سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا در واحد‌های صنایع دستی

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی دستورالعمل پیشگیری و کنترل ویروس کرونا را به واحد‌های صنایع دستی و صنعتگران سراسر کشور ابلاغ کرد.

به گزارش حوزه میراث و گردشگری  گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان،در پی انتشار ویروس کرونا در ایران و مبتلا شدن تنی چند از هموطنان‌مان به این بیماری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی در نامه‌ای به مدیران کل محترم استان‌ها توصیه‌هایی را برای حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی ابلاغ کرد.

دکتر مونسان در این نامه بر لزوم اتخاذ تمهیدات لازم برای مقابله، پیشگیری و کنترل ویروس کرونا تاکید کرد و به منظور حفظ سلامتی صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی موارد و توصیه‌هایی را در قالب دو بند کلی به تمامی واحد‌های تولید صنایع‌دستی (انفرادی و گروهی) ابلاغ کرده است.

در بند اول این ابلاغیه آمده است: «توصیه‌های بهداشتی مبارزه با کُرونا برای کارگاه‌های تولید صنایع‌دستی (گروهی) است که شامل دریافت و نصب راهنمای کنترل محیطی مقابله با بیماری‌های تنفسی در محل و نظارت متصدی نسبت به اجرای صحیح آن توسط کارکنان، نصب تابلو‌های آموزشی پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل، نصب دستورالعمل شستن دست‌ها برای پیشگیری از انتقال بیماری‌های تنفسی به تعداد کافی در محل سرویس‌های بهداشتی، وجود مواد شوینده، گندزدا، امکانات و تجهیزات نظافت به مقدار کافی و لازم در محل، استفاده از هواکش و سیستم تهویه مناسب در سرویس‌های بهداشتی، ممانعت از ادامه فعالیت پرسنل بیمار و مشکوک به بیماری‌های تنفسی، استفاده از پرسنل مخصوص به عنوان مسئول نظافت و استفاده از ماسک، دستکش، چکمه و لباس کار در هنگام نظافت، نظافت و گندزدایی دستگیره‌های در، نرده، پله‌ها و سرویس‌های بهداشتی به صورت مستمر و سایر سطوح مانند کف اطاق‌ها، راهروها، محیط کارگاه و ... به صورت روزانه، جداسازی سطل، دستمال‌ها، وسائل نظافت و گندزدایی سرویس‌های بهداشتی از وسایل مکان‌های دیگر از جمله آبخوری و .. مواردی از این دست می‌شود.»

دکتر مونسان در بند دوم این ابلاغیه پیام‌های آموزشی در خصوص بیماری‌های تنفسی (سرما خوردگی، آنفلونزا و کرونا ویروس) را به  واحد‌های صنایع دستی  ابلاغ کرده است. در این دستور‌العمل که ابتدا به تعریف ویروس کرونا پرداخته و سپس به علائم آن اشاره دارد، راهکار‌های پیشگیری از شیوع این ویروس به طور دقیق ذکر شده است.

این دستورالعمل به واحد‌های تولید صنایع‌دستی و صنعتگران و تولیدکنندگان تلاشگر صنایع‌دستی سراسر کشور ابلاغ شده است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.