سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آموزش آشپزی؛از کباب لقمه زعفرانی و کوبیده استانبولی تا دلمه مرغ خوشمزه + طرز تهیه

در گزارش زیر طرز تهیه ۵ نوع غذای خوشمزه و مقوی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در بسته آشپزی زیر قصد داریم شما را با دستور پخت چند نوع غذای خوشمزه آشنا کنیم.

طرز تهیه دلمه مرغ؛ غذایی ساده و لذیذ

 

مواد لازم:

ران مرغ ۴ عدد
کنسرو ذرت نخود فرنگی و هویج باهم ۱ پیمانه
روغن زیتون ۴ قاشق سوپ خوری
آبلیمو و (آب یک عدد لیموی تازه) ۲ قاشق سوپ خوری
فلفل دلمه‌ای خردشده ۱/۲ پیمانه
پیاز ۲ عدد
جعفری خردشده ۳-۴ قاشق سوپ خوری
پیازچه خردشده ۲ ساقه
پنیر پیتزا (در صورت تمایل) ۲ قاشق سوپ خوری
ادویه نمک، فلفل، پودرسیر وآویشن به مقدار لازم
لیمو تازه ۱ عدد

طرز تهیه:

۱- ابتدا باید مراحل آماده‌سازی را انجام دهید؛ به این ترتیب که هر ران مرغ را بدون آنکه پوستش را بکنید بشویید و بعد از آنکه به طور کامل آب آن خارج شد با دقت تمام دو استخوان آن را بیرون آورید. یک عدد پیاز را هم پوست کنده و خرد کنید.

۲-سپس در ظرف درداری دو قاشق سوپخوری روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل و پیاز خرد شده را بریزید و با دست یا قلم موی مخصوص آشپزی داخل ران‌ها را به این مخلوط آغشته کنید حالا در ظرف را بگذارید و سه تا چهار ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا مرغ مزه‌دار شود. پیاز دیگر را هم ریز خرد کرده و کنار بگذارید.

۳-تابه‌ای آماده کنید و دو قاشق سو‌پخوری روغن در آن بریزید و اول پیاز خرد شده و سپس بقیه مواد خرد شده را همراه با نمک، ادویه، پودر سیر، آویشن و فلفل در آن کمی تفت دهید. این مواد داخل دلمه مرغ است.

۴-حالا با قاشق مواد را داخل هر کدام از ران‌ها بریزید و ران‌ها را عین بقچه پیچیده و به حالت برگردان داخل تابه بچینید. در آخر مایه‌ای را که مرغ‌ها را در آن خوابانده بودید، روی مرغ‌های داخل تابه بریزید. در تابه را بگذارید و مدت یک ساعت تا یک ساعت و نیم حرارت دهید. بعد از پایان زمان پخت، دلمه مرغ را با مخلوط کنسروی تزیین کنید.


طرز تهیه دانا کباب، کباب کوبیده استانبولی

هوس کباب کرده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما به شما یک روش آسان و بسیار لذیذ آموزش میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

هوس کباب کرده اید؟ امکان درست کردن در فضای بیرون را ندارید؟ ما برا شما یک روش آسان و بسیار لذیذ یاد میدهیم تا هر موقع دوست داشتید این کباب خوشمزه را در منزل درست کنید.

این‌بار میخواهیم یک کباب خوشمزه از کشور ترکیه به شما آموزش دهیم که میتوانید آن را خیلی راحت در فر درست کنید و نوش جان کنید.



مواد لازم:

گوشت گوساله ۷۰۰ گرم

گوشت گوسفندی ۳۰۰ گرم

سیر یک حبه

پیاز ۲ عدد متوسط


فلفل قرمز ۱ قاشق چای خوری

فلفل سیاه ۱ قاشق چای خوری

رب فلفل تند (یا سس فلفل تند) ۱ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده یه دسته کوچک

طرز تهیه

پیاز‌ها را ریز خرد کرده پیاز‌ها را گرفته و در یک کاسه بریزید.

سیر را له کرده، به پیاز اضافه کنید و با گوشت گوساله و گوشت گوسفندی مخلوط کنید.

فلفل سیاه، فلفل تند، رب فلفل را هم به مواد اضافه کنید.

جعفری‌ها را خرد کرده و آن‌ها را هم به مواد اضافه کنید.


