سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افزایش ۳۰ درصدی میزان تولید قارچ در خراسان شمالی

رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی از افزایش ۳۰ درصدی میزان تولید قارچ در در این استان خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، رییس سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی عبداله یوسفی گفت: سالانه بیش از ۵۵۰ تن قارچ خوراکی در واحد‌های تولیدی این استان تولید می‌شود که امسال با بهره برداری از دو واحد پرورش و تولید قارچ خوراکی میزان تولید نسبت به پارسال ۳۰ درصد افزایش داشته است.

یوسفی افزود: این میزان قارچ خوراکی در ۴۸ واحد تولید می‌شود که ۴ واحد آن صنعتی و بقیه در قالب مشاغل خانگی است.

او  میزان اشتغال مستقیم در واحد‌های پرورش قارچ استان را ۸۰ نفر، و ارزش اقتصادی این محصول را ۷ میلیارد تومان ذکر کرد و افزود: قارچ تولید شده استان علاوه بر مصرف داخلی به سایر استان‌های همجوار نیز صادر می‌شود.

یوسفی بهبود کمی و کیفی تولید قارچ را مشروط به استفاده از پارامتر‌های متعددی از قبیل کیفیت کمپوست، اسپان یا بذر انتخاب شده و ایجاد عوامل محیطی مطلوب (تامین دما و رطوبت) در سالن‌ها عنوان کرد.

رییس سازمان جهادکشاورزی خراسان شمالی با اشاره به این که قارچ تولیدی استان غالبا از نوع دکمه‌ای است گفت: در اجرای طرح  حمایت از تولید و ارتقاء دانش فنی بهره برداران اقدامات لازم جهت تسهیل درامور صدور مجوز‌های تاسیس و بهره برداری، تامین تسهیلات برای طرح‌های تولید و توسعه و برگزاری کلاس‌های آموزشی با همکاری سایر دستگاه‌ها (اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی، فنی و حرفه‌ای و مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی) انجام شده است.

انتهای پیام/د

 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.