به جز دستگاه‌های خدمات‌رسان و مراکز درمانی، تمامی ادارات، بانک‌ها و نهادهای البرز در روز شنبه ۱۷ اسفند ماه تعطیل بودهو این تصمیم بنا به درخواست دانشگاه علوم پزشکی و با موافقت استاندار البرز برای حفاظت از سلامت شهروندان گرفته شده است.

بامداد امروز با توجه به تصمیم ستاد فرماندهی عملیات مدیریت و مقابله با کرونا در تهران مبنی بر عادی شدن ساعات کاری ، علی درویش‌پور  با لغو مصوبه قبلی اعلام کرد: طبق بررسی‌های نهایی و با هدف ایجاد وحدت رویه بین استان‌های کشور و انسجام در شبکه و ساختار اداری تمام استان‌ها، از روز شنبه ۱۷ اسفندماه فعالیت و روند کار ادارات به حالت عادی باز خواهد گشت.

وی بیان کرد: این تصمیم به جهت حفظ و انسجام اداری همانند استان‌های قم و تهران که از نظر بیماری کرونا وضعیت متفاوت‌تری به لحاظ شیوع و درگیری با این بیماری دارند اتخاذ شده است.

ستاد کشوری مقابله با کرونا ورود کند

به نظر می رسد در برخی استان ها چون قم و البرز و تهران زمزمه های تعطیلی روز شنبه مطرح شده بوده است و با توجه به اصرار مقات استانی تهران مبنی بر عادی شدن ساعات کاری، تعطیلی ها در البرز و قم لغو شد و البرز بازگشت به ساعات کاری عادی را اعلام کرد.

شاید بهتر باشد، مسئولان استانی در این روزهای اوج کرونایی کمی بیشتر به فکر سلامت و روان مردم باشند و مدام تصمیمات خود را تغییر ندهند و شاید نیاز به ورود ستاد کشوری مقابله با کرونا در کشور به ریاست وزیر بهداشت باشیم.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴۵
در انتظار بررسی: ۰
حامد
۱۶:۰۰ ۰۴ فروردين ۱۳۹۹
دولت تدبیر و امید تبدیل شد به دولت بی تدبیر و نا امید از ماست که برماست
م.م
۲۰:۵۱ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خود مسولین یه هفته ست مجلس و تعطیل کردن همه قایم شدن اونوقت شرکتا و اداره ها باید کار کنن ؟ جون مردم انقدر براتون بی ارزش ؟
ناشناس
۱۷:۵۹ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خدا به ما کارمندای بانک رحم کنه با این مسئولین بی فکری که داریم از صبح تا غروب باید سرکار باشیم و بچه هامون توی خونه تنها بعد با استرس آلودگی کرونا باید برگردیم خونه
ناشناس
۱۹:۲۷ ۲۱ اسفند ۱۳۹۸
پدر من هم کارمند بانکه واقعا من میدونم چقدر سخته
ناشناس
۲۲:۰۳ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
انقدر بی فکر هستن که الان جاده شمال رو.مسدود کردن. کسی منکر این نیست که این قرنطینه نصفه و نیمه لازم بوده اما ایا فکری به حال کسانی که از استان به هر دلیلی خارج شدن و الان نمیتونن برگردن شده؟
روح االه
۲۰:۵۳ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
از یکطرف پیام میدن از خونه بیرون نیایید از طرف دیگه ساعت کاری کارمندان رو زیاد می کنن. ما که صبح میریم تا ظهر بیکار ظهر دست از پا درازتر برمیگردیم. فقط استرس که مشکلی برامون پیش نیاد . خدا به داد ما برسه با این مسئولین قشنگ
فرهنگ
۲۰:۳۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
یه ساعت کاری رو نمیتونن مدیریت کنن اینا میخوان مردم رو از شر کرونا نجات بدن
ناشناس
۲۰:۳۰ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
من وزارت نفت هستم ما كه از همون روز كه ساعت كارى كم شد گفتن براى وزارت نفت نيست همون ٨صبح ميريم تا ٤ ٥ حالا كم كنيد زياد كونيد به حال ما ربطى نداره با تشكر از وزير محترم نفت
علی
۲۰:۲۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
کشور باید به روال عادی از نظر کار و تلاش بر گردد ضمن رعایت نکات مهم بهداشتی و امنیتی . می شود نکات بهداشتی را رعایت کرد و مملت هم تعطیل نشود فقط کافی است که کار فرهنگی انجام شود
ناشناس
۱۵:۲۵ ۱۷ اسفند ۱۳۹۸
نفست از جای گرم بلند میشه مومن
ناشناس
۱۹:۵۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
آخه یک فکرییم به حال کارگرهاوخدمات کنیدنه فقط کارمندان اینطورکه میگه کارمنداشیفتی کارکنندوخدمات 24ساعته ضدعفونی کنندودرمعرض قراربگیرندازرهبرعزیزمان میخواهیم یک نماینده ولایتی برای مدیریت انتخاب کنند
مرصاد
۱۹:۵۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
تصمیمات فی البدائه و عدم ثبات قوانین و دستورالعمل ها ، بزرگترین ضربه را به بخش های جامعه زده است !!