مواد را بعد از اینکه ورز دادید و خوب مخلوط کردید به مدت ۲ الی ۳ ساعت در یخچال نگهداری کنید.


طبقه مخصوص کباب فر را با چربی دنبه گوشتی که خریداری کرده اید یا کره چرب کنید.

فر را با ۲۰۰ درجه سانتیگراد گرم کنید.

گوشت‌های اماده شده را به سیخ بزنید.


روی طبقه سیمی فر سیخ‌ها را بچینید و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بپزید. نوش جان.

نکته:

چرب کردن صفحه سیمی فر باعث میشود کباب‌ها لذیذ‌تر شوند. برای چرب کردن میتوانید از چربی دنبه استفاده کنید.

یک سینی زیر صفحه سیمی فر بگذارید تا چربی هنگام پخت به فر نریزد.

این کباب را هم با سیخ چوبی هم سیخ معمولی می‌توانید درست کنید.


طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی

انواع کباب پای ثابت سفره‌های ایرانی و تقریبا باب طبع همه ما ایرانی ها است .


مواد لازم برای تهیه کباب لقمه‌ای زعفرانی

-۳۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
-۳ الی ۴ عدد گوجه فرنگی متوسط
-۱ عدد پیاز
-۱ قاشق غذاخوری سماق
-۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
-۱ قاشق مربا خوری سرخالی پودر گلپر در صورت تمایل
-۳۰ گرم کره
-نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه کباب لقمه زعفرانی+عکس
مراحل تهیه کباب لقمه‌ای زعفرانی

۱- ابتدا پیازی که داریم رو با سایز ریز رنده کرده و بعد آبش رو کاملا میگیریم. در صورتی که آب پیاز گرفته نشه بعدا کبابمون وا میره پس دقت کنین تا آب پیاز رو کاملا بگیرین.

۲- حالا گوشت چرخ کرده که به نظر من بهتره کمی چرب در نظر بگیرین تا کبابتون لذیذ‌تر بشه رو به پیاز اضافه کرده و نمک، پودر گلپر در صورت تمایل و فلفل رو هم بهشون اضافه میکنین.

۳- بعد مواد رو خوب و با حوصله ورز میدین یکی دیگه از شروط وا نرفتن کباب هم خوب ورز دادنشه پس حدود ۵ دقیقه مایه کباب رو ورز میدیم و بعد برای نیم ساعت مایه کباب رو داخل یخچال میذاریم.

۴- حالا دونه دونه به کباب‌ها شکل میدیم و بعد از شکل دادن هم خوب داخل دستمون به هم فشردشون میکنیم تا منسجم بمونن و در نهایت داخل ماهیتابه‌ای که فقط کمی کفش رو چرب کردیم میچینیمشون. این مقدار مایع کباب تقریبا ۸ عدد کباب لقمه‌ای بهمون میده.

۵- حالا ماهیتابه کباب رو روی حرارت ملایم میذاریم و در ماهیتابه رو هم میبندیم.

۶- بعد از حدود ۵ دقیقه کباب، آب میندازه.

۷- حالا روی سطح کباب سماق پاشیده و باز در ماهیتابه رو میذاریم تا ۵ دقیقه دیگه بپزه.

۸- بعد کباب‌ها رو برمیگردونیم و روی سطح طرف دیگشون هم سماق میپاشیم و گوجه‌هایی چهار قاچ کرده و بهشون نمک پاشیدیم و کره رو هم بهشون اضافه میکنیم و بعد مجددا در ماهیتابه رو میذاریم تا حدود یه رب دیگه کباب‌ها بپزن.

۹- در ۱۰ دقیقه نهایی هم زعفرون رو روی همه کباب‌ها میریزیم و باز در ماهیتابه رو میبندیم.

۱۰- حالا دیگه کباب لقمه‌ای ما حاضره و به نظر من بهتره این کباب رو کمی آب دار سرو کنین.

۱۱- در نهایت کباب زعفرونی و لذیذمون رو با برنج سرو میکنیم … نوش جان


طرز تهیه پاکورای سبزیجات در فر

پاکورا یا پاکودا یک نوع غذای هندی یا بهتر است بگوییم یک میان وعده مشهور است که حالتی تقریبا شبیه به شامی یا شاید هم کوکو دارد. این غذا معمولا به صورت سرخ شده است، اما ما نوع رژیمی را که در فر پخته می‌شود به شما آموزش می‌دهیم.

