سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

استفاده از ظرفیت‌ها برای استمرار فرآیند یادگیری دانش آموزان

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان گفت: در تلاشیم تا با استفاده از کلیه ظرفیت‌ها برای استمرار فرآیند یاد دهی و یادگیری دانش آموزان استان گام برداریم.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج ، رشید قربانی امروز در نشست مدیران و روسای آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق تابعه استان که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، با اشاره به تعطیلی مدارس به منظور پیشگیری از شیوع کرونا ویروس و حفظ سلامت دانش آموزان، از اختصاص اعتباری به منظور ضدعفونی کردن واحد‌های اداری و آموزشی استان خبر داد.

او با بیان اینکه با توجه به شرایط موجود، مدرسه تعطیل شده است، ولی آموزش تعطیل شدنی نیست، به ضرورت ایفای نقش توسط کلیه دست اندرکاران و عوامل اجرایی و آموزشی مدارس پرداخت و گفت: در ایام تعطیلی مدارس، فرایند یاد دهی و یاد گیری دانش آموزان باید به صورت جدی پیگیری شود.

قربانی با تاکید بر ضرورت بهره گیری از کلیه ظرفیت‌ها در راستای فرایند آموزشی دانش آموزان از جمله بستر فضای مجازی، تولید محتوای الکترونیکی، تهیه بسته آموزشی، استفاده از تلفن همراه، پیام رسان‌های داخلی و مجاز و آموزش از راه دور دانش آموزان، اظهار داشت: مدیران مدارس و معلمان باید زمینه اجرایی شدن این برنامه‌ها را فراهم نمایند.

مدیر کل آموزش و پرورش کردستان نقش سرگروه‌های آموزشی در پیگیری برنامه‌های ابلاغی و نظارت بر آن را مهم دانست و گفت: همکاری مستمر مدیران مدارس، معلمان و اولیای محترم در پیگیری برنامه‌های درسی دانش آموزان خیلی موثر است و این موضوع باید در سطح شهرستان‌ها و مناطق مدیریت و کنترل شود تا خانواده‌ها دغدغه‌ای در این خصوص نداشته باشند.

او نقش مدیران مدارس را مهم دانست و با اشاره به موضوع مدرسه محوری گفت: ارتباط معلمان با دانش آموزان نباید قطع شود و مدیران مدارس باید ضمن رصد و پیگیری موضوعات آموزشی، در هفته گزارش اقدامات واحد آموزشی خود را به آموزش و پرورش شهرستان‌ها و مناطق ارسال نمایند.

رشید قربانی نقش مشاوران مدارس را نیز در پیگیری برنامه‌های درسی دانش آموزان موثر دانست و گفت: در اجرای این فرآیند نباید هیچ دانش آموزی از پوشش درسی خارج شود و کلیه امکانات و حوزه‌های مختلف برای پیگیری امورات آموزشی دانش آموزان بسیج و برنامه‌ها رصد و مورد ارزیابی و نظارت قرار گیرد.

کل آموزش و پرورش کردستان هم چنین به ضرورت توجه ویژه به دانش آموزان مناطق روستایی نیز اشاره و تاکید کرد: نباید مدارس روستایی رها شود، بله با حضور مدیر آموزگاران و معاون دبیران و راهنمایی و هدایت راهبران آموزشی، برنامه‌های آموزشی دانش آموزان روستایی پیگیری شود.

او از تهیه و تدوین محتوا و فایل‌های آموزشی توسط معاونت‌های آموزش ابتدایی و متوسطه استان با همکاری سرگروه‌های آموزشی و معلمان مجرب خبر داد و با بیان اینکه استمرار فعالیت‌های آموزشی اولویت آموزش و پرورش استان است از مدیران و روسای شهرستان‌ها و مناطق خواست تجارب موفق خود برای استفاده به اشتراک بگذارند.

او با تاکید براطلاع رسانی برنامه‌های شبکه آموزش به دانش آموزان، گفت: توجه به آموزش دانش آموزان حاشیه شهر و مناطق روستایی که به شبکه آموزش دسترسی ندارند باید در دستور برنامه‌های استان باشد.

قربانی در پایان از رایزنی و هماهنگی با صدا و سیمای مرکز کردستان برای تهیه، تولید و پخش برنامه‌های آموزشی خبر داد و گفت: در صورت امکان از ظرفیت‌های رسانه ملی در سطح استان برای تدریس دروس استفاده خواهد شد تا مکمل برنامه‌های شبکه آموزش باشد.

انتهای پیام/ع

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.