ناشناس
۱۹:۵۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
روزی که هواپیمای اوکراینی زده شد گفتند چرا پروازها لغو نشد گفتند پروازها دست ما نبود امروز توی این مسئله مهم هم یکی ساعت کاری را کم یکی تعطیل یکی بیشتر میکنه آخر مدیریت حوادث ملی نفهمیدیم دست کدوم....است!!?? وزیر یه حرفی میزنه، استاندار لغو میکنه ... قصه همچنان ادامه دارد!!!
ناشناس
۱۹:۴۰ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
پیش گویی های پارسال داشتم و نظرم زیر گزارش پیرزن پیشگو داده بودم درست از آب در آمد. صدای من بجایی نمی رسه برای حفظ جان هموطنان و سایر انسان ها شما باشگاه خبرنگاران جوان صحبت های من بگوش مسولین برسانید:
1- انداختن آب دهان فرد مریض کرونا بروی اسفالت و حرکت چرخهای ماشین ها عامل سرایت که میشود با محدود کردن تردد خودروهای شخصی برای حفظ جان کمترش کرد
2- برخورد کف کفش با آب دهان آلود عامل سرایت قوی بوده یک راه ساده قرار دادن فرشهای کوچک آغشته به ضد عفونی موثر است بخصوص برای ورودی ادارات مساجد
3- ضد عفونی پول توسط بانک ها
4- تعطیلی کامل چند روز جهت ضد عفونی بدین شکل که هر فرد محل زندگی, پول, کفش, ... را با مواد ضد عفونی نماید
امین
۱۹:۳۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
خدا وکیلی وقتی میگن نرید مسافرت ترافیک میشه برای رفتن به شمال مقصر مسولان؟تا وقتی تعطیل میکنن ملت میریزن شمال ویروس رو پخش میکنن همه جا.تقصیر مسول مملکت چیه؟به خاطر کارمند میان اداره هارو تعطیل میکنن به کسری از ثانیه نمیکشه کارمند تو مسیر جاده چالوس مشاهده میشه.
محمد
۱۸:۴۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
حالا در نظر بگیرید خدای نکرده جنگ آغاز میشد با این همه هماهنگی در تصمیم گیری حتما دشمن انقدر میخندید که دست و پاهاش شل میشد بعد سریع از پا درمیومد. ولی متاسفانه کووید۱۹ خندش نمیگیره!!!
ناشناس
۱۸:۳۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
اگر مثل چین، دو هفته زودتر ورود کرونا اعلام می شد این انبوه مشکلات به وجود نمی آمدند.
ناشناس
۱۸:۳۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
با سلام
قطعا نياز به ايجاد ستاد تصميم گيرى كشورى مي باشد!
اينكه آمار بدون توجه به نسبت جمعيتى اعلام ميشود باعث حساسيت هاى بى جاى جامعه روى استان هاى خاصى مي شود.
الان موضوع در همه كشور وجود دارد؛ همانطور كه در اكثر استان هاى شيوع بالا هم با يك نفر بيمار شروع و به اينجا رسيده همه استان ها همين عاقبت را خواهند داشت و اينكه زمام امور رو به دست استانداراها و شهردارها بدن باعث ايجاد مسايلى در سطح امنيت ملى خواهد شد!
مثلا تصميم بستن ورودى هاى استان هاى شمالى در حيطه اختيارات و صلاحيت استاندار باشد مناسب است!؟
اينگونه تصميمات تبعات اجتماعى و امنيتى بهمراه دارد كه به كل كشور انتقال خواهد يافت!
خواهشمندم مديريت متمركز اينگونه تصميم گيرى ها با توجه به فرهنگ جامعه بصورت كلى و مباحث استراتژيك مورد توجه قرار گيرد.
