سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

حجت در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان:

قیمت هر کیلو مرغ گرم ۱۳ هزار تومان شد

عضو اتحادیه مرغداران گوشتی از کاهش ۲۰۰ تومانی نرخ مرغ در بازار خبر داد و گفت: امروز متوسط قیمت هر کیلو مرغ گرم ۱۳ هزار تومان است.

عظیم حجت عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، از کاهش قیمت مرغ در بازار خبر داد و تصریح کرد: امروز متوسط نرخ هر کیلو مرغ زنده درب مرغداری ۸ هزار و ۹۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ در خرده فروشی ۱۳ هزار تومان است.

به گفته وی، قیمت کنونی هر کیلو مرغ زنده نسبت به روزهای اخیر ۱۰۰ تومان و مرغ گرم ۲۰۰ تومان کاهش داشته است.

حجت عرضه مرغ منجمد را عامل اصلی افت قیمت مرغ در بازار اعلام کرد و گفت: با عرضه مرغ منجمد در ایام پایانی سال تاحدی کشش تقاضا برای خرید مرغ گرم در بازار کاهش یافته است که همین امر موجب شده قیمت ها به صورت جزئی افت کند.

این مقام مسئول درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به ایام پایانی هفته امیدواریم قیمت افزایش یابد تا مرغداران متضرر نشود.

وی درباره تاثیر ویروس کرونا در بازار مصرف گفت: با توجه به شیوع ویروس‌ کرونا و توصیه پزشکان مبنی بر مصرف گوشت سفید، تقاضا برای خرید در بازار افزایش یافته است.

به گفته این مقام مسئول، با وجود پیک تقاضا و مصرف مرغ در ایام پایانی سال پیش بینی می شود که قیمت مرغ در رنج ۱۴ هزار تومان بماند.

حجت قیمت واقعی هر کیلو مرغ زنده را ۹ هزار و ۵۰۰ تومان و مرغ آماده به طبخ ۱۳ هزار و ۵۰۰ تا ۱۴ هزار تومان اعلام کرد و افزود: عرضه با نرخ فعلی بیانگر زیان مرغداران در فروش هر کیلو مرغ است که با احتساب میزان جوجه ریزی زیان سنگینی متحمل آنها می شود.

به گفته وی، با استمرار روند فعلی قیمت پیش بینی می شود که نرخ مرغ به سبب کمبود عرضه از ۲۰ فروردین به بعد با روند افزایشی در بازار روبرو شود.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آینده بازار مرغ بیان کرد: با توجه به گسترش بیماری کرونا، مشکلات حمل و نقل و شرایط سخت جابه جایی خودرو از یک استان به استان دیگر امکان پیش بینی قیمت مرغ در بازار وجود ندارد چرا که در وضعیت فعلی با انباشت کالا در یک استان و کمبود در برخی استان‌ها روبرو هستیم.

به گفته وی، با وجود مشکلات حمل و نقل و وضعیت عرضه مرغ در استان‌ها با نرخ‌های چندگانه روبرو هستیم که اگر این موضوع مدیریت نشود با نوسان قیمت مرغ در استانی همچون تهران به جهت تامین نیاز از دیگر استان‌ها روبرو هستیم.

وی افزود: با توجه به گسترش بیماری کرونا، تعطیلی رستوران و تالار‌ها و شرایط مساعد تولید مرغ پیش بینی می‌شود که نوسان خاصی در بحث قیمت اتفاق نیفتد.

حجت درباره آینده بازار مرغ گفت: با توجه به کنسل شدن سفر‌ها و مراسم‌ عروسی، میزان عرضه و تقاضا همخوانی ندارد که همین امر موجب شده مرغداران در ایام پایانی سال دچار بحران شوند.

به گفته این مقام مسئول، علی رغم شیوع ویروس کرونا و توصیه پزشکان برای خرید، قیمت مرغ تحت تاثیر عوامل مختلف همچون توزیع مرغ منجمد را عامل اصلی روند نزولی قیمت مرغ در بازار اعلام کرد.

این مقام مسئول میزان جوجه ریزی در ماه های دی و بهمن را ۱۴ میلیون قطعه اعلام کرد و گفت: بنابر آمار میزان جوجه ریزی نسبت به سال های قبل حداقل ۱۵ میلیون قطعه بالاتر است که این امر در کنار فراگیر شدن کرونا، تعطیلی مهمانی و لغو سفر را عامل اصلی زیان انباشت مرغداران دانست.

بازار ذرت آرام شد

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی درباره آخرین وضعیت بازار نهاده های دامی گفت: طی روز پنج شنبه حواله مقداری ذرت از طریق پشتیبانی امور دام اعلام شده است و همچنان منتظر اعلام حواله کنجاله سویا هستیم.

وی ادامه داد: با توجه به پیک مصرف نهاده دامی طی روزهای ۱۰ تا ۲۰ اسفند به سبب ارسال مرغ های داخل سالن به کشتارگاه پیش بینی می شود که با تسریع در ارسال بار از بندر و انبارهای داخل استانی، مدیریت خوبی در حوزه نهاده ها خواهیم داشت به طوریکه امسال بدون‌ مشکل سپری می کنیم.

عضو هیئت مدیره اتحادیه مرغداران گوشتی ادامه داد: طی روزهای اخیر قیمت هر کیلو ذرت تا ۲ هزار تومان افزایش یافته بود که با عرضه شرکت پشتیبانی قیمت کاهش یافته است و امیدواریم حواله کنجاله سویا ابلاغ شود تا مشکلی برای تولیدکنندگان پیش نیاید.

وی با اشاره به اینکه در شرایط فعلی نیازی به عرضه مرغ منجمد نیست، بیان کرد: با وجود شرایط مساعد تولید و عرضه کافی مرغ گرم تنها توزیع مرغ منجمد در شرایط فعلی منجر به زیان مرغداران می شود‌.

حجت در پایان با بیان اینکه حجم ذخایر مرغ پشتیبانی امور دام نیاز بازار را تامین می کند، تصریح کرد: شرکت پشتیبانی امور دام به عنوان متولی امر با رصد قیمت از سطح بازار در صورت نوسان قیمت از سطحی خاص اقدام به عرضه مرغ های ذخیره شده در سطح بازار می کند تا قیمت مرغ به مصرف کننده فشار نیاورد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.