سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیرکل پدافند غیرعامل:

کارخانه‌های لرستان به سمت تولید ژل می روند

مدیرکل پدافند غیرعامل استانداری لرستان گفت: کالا‌های حوزه بهداشت فردی شامل ماسک، ژل، الکل و اسپری‌های ضدعفونی باید در اختیار مردم قرار گیرند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از لرستان، علی سیف مدیرکل پدافند غیرعامل اظهار کرد: کالا‌های حوزه بهداشت فردی شامل ماسک، ژل، الکل و اسپری‌های ضدعفونی باید در اختیار مردم قرار گیرند.

سیف با اشاره به این‌که تمامی خرید و توزیع ماسک در استان‌ها را خود وزارت بهداشت برعهده گرفته است، عنوان کرد: هیچ داروخانه‌ای مجوز فروش ماسک ندارد مگر این‌که خود علوم پزشکی سهمیه‌ای بدهند که آن‌ها توزیع کنند که بیشتر در داروخانه‌های دولتی است.

او عنوان کرد: ممکن است یک هفته از ژل استفاده کنیم، اما از ماسک فیلتردار هشت ساعت و ماسک‌های معمولی تا دو ساعت می‌توان استفاده کرد.

مدیرکل پدافند غیرعامل بیان کرد: بنابراین یک فرد ممکن است در روز به بیشتر از چهار عدد ماسک نیاز داشته باشد که اگر این عدد را در نصف جمعیت کشور ضرب کنیم یک رقم سرسام‌آور است که باید از طریق توزیع ماسک در داروخانه‌ها جبران شود.

سیف با اشاره به بحث الکل و تولید آن در استان، تصریح کرد: پایه تمام ژل و اسپری‌ها الکل است.

او افزود: در استان دو کارخانه الکل‌سازی داشتیم که با ظرفیت کم کار می‌کردند، یک کارخانه دیگر تعطیل بود که با دستور استاندار به سازمان صمت این سه کارخانه فعال شده و با تمام توان و به صورت سه شیفت در حال فعالیت هستند.

سیف با اشاره به این‌که الان از نظر تولید الکل برای استان کمبودی نداریم، گفت: چیزی که ما را با مشکل مواجه کرده تبدیل الکل به ژل است که تغییر خط تولید کارخانه‌ها برای تولید ژل باعث ایجاد وقفه در تولید و عرضه آن شد.

او ادامه داد: کارخانه دکتر جهانگیری، داملُران و چند کارخانه دیگر اعلام آمادگی کردند که می‌توانند روزانه ۵۰ هزار ژل ضدعفونی تولید کنند که اگر این اتفاق بیفتد این مشکل نیز تا چند روز آینده حل می‌شود.

مدیرکل پدافند غیرعامل لرستان تصریح کرد: در حال حاضر از نظر الکل در درصد‌های مختلف مشکلی نداریم و در تمام داروخانه‌ها و سوپرمارکت‌ها قابل تهیه است، اما در زمینه ژل ضدعفونی کننده مقداری کمبود به ویژه در شهرستان‌ها داریم که امیدواریم با تولیدات کارخانه‌ها این مشکل حل شود.

سیف با اشاره به تشکیل کمیته نظارت شامل نماینده دادستان، دانشگاه علوم پزشکی، استانداری و سازمان صمت و اینکه روند توزیع الکل از زمان تولید تا زمان تحویل به داروخانه و لوازم پزشکی کنترل می‌شود، افزود: قبلاً یک نفر در درب کارخانه الکل را خریداری می‌کرد، اما مشخص نبود که کجا و چگونه توزیع می‌شود و این‌گونه بود که با مراجعه با داروخانه‌ها با کمبود مواجه می‌شدیم.

او تأکید کرد: مصوب کردیم در داروخانه‌ها همانند میوه شب عید بنر بزنند که این محصول را با این نرخ مصوب دارد.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/ر

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.