سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت‌وگو‌ با باشگاه خبرنگاران جوان مطرح شد؛

تلاش شیرینی فروشی‌ها برای مقابله با کرونا

رئیس اتحادیه صنف قنادان گفت: با توجه به ابلاغ اطلاعیه‌ای درباره لزوم رعایت تمامی موارد بهداشتی، مشکلی در مورد شیوع ویروس کرونا نداریم.

علی بهره‌مند رئیس اتحادیه صنف قنادان در گفت‌وگو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره وضعیت حال حاضر بازار شیرینی اظهار کرد: با توجه به ابلاغ اطلاعیه درباره تمامی موارد بهداشتی به این صنف، مشکلی در مورد شیوع ویروس کرونا در این امر نداریم.

رئیس اتحادیه صنف قنادان ادامه داد: مکان و وسایل مورد نیاز در این صنف هر روز شست‌وشو و ضدعفونی می‌شوند و تمام مواد خوراکی تحت کنترل است.

بهره‌مند بیان کرد: بازرسان حداقل هفته‌ای یک‌ بار به شیرینی فروشی‌ها سر می‌زنند و اگر تخلفی صورت گیرد با آن‌ برخورد می‌کنند.


بیشتر بخوانید: شکلات گران نمی‌شود 


رئیس اتحادیه صنف قنادان با بیان این موضوع که کارگران قبل از ورود به کارگاه‌ها تب‌سنجی می‌شوند، تصریح کرد: کارگران در واحد‌های صنفی شیرینی پزی ملزم شدند همه وسایل مورد استفاده خود را به صورت مداوم ضدعفونی و حتما از دستکش استفاده کنند.

گفتنی است؛ با توجه به شیوع ویروس کرونا؛ تمام موارد بهداشتی در این صنف رعایت می‌شود و امیدواریم افراد مشکلی در این موضوع نداشته باشند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
عباس
۱۲:۴۴ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
شیرینی ها اگر درهنگام تولید یا هنگام توزیع وفروش توسط دست ویا سرفه کارگران آلوده به ویروس کروناشوند هیچ راهی برای ضد عفونی آنها درخانه وجود ندارد لذا مردم اگر می خواهند شیرینی مصرف کنند باید آن را درخانه توسط خودشان تهیه نمایند.
متین
۱۲:۳۱ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
ایا مطمین هستید تمام شیرینی فروشیها بهداشت رعایت میکنن و تب سنجی انجام میدن شما داخل تمام قنادیها دوربین دارید یا به اندازه کافی نیروی نظارتی که هر روز سرکشی کنن