سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

عجیب‌ترین ترفندهاى پخت

در گزارش زیر ما برای شما ۴ ترفند جالب و پرکاربرد آشپزی را برای تنوع و لذت بخش شدن آشپزی آورده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، این ترفند‌ها به شما کمک مى کند از مواد غذایى به روش اصولى استفاده کنید و از اصراف و اتلاف انرژى و سرمایه جلوگیرى مى‌کند.

۱. براى اینکه لوبیای تازه پس از پختن زرد نشود به محض برداشتن از روی اجاق آن را در صافى بریزیدو آب آنرا بکشید.

۲. برای اینکه سفیده تخم مرغ زودتر و بهتر بپزد قدری نمک به آن اضافه کنید وبعد هم بزنید.

۳. برای زود گرم شدن و جوش آمدن آب سماور و یا قابلمه، ابتدا آن‌ها را نصفه آب کنید و پس از گرم شدن، بقیه آب را اضافه کنید

۴. پختن تخم مرغ ترک دار در آب، کافى است محل ترک را با قطعه اى لیمو ترش مالش دهید، انگاه در آبی که گرم است نه جوش قرار دهید و سپس آب را جوش بیاورید.

منبع: تالاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۹:۴۲ ۱۸ اسفند ۱۳۹۸
خیلی خوب
ساازه
۱۰:۲۵ ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
جالب بود
مهتاب
۱۰:۲۳ ۱۳ اسفند ۱۳۹۸
وای چه ترفندهای آموزنده و شگفت آوری تو را خدا ما را بی نیاز از این ترفندها نکنید
حسین
۱۱:۰۷ ۱۴ اسفند ۱۳۹۸
مهتاب جون داری مسخره میکنی؟