سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه کادایف فنجانی

در گزارش زیر طرز تهیه کادایف فنجانی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در گزارش زیر طرز تهیه کادایف فنجانی را آموزش می‌دهیم.

مواد لازم برای کادایف فنجانی:
کادایف ۵۰۰ گرم
کره ۲۰۰ گرم
خامه به مقدار لازم
مغز گردو یا پودر پسته به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه شربت کادایف:
شکر ۴ لیوان
آب ۴ لیوان
لیمو ۱-۲ قطره

طرز تهیه شربت کادایف:

شکر و آب را با هم مخلوط کنید و اجازه بدهید بجوشد سپس ۱-۲ قطره لیمو را به آن به اضافه کنید؛ و اجازه بدهید تا شربت مقداری غلیظ شود.

طرز تهیه کادایف فنجانی:

کادایف را باز کنید و روی آن کره آب شده بریزید و هم بزنید. مقداری داخل فنجان فشار بدهید و روی آن گردو بریزید و دوباره کادایف بگذارید و فشار دهید و بعد آن را بیرون بیاورید تا شکلی زیبا به خود بگیرد.

آن‌ها را داخل ظرف مورد نظر بچینید و داخل فر در دمای ۱۸۰ درجه قرار بدهید تا وقتی روی آن طلایی شد بیرون بیاورید؛ و روی آن شربت سرد شده بریزید. این دسر باید خودش گرم باشد و شربت آن سرد. اجازه بدهید شربت به خورد کادایف برود و آن را از ظرف خارج کنید و روی آن یک قاشق خامه بگذارید و اگر دوست داشتید مغز گردو یا پودر پسته روی آن بریزید و تزیین کنید.


منبع: بیتوته

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.