سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فوت و فن های تهیه مربا

دانستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوش رنگ شدن مربا می‌کند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، خیلی‌ها برای تهیه مربا دچار مشکلات مختلفی می‌شوند. از کپک زدن و شکرک زدن مربا گرفته تا رنگ و ظاهر نامناسب بعد از طبخ! دانستن نکات زیر کمک زیادی به خوشمزه و خوش رنگ شدن مربا می‌کند.

از هر قابلمه‌ای می‌توانید برای طبخ مربا استفاده کنید فقط قبل از شروع، لازم است مقداری آب در آن بجوشانید و خالی کنید. قابلمه را خالی روی اجاق بگذارید تا آبش کاملاً تبخیر شود، بعد از روی حرارت بردارید تا سرد شود سپس مراحل پخت مربا را آغاز کنید.
برای هم زدن و ریختن مربا در ظرف دیگر، از قاشق چوبی یا استیل خیلی تمیز و کاملا خشک استفاده کنید.

ظرف شیشه‌ای مخصوص ریختن مربا را ابتدا در آب جوش بجوشانید و بعد در سینی فر به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا کاملا تمیز و خشک شود.

توجه داشته باشید که بعد از سرد شدن مربا آن را به طور مستقیم داخل ظرف مد نظر بریزید و زیاد ظرف به ظرف نکنید و بعد از ریختن مربا داخل ظرف شیشه‌ای مناسب در ظروف را بگذارید و برعکس کنید تا هوای اضافی خارج شود و سپس در یخچال قرار دهید.

موقع پختن مربا نباید در ظرف را بگذاریم تا رنگ مربا تغییر نکند. فقط مربای به باید در ظرف بسته باشد تا رنگ مربا قرمز خوش رنگ شود.

اگر مربا بعد از مدتی کپک زد دلیل بر آن است که شربت مربا به اندازه کافی غلیظ نشده یا شکر آن کم بوده است؛ در این صورت مقداری شکر روی آن بریزید و بگذارید دوباره چند جوش بزند تا غلیظ شود.
مربا از لحظه‎ای که به جوش می‎آید کف می‎کند، باید تا آخرین لحظه، مرتب کف آن را بگیرید.
برای جلوگیری از کپک زدن مربا، در انتهای پخت مقداری آب لیمو به آن اضافه کنید.

منبع: خراسان

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.