او ادامه داد: قطعا عوامل متعددی مانند اعتماد به برگزارکنندگان انتخابات و رضایتمندی مردم از عملکرد مسئولان باعث میشود که مردم مشارکت خود را در انتخابات افزایش دهند.
ترقی افزود: البته برخی نیز با تشریفاتی خواندن انتخابات و تخریب شورای نگهبان سعی کردند اعتماد مردم را به انتخابات از بین ببرند؛ همچنین نارضایتی بیش از ۸۰ درصدی مردم از عملکرد مسئولان و مجریان در کشور نیز از عواملی بود که به تبلیغات بیگانگان علیه انتخابات اضافه کرد.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه خاطر نشان کرد: ناگفته نماند که سوء استفاده و بزرگنمایی دشمن از شیوع آویروس کرونا عامل دیگری بود که میتوانست موجب کاهش مشارکت مردم در انتخابات شود، اما علیرغم تمام این مسائل ما شاهد مشارکت باشکوه مردم کشورمان در انتخابات بودیم.
او ادامه داد: اگرچه ممکن است که ما این میزان مشارکت مردم در انتخابات را زیاد ندانیم، اما بازهم از میزان مشارکت در کشورهای اروپایی که علمدار پرچم دموکراسی هستند بیشتر و به لحاظ قانونی هم درصد مشارکت قابل قبول بود.
ترقی تاکید کرد: مردم ما با وجود تمامی تخریبها، توهینها و نارضایتیها بازهم به صحنه آمده و مشارکت خوبی را رقم زدند؛ همچنین با وجود اینکه دشمن تمام تلاشش بر این بود که مردم به نیروهای انقلابی رای ندهند و این را تبلیغ میکرد، اما شاهد بودیم که مردم همه به نیروهای انقلابی رای دادند وحضور معقول و قابل قبولی را هم به لحاظ استانداردهای بین المللی داشتند.
انتهای پیام/