رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه یادآور شد: روند شیوع بیماری کرونا باگذشت زمان شدت بیشتری میگیرد و پیش بینی میشود در روزهای آینده تعداد افراد مبتلا به این بیماری افزایش پیدا کند.
مرادی با بیان اینکه اکنون ۲۶۵ مورد در رابطه با بیماری کرونا به بیمارستانهای کرمانشاه مراجعه کرده اند، گفت: از این تعداد۴۸ نفر مشکوک به بیماری کوئید ۱۹ بستری هستند و ۲۱۶ نفر ترخیص شده اند.
او افزود: از زمان شروع بیماری کرونا در کشور ۱۲ مورد مثبت مبتلا به کرونا در کرمانشاه به ثبت رسیده است که ۲ نفر آنان فوت کردند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی با بیان اینکه وضعیت کرمانشاه در رابطه با شیوع کرونا نسبت به دیگر استانها مطلوب است، گفت: برخلاف دیگر استانهای کشور در کرمانشاه روزانه ۲ بار آزمایش کرونا از بیماران مشکوک گرفته میشود.
او با بیان اینکه امکان منفی شدن کاذب تست کرونای برخی بیماران وجود دارد، افزود: در صورتی که علائم بیماری مشاهده و تست منفی باشد، تستهای مربوطه را دوباره تکرار خواهیم کرد تا میزان خطا به حداقل برسد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد اگر بتوانیم وضعیت شیوع بیماری در کرمانشاه را به همین وضعیت حفظ کنیم بدون شک از این قاعده پیروز بیرون خواهیم آمد.
مرادی با اشاره به شروع سریع این بیماری گفت: رسانهها تاکنون در زمینه آموزش مردم به خوبی عمل کردند با این حال از آنان میخواهیم که موضوع آموزش را در روزهای آینده به صورت جدیتر پیگیری کنند.
او تاکید کرد: باید شعار «در خانه بمانیم» را تکرار کنیم و کاری کنیم که افراد در خانه بمانند و به کمترین حالت وارد بازار و محیطهای شلوغ شوند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از مدیران دستگاههای اجرایی استان خواست که کارمندان دارای بیماریهای زمینهای را در این ایام به مرخصی بفرستند و یا به صورت دورکاری از آنان استفاده کنند تا آمار مرگ ناشی از بیماری کرونا به حداقل برسد.
مرادی با تاکید بر ضدعفونی مکانهای عمومی و ادارات گفت: ادارات استان باید خودکار مشترک را حذف و آبدارخانهها را تعطیل کنند.
او همچنین از دستگاه قضایی و نیروی انتظامی خواست که ضدعفونی و نظافت را در بازداشتگاههای خود را به صورت جدی رعایت کنند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با بیان اینکه باید تجمعهای خصوصی در مکانهای عمومی نیز کاهش پیدا کند، گفت: از مردم میخواهیم که آیینهای همچون عروسی و عزا را در این ایام برگزار نکنند.
مرادی همچنین بر لزوم لغو آیینهایی همچون چهارشنبه آخر سال و جمعه آخر سال تاکید کرد و گفت: برگزاری این آیینها میتواند منجر به شیوع سریع بیماری کرونا در جامعه شود.
او همچنین با تاکید بر اینکه باید نظافت مکانهای عمومی توسط مردم و شهرداریها رعایت شود، اظهارداشت: متاسفانه در روزهای اخیر شاهد رها شدن ماسکها و دستکشهای آلوده در سطح شهر هستیم که میتواند به شیوع بیماری کرونا کمک کند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی افزود: در صورتی که حجم بیماران افزایش پیدا کند این امکان وجود دارد که نتوانیم آنها را ۱۴ روز پس از بهبود در بیمارستانها نگه داریم و از آنان بخواهیم که روند قرنطینه خود را در منازل پیگیری کنند.
مرادی با بیان اینکه برخی از بیماران امکان قرنطینه خانگی ندارند، عنوان کرد: باید مکانهایی همچون سالنهای ورزشی به منظور قرنطینه و آسایش بیمارانی که امکان قرنطینه خانگی ندارند فراهم شود.
به گفته او، ۷۰ درصد بیماران در صورتی که درگیری ریه نداشته باشند میتوانند، در خانه قرنطینه شوند.
انتهای پیام/ز