با تشكر
ناشناس
۱۸:۲۳ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
باید نظر تخصصی باشد وستاد مقابله با کرونا تصمیم گیرنده نهایی باشد متاسفانه تصمیم گیریها بااین حد تغییر به نظر سلیقه ای است تا تخصصی
علیرضا
۱۸:۲۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
متاسفانه افرادی مثل من پیمانکار اداره های دولتی هستیم و نمیتوانیم به صورت شیفتی یا مرخصی گردشی در سر کار حاضر شویم،با این کار باعث میشوند تا روزانه هشت ساعت در معرض این بیماری باشیم
ناشناس
۱۸:۲۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
اولاً‌ تهران زودتر از قم به کرونا مبتلا شده بود و چند نفر هم جان خود را از دست داده بودند، منتهی نه به نام کروناییف بلکه به نام آنفولانزا، ثانیا از کجا معلوم مردم تهران و کشان به قم نیامدند و ناقل ویروس به شهرهای خود باشند. ثالثاً اصلاً‌عقل نمی‌تواندبپذیرد که تهران با این همه رفت و آمد مسافر خارجی و به خصوص چینی بعد از قم گرفتار شود، ولی قمی که یک صدم تهران رفت و امد ندارد، زودتر گرفتار شود. بله گفتند در قم هفتصد طلبه چینی هست، من 24 سال در جامعة المصطفی تدریس داشتم، در تمام این مدت هفت طلبه چینی به قم نیامدند.
ناشناس
۱۸:۱۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
اقا اینا خودشون تو ویلاهشون نشستن دور کاری میکنن انوقت میگن کارمندا از مرخصی استحقاقی استفاده کنن ..رو که نیست سنگ پای قزوینه ....ویروس کرونا در ویلاها از آنچه فکر میکنید به شما نزدیکتر است...
ناشناس
۱۸:۰۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
با باز بودن ادارات
وضعیت بدتر میشود
مردم مثل همیشه مراجعات خود را خواهند داشت
وقتی همه جا باز است خود بالطبع آن افرادی هم هستند که مراجعه کنند
اگه میخواید همه بمیریم پس بهتره کلا مارو به حال خودمون بزارید
پیمان اشراقی
۱۷:۲۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
دیگر لغو و تعطیلی تمام است ،
از این به بعد اعدام بیماران کرونا را داریم .
بل
۱۷:۱۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
تو رو خدا به ما کارمندان هم توجه کنید به خدا ما هم آدمیم حداقل شنبه رو تعطیل کنید ... استراحت و در خانه ماندن برای ما ضروری نیست ؟؟
H
۱۷:۱۵ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
بی‌ تدبیری خبرنگار هم در این هست که هنوز نمیدونه که اگر یه شهری زودتر از بقیه شهر ها آزمایش میکنه و ویروس رو اعلام میکنه معنیش این نیست که الزاما منشا شیوع از قم بوده و سفر های قمی ها باعث ابتلای بقیه شده!!!
قم فرودگاه نداره و هرویروسی هم که قرار باشه اساسا مبدا آن تهران میشه!
تعداد آمار بالای تهران که بیشتر از قم هم هست میتونه تایید کننده این حرف باشه!
milad
۱۷:۱۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
چرا يه تصميم درست نميگيرن؟
مگه مسخره اين بي كفايتي هستيم؟
يه بار ميگن تعطيل بعد ميگن كاهش ساعت كار بعد
روال عادي!
اينا از كرونا هم بدترن
Amir
۱۷:۰۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
اکثرا استان ها شنبه رو تعطیل اعلام کردن یا کاهش ساعات کاری ادارت رو تمدید کردن حتی شهرستان های کوچک که کرونا نرفته. اونوقت ساعات کاری ادارت تهران با بیشترین امار مبتلا و کشته کرونا ازشنبه نه تنها تعطیل نشد بلکه به روال عادی برگشت !!!!
مسولین عزیز اندکی تامل و تفکر . چرا...؟!
امیرمهدی
۱۷:۰۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
کاهش ساعات کار هیچ تاثیری در جلوگیری از کرونا ندارد ، فقط مشکلات را بیشتر می کند.
