سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اصطلاحات کاربردی در آشپزی که باید بدانیم!

در گزارش زیر با اصطلاحات آشپزی همراه می‌شویم که باید بلد باشیم تا بدانیم چگونه به بهترین روش آشپزی کنیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، با توجه به تقاضای تعداد زیادی از شما همراهان صمیمی و همیشگی در خصوص آشنائی با اصطلاحات تخصصی و بین المللی در حرفه آشپزی و شیرینی پزی مطالب آمده در ذیل به این موضوع اختصاص دارد.

golden Passion Fruit

نوعی میوه است که انواع گوناگونی دارد و این نوع آن پشِن فروت طلائی است.

golden syrup

شربت طلائی رنگیست که در کاخانه تهیه میشود ودر صنعت قنادی کاربرد دارد.

goolab jamoon

گلاب جامون نوعی شیرینی هندی است که پس از سرخ کردن در شربت غوطه‌ور میشود.

gooseberry

نوعی میوه بوته ایست که از خانواده توت می‌باشد.

Gorgonzola

نوعی پنیر نرم ایتالیائی است که از شیر پاستوریزه گاو آماده میشود.

Gouda

نوعی پنیر نیمه سخت با طعم ملایم است که از شیر گاو آماده میشود.

این پنیر پس از گذشت یکسال از تاریخ ساختش، بسیار خوش طعم‌تر می‌شود و رنگش نیز تیره‌تر خواهد شد.

goulash

گولاش نوعی خوراک مشهور در مجارستان است که از گوشت گوساله و سبزیجات آماده میشود.

Graham bread

نانی که از آرد کامل گندم تهیه شده است.

Graham flour

آرد کامل گندم است که از سوی کارشناس تغذیه به نام سیلوستر گرامام در اوایل قرن نوزدهم میلادی معرفی شده و امروزه ازآن برای تهیه انواع نان و کراکر استفاده می‌شود و به طور کلی مواد غذایی که از این نوع آرد تهیه میشود، گراهام نامیده می‌شود.

grain

به دانه غلات خوراکی مثل گندم، برنج، ذرت، جو و جوی دوسر گفته می‌شود که هم به صورت آسیاب شده و هم دانه ان‌ها به شکل خرد شده، پرک و یا نیمه پخته به فروش میرسد.

gram flour

به آرد نخودچی گفته می‌شود.

granola

گرانولا به مخلوط پخته و برشته شده غلاتی، چون جو پرک، گندم، مغز دانه‌ها، سبوس گندم، کشمش، نارگیل و امثال این‌ها گفته می‌شود که طبق معمول در وعده صبحانه همراه با شیر، ماست و میوه میل می‌شود.

granulated sugar

شکر سفید تصفیه شده است.

grape

انگور

grapefruit

گریپ فروت میوه‌ای از خانواده مرکبات است.

grapeseed oil

روغن هسته انگور

grate to

رنده کردن مواد غذایی، چون هویج، پنیر، سیب، جوز و ... است.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.