به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه ،صفورا مقصودی کارشناس تغذیه دانشگاه علوم پزشکی گفت : یکی از مواردی که افراد جامعه در برهه کنونی باید بیش از همیشه به آن توجه داشته باشند دریافت ویتامین ث است که برخی میوهها مانند پرتقال، نارنگی، لیموترش و ... منبع خوبی از این ویتامین هستند.
او گفت : مصرف پیاز خام، کدوحلوایی، کلم و تخم مرغ پخته شده نیز به شهروندان توصیه میشود، ضمن اینکه مصرف گردو و ادویه جاتی مانند زعفران و زردچوبه نیز به مقاوم سازی بدن کمک خوبی میکنند.
مقصودی گفت: در این روزها که شاهد ورود بیماری کرونا به کشور هستیم مردم بهتر است روغن زیتون را در برنامه غذایی خود هنگام پخت و پز گنجانده و از مصرف کنجد نیز غافل نشوند.
این کارشناس ارشد تغذیه با بیان اینکه بدن انسان به پروتئین نیاز فراوانی دارد، گفت: خوراک عدسی و لوبیا و همچنین گوشت سفید و قرمز پخته شده میتواند پروتئین مورد نیاز را تامین کند.
او گفت: استفاده از مستمر از میوه جات و فرآوردههای پروبیوتیکی و همچنین شکلات تلخ نیز بهتر است در برنامه غذایی روزانه افراد قرار گیرد.
مقصودی فر خواستار محدود شدن مصرف موادغذایی شیرین و حذف فست فودها نظیر همبرگر، سوسیس و کالباس شد و گفت: بهتر است از مصرف انواع کنسروجات نیز خودداری شود.
این کارشناس تغذیه با توصیه نسبت به حذف مصرف روغن جامد، گفت: توصیه میشود برای حفظ سلامتی بخصوص در این ایام مصرف انواع شیرینی جات مانند گز، سوهان، نقل و نبات و ... بسیار محدود یا به کلی حذف شود.
او گفت: سالمندان، کودکان، بانوان باردار و افرادی که ناراحتیهای مانند قندخون، مشکلات ریوی و بیماریهای کلیوی دارند باید بیشتر از دیگران به توصیههای گفته شده عمل کنند.
مقصودی فر با بیان اینکه افراد چاق نیز بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هستند، گفت: یادمان باشد که استرس و فشارهای جسمی و روحی سیستم ایمنی را ضعیف و فرد را بیشتر در معرض ابتلا قرار میدهد.
انتهای پیام/د