محسن
۱۷:۰۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
وقتی صد نفر تصمیم گیر داشته باشیم. اینطوری میشه. درستش اینه که فقط یک نفر تصمیم نهایی رو بگیره و بقیه اطاعت کنند. که داخل این شرایط وزیر بهداشت باید حرف نهایی رو بزنه
ناشناس
۱۶:۵۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
خدا به عاقبت ما با تصمیم‌گیرای اینا رحم کنه من که دیگه فقط امیدم به خدا اینا مدیریت خودشونم نمیتونن داشته باشن چه برسه به مملکت
ناشناس
۱۶:۵۶ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
ای آقا دلتون خوشه! کی به سلامتی مردم اهمیت داده شده که این بار دوم باشه؟ اگه ما مردم مهم بودیم که وضع و اوضاعمون این نبود.این همه اتفاق قبلا تو کشور افتاده و هیچکدوم مدیریت نشده پس نباید انتظار مدیریت این یکی رو داشته باشیم
حسین شصتی
۱۶:۴۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
با سلام خود آقای استاندار معلوم نیست پیام را تکذیب کرده یا تأیید
ناشناس
۱۶:۴۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
نمیشه کارمند ادارات از خونه کارشونو انجام بدن
میخواهید به کشتن بدید همه رو
خب این همه اینترنت و اینا برا چیه
همسر بیچاره من هرروز باید بخاطر تایپ لیست بره اداره
بس کنید بی تدبیری رو
ناشناس
۱۶:۴۸ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
نمیشه کارمند ادارات از خونه کارشونو انجام بدن
میخواهید به کشتن بدید همه رو
خب این همه اینترنت و اینا برا چیه
همسر بیچاره من هرروز باید بخاطر تایپ لیست بره اداره
بس کنید بی تدبیری رو
ناشناس
۱۶:۴۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
مهمترین عامل فلج شدن اقتصاد همین مدیریت وتصمیم گیریهای هزاررنگه
ناشناس
۱۶:۴۳ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
من نمیدونم توی بانکهای تهران و جاهای دیگه چه خبره.ولی توی ساوه دوتا ژل ضد عفونی دادن به کارمند.ماسک و دستکش ندادن.پولش رو دادن به کارمند.گفتن خودتون تهیه کنید‌.
اخه بی تبدبیر ها، اگر بود و پیدا میشد که مشکلی نبود.اگه قرار کارمندا سنگر رو خالی نکن، پس وسایل ایمنی در اختیارشون بزارید. این چه جور بازی با روان کارمند و خانواده انهاست.رییس بحران باید یک نفر که این ویروس را میشناسد باشد.
ناشناس
۱۶:۴۲ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
متاسفانه بی درایتی و بی تدبیری باعث شد کرونا در تمام کشور پخش بشه اگر کمی نگاه منطقی وجود داشت و فقط قم رو قرنطینه کرده بودیم هم ویروس پخش نمی شد هم مبارزه با آن خیلی راحت بود.
الان کی مسئول این بی درایتی است و پاسخگوی زیانی است که به کل کشور و مردم وارد شده؟
ناشناس
۱۶:۳۶ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
چرا این دولت بی کفایت هنوز داره کار میکنه و همه جام میگن ما نبودیم وضعیت بدتر میشد؟
بدتر از اینم مگه میشه؟
چرا تو هرچی امار بده تو جهان اولیم؟
همه جا ترسه
ترس از مرگ و بیماری
چرا باید دومین کشور بزرگ جهان تو قربانیان کرونا باشیم؟تا کی قراره جان و مال مردم بازیچه دسشتشون باشه؟
ناشناس
۱۶:۳۱ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
واقعا اگه ثبات میداشتیم همون روز اول قم رو قرنطینه میکردیم
ناشناس
۱۶:۲۹ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
متاسفانه ما یک بخشدار داریم اصلا رعایت حال کارکنان رو نمیکنه با توجه به کاهش ساعت کار
ناشناس
۱۶:۲۷ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
تعطیل کنید تروخدا بزارید مردم درخانه بمانند همه مکانهای تفریحی تجاری وادارات تعطیل بشه
رضا
۱۵:۵۰ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
از رهبر عزیزمان تقاضا می کنم یه نماینده برای مدیریت انتخاب کنند تا از دست این آدما بی فکر که در ویلا هاشون با تلفن تصمیم گیری می کنند و حاضر به جلسه دو نفری نیستند. اونوقت مردم شریف ایران رو مجبور به رفتم به مکان پر آسیب و شلوغ می کنند.
ناشناس
۱۹:۲۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
موافقم. چقدر اختلاف سلیقه و چقدر بی فکری.
مردم بازیچه نیستن.
باید خود آقا وارد قضیه بشه
احمد
۲۰:۱۴ ۱۶ اسفند ۱۳۹۸
توی این بی فکری های مسئولین ففط و فقط جای فرمانده ای مثل حاج قاسم خالیه. ابرمرد کنترل بحران. رحمت خدا بر او.