سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

کامی که شیرین شد/بازشدن چشمه های رونق زنبورداری در خراسان جنوبی

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی از افزایش زنبورستان‌ها با رشد پوشش گیاهی در استان خبر داد.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، پرورش زنبور عسل با توجه به هزینه کم برای آغاز کار و سود زیاد برای تولیدکننده از صنعت‌های مهم برای کشاورزان و جوانان خراسان جنوبی محسوب می‌شود.

زنبور عسل علاوه بر خاصیت‌های بی‌نظیری که در درمان بیماری‌ها داشته، هزینه کمی هم برای نگهداری دارد که این موضوع موجب شده بسیاری از افرادی که جویای کار بوده و دارای سرمایه اندکی هستند بتوانند با پرورش زنبور عسل و فروش عسل تولیدی خود با کمترین هزینه، سود خوبی بدست آورند.

طی سال‌های گذشته خشکسالی و کمبود بارش باران باعث کاهش جمعیت زنبورستان ها شده بود.

بر اساس گزارش مسئولان، بارش باران و رشد پوشش گیاهی منطقه در سال جاری افزایش تعداد زنبورستان ها را به دنبال داشته که امید است این روند ادامه دار باشد.

 اصغر زاده مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی گفت: در سال‌های گذشته به دلیل کمبود بارش باران تعداد زنبورستان‌های استان کاهش می‌یافت.

او افزود: خوشبختانه امسال با توجه به افزایش میزان بارندگی و افزایش پوشش گیاهی منطقه بر تعداد کلنی‌های موجود در استان افزوده و چشمه‌های رونق و توسعه زنبور داری باز کرده است.

اصغر زاده با بیان اینکه در حال حاضر ۳۴۷ واحد زنبورستان با ۱۸ هزار و ۳۱۳ کلنی زنبور در استان موجود است، گفت: پارسال ۳۳۰ واحد زنبورستان با ۱۷ هزار و ۲۴۰ زنبورستان در استان موجود بود.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با اشاره به طرح‌های انجام شده در زنبورستان‌ها بیان کرد: سالانه در بهار یا پاییز طرح پایش بیماری‌های زنبور عسل اجرایی می‌شود.

اجرای طرح پایش در ۲۳ زنبورستان

اصغر زاده ادامه داد: این طرح امسال از ششم مهر ماه تا هجدهم آبان ماه در جهت پایش بیماری‌های واروازیس، نوزوما و آکاریپیس اجرایی شد.

او با بیان اینکه این طرح در بین ۲۳ زنبورستان و هزار و ۷۶۰ کلنی در سطح استان انجام شد، اظهار کرد: همچنین این طرح هزار و ۹۰۰ عدد زنبور جهت آزمایشات را تحت پوشش قرار داده است.

اصغر زاده با بیان اینکه عسل مهم‌ترین نقش را در درمان بیماری‌های صعب‌العلاج دارد، گفت: بر اساس پژوهش‌های انجام شده علاوه بر خاصیت درمانی عسل، نیش زنبور هم در درمان بسیاری از بیماری‌ها مؤثر است.

مدیرکل دامپزشکی خراسان جنوبی با بیان اینکه مصرف روزانه عسل در افزایش طول عمر انسان مؤثر است، ادامه داد: عسل بر خلاف سایر قند‌ها دندان را فساد نمی‌کند و مصرف آن موجب تقویت لثه‌ها می‌شود.

منبع: مهر

انتهای پیام/ ی

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.