اولین بار که پاکورا خوردم در کشور عراق و به همراه کبه و مرغ سرخ شده بود. مزه آن به نظرم جالب بود در حالی که این خوراکی هندی، غذایی ساده و با هزینه کم است. پاکورا در واقع یک میان وعده و یا شام سبک است. بعضی آن را همراه با غذا‌های دیگر همانند مرغ به عنوان بغل بشقابی و یا همراه انواع نان و بعضی هم همراه سس به عنوان غذای اصلی سرو می‌کنند.

پاکورا از دو یا چند ماده تشکیل دهنده که معمولا سبزیجات و یا به طور امروزی مرغ است تشکیل شده است. این مواد در خمیری که از آرد نخودچی درست میشود ریخته شده و یک ترکیب خمیر مانند درست می‌کنند که در روغن سرخ می‌شود. البته می‌توان همانند تصویر زیر تنها به عنوان یک خمیر از آن استفاده کرده و مواد را در آن زده و سرخ کرد.

مشهورترین نوع پاکورا، پاکورای پیازی است که از پیاز درست شده و همچنین پاکورای آلو که با سیب زمینی (آلو!) تهیه می‌شود. پاکورای مورد نظر ما هم از نوع پاکورای پیاز است. از آنجایی که این پاکورا تنها از اجزای گیاهی تشکیل شده و با آرد برنج و نخودچی همراه است در واقع یک غذای کاملا گیاهی و بدون گلوتن است.

مواد لازم برای پاکورای پیاز

پیاز ورقه شده: ۱ پیمانه (یا ۱/۲ پیمانه پیاز+ ۱/۲ پیمانه کلم)
فلفل دلمه‌ای نگینی: ۱/۲ پیمانه
آرد نخودچی: ۶ قاشق چایخوری
آرد برنج: ۳ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه: ۱/۴ قاشق چایخوری
جوش شیرین: ۱/۸ قاشق چایخوری
نمک: کمی برای طعم دادن
روغن: ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری
آب: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. کف یک سینی متوسط فر را با کاغذ آلومینیوم بپوشانید. روی آن را با برس روغن زده یا کمی روغن بریزید و روی آن پخش کنید.

۲. در یک کاسه، همه مواد تشکیل دهنده را ریخته سپس آب را به آن اضافه کنید تا حدی که یک خمیر چسبناک تشکیل شود.

۳. با قاشق از خمیر روی سینی ریخته در صورتی که خمیر حفره داشت روی سطح آن را صاف کنید.

۴. خمیر‌های پاکورا را در حرارت ۲۲۰ درجه سلسیوس به مدت ۲۰ تا ۲۲ بپزید تا زمانی که پخته شده و رنگ آن به تیرگی گراید. قبل از اینکه لبه‌های شروع به سوختن کند آن‌ها را از فر خارج کنید.

۵. اگر به اندازه کافی برشته نشدند حرارت فر را به ۱۸۰ درجه سانتی گراد کاهش دهید و دوباره به مدت ۱۰ دقیقه بپزید.

۶. آن را با سس کچاپ یا هر یک از سس‌های خانگی مورد علاقه‌تان سرو کنید.


رولت گوشت با طعم زرشک

یک نوع غذای متفاوت ومجلسی که می‌توانید با گوشت چرخ کرده درست کنید، این غذا بخاطر داشتن گوشت و گردو بسیار مقوی است. استفاده گردو در کنار زرشک در این غذا طعم متفاوت و دلچسبی به آن می‌دهد.

مواد لازم برای تهیه رولت:

۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط
۲ عدد پیاز متوسط
۲ حبه سیر
۴ تا ۵ دانه فلفل سیاه درسته
۱ ق چ نمک
پودرسوخاری به مقدار لازم
۱ ق س رب گوجه‌فرنگی
مواد لازم برای داخل رولت:
۲ عدد تخم مرغ
۳ ق س جعفری یا گشنیز خردشده
نمک و فلفل به میزان لازم
۳ ق س زرشک
۲ ق س گردوی خردشده

طرز تهیه:

۱. پیاز‌ها را خرد و سیر‌ها را هم رنده کنید. گوشت چرخ‌کرده را همراه پیاز‌ها و سیر‌ها را همراه با نمک و فلفل سیاه و رب گوجه داخل دستگاه غذاساز بریزیدتا با هم خوب مخلوط شود.

