سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

چگونه فناوری، ارتباط جهانیان را پس از حمله ویروس کرونا حفظ می‌کند؟

این روز‌ها بازی‌های آنلاین به شدت رونق یافته اند، پیام رسان‌ها پربازدید‌تر شده اند و سرویس‌های پخش ویدئو فعال‌تر از هر زمان دیگری به نظر می‌رسند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگرچه بسیاری از مشاغل در حال استفاده حداکثری از تکنولوژی هستند، اما همه مشاغل آنلاین خوب کار نمی‌کنند. موتور جستجوی پیشرو چین؛ بایدو به تازگی هشدار داده است که درآمد‌های سه ماهه اول سال ۲۰۲۰ بین ۵ تا ۱۳ درصد در مقایسه با سال گذشته کاهش یافته است.

هرمان یو، مدیر ارشد مالی بایدو گفت: "بیشتر مغازه‌ها، رستوران‌ها و مراکز تجاری در سراسر چین تعطیل شده اند؛ بنابراین بازگرداندن بازاریابی آنلاین پس از سال جدید چینی امسال بسیار کند بوده است. " بایدو سه چهارم از درآمد خود را از تبلیغات دریافت می‌کند، اما امسال شرایط متفاوت است.

برخی مشاغل که نیاز به حضور فیزیکی دارند نیز با بحران مالی رو به رو شده اند و موفق به پرداخت دستمزد کارمندان خود نشده اند. جلسات سرمایه گذاری‌ها و تبادل اطلاعات بین شرکت‌های مختلف نیز تعطیل شده یا با وقفه‌هایی نامشخص رو به رو است و همه این موارد نگرانی‌هایی متعدد ایجاد کرده است.

با همه این‌ها براساس اطلاعات شرکت تحقیقاتی GlobalData، برخی از فناوری‌های نوظهور ارزش خود را در مبارزه با ویروس اثبات می‌کنند. مثال: BlueDot از هوش مصنوعی برای گزارش‌های خبری، شبکه‌های اجتماعی و اسناد دولت چین برای پیش بینی شیوع این بیماری قبل از اعلام خبر‌های رسمی استفاده کرد. TMiRob، توسعه دهنده ربات نیز حداقل ۱۰ ربات ضد عفونی کننده را در بخش‌های بیمارستان‌های اصلی ووهان مستقر کرد. Antwork با استفاده از پهپاد‌ها برای تهیه تجهیزات پزشکی در استان ژجیانگ فعالیت کرده است.

به نظر می‌رسد دنیای فناوری با یک تحول چشمگیر در بخش سرمایه گذاری رو به رو است. شرکت‌هایی که در حوزه ویدئو‌های آنلاین فعال می‌کنند این روز‌ها در چین بسیار محبوبند برای مثال یک برنامه مشابه به سیستم نتفلیکس اکنون در چین پربازدید شده است. از سوی دیگر فعالیت‌های شرکت‌های پهپادی که خوراک، دارو و اقلام بهداشتی را به مردم می‌رسانند نیز در حال سرمایه گذاری‌های بلند مدت هستند تا در شرایط مشابه بعدی نیز بتوانند خدماتی مناسب در اختیار افراد بگذارند.

سیستم‌های هوشمند تشخیص بیماری از فناوری‌های اسکن بدن تا تب سنج‌های هوشمند نیز بازار داغی دارند. اگر کرونا سال بعد باز هم باز گردد، به نظر می‌رسد سیستم‌های تشخیص سریع بازاری قدرتمند خواهد داشت و سرمایه گذاری در این زمینه پر سود می‌شود.

رمز گشایی ژنوم‌های کرونا با کمک سیستم‌های مبتنی بر هوش مصنوعی و تولید دارو از طریق هوش مصنوعی از دیگر مواردی است که مورد توجه قرار دارد.

منبع: انتخاب

انتهای پیام/

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.