سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طرز تهیه قلیه قاشقی

در این مطلب دستورالعمل تهیه قلیه قاشقی را به شما عزیزان آموزش داده‌ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قلیه قاشقی از غذا‌های اصیل ایرانی است و جزو غذای محلی - جنوبی می‌باشد.در ادامه قصد داریم دستورالعمل تهیه آن را به شما عزیزان آموزش دهیم.

مواد لازم برای قلیه قاشقی:

لوبیا قرمز پخته نصف پیمانه
گوشت چرخ کرده ۵۰۰ گرم
اسفناج ۵۰۰ گرم
پیاز بزرگ ۱ عدد
رب انار به میزان لازم
نمک و زردچوبه به میزان لازم
روغن مایع مقداری
شکر به میزان لازم

طرز تهیه قلیه قاشقی:

در ابتدا گوشت چرخ کرده را ورز بدهید تا کاملا منسجم شود. سپس به گوشت چرخ کرده، نمک و زردچوبه بزنید و باز هم خوب ورز بدهید و بعد تکه‌هایی اندازه گردو بردارید و قلقلی کنید.

سپس پیاز را خلالی کنید و داخل قابلمه با کمی روغن آن را تفت بدهید و سپس گوشت‌های قلقلی را اضافه کنید و تفت بدهید.

اسفناج را خوب بشویید و بگذارید آب آن کاملا برود و خشک شود سپس آن را خرد کنید و به مواد اضافه کنید و تفت بدهید و با اضافه کردن ۱/۵ پیمانه آب و یک کم نمک به آن‌ها در قابلمه را ببندید و اجازه بدهید بپزند!

لوبیا قرمز را جداگانه با مقداری نمک بپزید و آبکش کنید و در نیم ساعت آخر به همراه رب انار و شکر به موادمان اضافه می‌کنیم و می‌گذاریم جا بیفتد.

نکاتی برای تهیه خورش قلیه قاشقی:

خورش قلیه قاشقی را می‌توان با گوشت تکه‌ای هم درست کرد.

اگر دوست دارید می‌توانید لوبیا قرمز را حذف کنید.

می‌توانید ۲ عدد لیمو عمانی هم به خورش اضافه کنید تا عطر بهتری بگیرد.

میزان ترش و شیرینی غذا بسته به ذائقه و سلیقه‌ی شما دارد.

بهتر است اسفناج را جداگانه خوب سرخ کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

بهتر است از رب انار ترش برای پخت خورش قلیه قاشقی استفاده شود.

می‌توانید ۳ قاشق غذاخوری آبلیمو را با شکر مخلوط کنید و بعد به غذا اضافه کنید.

منبع: عصرایران

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.