۲. با توجه به اینکه با این مقدار گوشت، می‌توانید دو عدد رولت درست کنید، مقدار گوشت را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. کف یک سینی مقداری آرد سوخاری بپاشید. نیمی از گوشت را برداشته و روی سینی آغشته به پودر سوخاری پهن کنید تا به صورت گرد باز شود. توجه داشته باشید لبه‌های گوشت نباید ضخیم باشد. به طور یکنواخت با فشار آوردن روی گوشت، لبه‌های آن را نازک کنید، یکی از مخلوط‌های داخل رولت را آماده کنید و سطح گوشت را با آن بپوشانید.

۳. برای آماده کردن مواد داخل رول، ابتدا تخم مرغ‌ها را آب‌پز کرده و پس از پوست کندن به صورت حلقه‌حلقه، خرد کنید. حالا جعفری یا گشنیز خرد شده را روی گوشت بریزید و سپس تخم‌مرغ‌ها را روی سبزی بچینید و با پاشیدن نمک و فلفل، آن را مزه دار کنید. در پایان، لبه‌های گوشت را از روبه‌رو به هم بچسبانید. داخل تابه‌ای مقداری روغن بریزید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا داغ شود. سپس رولت پیچیده شده را داخل روغن بگذارید. پس از اینکه یک طرف آن کمی سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

۴. در روشی دیگر شما می‌توانید داخل رولت را با مخلوط گردو و زرشک پر کنید. بعد از پهن کردن گوشت روی سینی، زرشک را شسته و با گردوی خردشده مخلوط کنید. سپس آن را روی گوشت بریزید و حالا دو طرف گوشت را مانند روش قبل روی هم چسبانده و آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن رولت‌ها، آن‌ها را داخل یک تابه بزرگ کنار هم قرار دهید. تابه کوچک دیگری هم آماده کنید و در آن کمی روغن بریزید. سپس یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی را در آن تفت داده و مقداری آب هم به آن اضافه کنید. حالا سس حاصله را روی رولت‌های چیده شده در تابه بزرگ بریزید و در ظرف را بگذارید و مدت یک ساعت روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا رولت‌ها بپزند.

دانستنی های جالب ، مفید و عجیب از سراسر دنیا در سرویس وبگردی

آموزش رویاندن سبزه عید با ۵ روش+ نکات طلایی برای پر پشت شدن

تعبیر خواب های خود را اینجا بخوانید

طرز تهیه‌ تاک پلو؛ غذای خاص شاهرودی

عاملی که عملکرد ریه‌ها را کاهش می‌دهد

۴ عمل و فرایند پزشکی که باید خوشحال باشید، دیگر وجود ندارند! + عکس

کدو شکری؛ شیرینی پاستیلی خوشمزه

چه کسی مانع رسیدن دارو به ایران است؟

آیا این بیماری  عجیب ارتش بزرگ ناپلئون را نابود کرد؟

چه محدودیت هایی برای «مالکیت املاک» در شهرها وجود دارد؟

پیشگیری از دیابت با مصرف این میوه

رابطه عجیب تحصیلات با طول عمر!

نقش طب سوزنی در تقویت سیستم ایمنی بدن

مافین کدوحلوایی، لذیذ و متفاوت

طرز تهیه آش سبزی شیرازی

طرز تهیه سالاد سیب و کرفس

طرز تهیه‌ شامی هویج؛ خوشمزه‌ای از اصفهان

فوت همسر روند زوال عقل را تسریع می‌کند

روش تهیه بردبلاو

چرا امام جواد(ع) مجبور به ازدواج با دختر مأمون شد؟

طرز تهیه ادویه کیوى مخصوص گوشت

میگرن و نکاتی که باید درباره آن بدانید

رولت اسفناج، پیش غذایی خوشمزه و خاص

ژلیش ناخن این زیبای مضر

مجسمه‌های یخی تماشایی در روسیه + تصاویر

تصویری از یک عقاب مغرور!

ناگفته‌های پسر جوانی که در هواخواهی از دوستش مرتکب قتل شد / نیمی از عمرم در زندان گذشت!

۱۰ فرد ثروتمند جهان که کرونایی شدند + تصاویر

منابع: برترین ها؛ ستاره؛مجله آشپزی

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.