سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

نرخ مصوب هر کیلو شکر ۴ هزار و ۵۰ تومان است

حقیقت گفت: عده‌ای با سو استفاده از حذف ارز دولتی در واردات شکر، هر کیلوی آن را با نرخ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار عرضه می‌کند، در حالی که نرخ مصوب هر کیلو شکر ۴ هزار و ۵۰ تومان است.

حقیقت نایب رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در گفت و گو با خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آخرین وضعیت بازار اقلام‌اساسی اظهار کرد: با وجود آنکه شرکت بازرگانی دولتی اقدام به توزیع شکر می‌کند، اما همچنان نرخ این‌ محصول به سبب کافی نبودن یا شبکه نامناسب توزیع با نوساناتی در بازار رو به روست.

وی افزود: با توجه به حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی واردات شکر و اختصاص ارز نیما به واردات، عده ای با سو استفاده از این موضوع هر کیلو شکر را با نرخ ۵ هزار و ۸۰۰ تومان در بازار عرضه می کند، در حالیکه نرخ مصوب هر کیلو شکر ۴ هزار و ۵۰ تومان است.

حقیقت از افزایش قیمت برنج در بازار خبر داد و گفت: با توجه به کاهش قدرت خرید خانوار قیمت هر کیلو برنج ایرانی در شمال یک هزار تا یک هزار و ۵۰۰ تومان در بازار افزایش یافته است.

این مقام مسئول قیمت هر کیلو برنج ایرانی در شمال را ۱۵ تا ۲۱ هزار تومان اعلام کرد و افزود: براین اساس هر کیلو برنج با احتساب ۳ درصد سود در عمده فروشی و ۱۲ درصد در خرده فروشی عرضه شود.


بیشتر بخوانید:  گرانی به بازار میوه شب عید می‌رسد؟ / نوسان نرخ دلار، قیمت موز را بالا برد


وی با اشاره به اینکه برنج خارجی به میزان کافی در بازار نیست، بیان کرد: اگرچه سیاست وزارت جهاد کشاورزی برآن است که امسال به اندازه کافی برنج وارد کشور شده، اما همچنان انبارها خالی از برنج است و به همین خاطر هر کیلو برنج خارجی با نرخ ۶ هزار و ۸۰۰ تا ۸ هزار و ۲۰۰ تومان در عمده فروشی ها عرضه می شود.

 تب تند قیمت حبوبات در بازار

نایب رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی از افزایش قیمت حبوبات در بازار خبر داد و گفت: هم اکنون هر کیلو‌ عدس با نرخ ۶ هزار ‌و ۷۰۰ تا ۱۰ هزار و ۲۰۰ تومان، لوبیا قرمز ۱۰ هزار تا ۱۳ هزار و ۷۰۰ تومان، لپه ۱۷ هزار تومان و‌ لوبیا چیتی ۱۱ هزار تا ۱۴ هزار تومان در عمده فروشی ها عرضه می شود.

وی ادامه داد: بسیاری از فعالان بازار معتقدند که افزایش قیمت حبوبات منجر به ترغیب کشاورزان به کشت محصول می شود چرا که اختصاص ارز ۴۲۰۰ تومانی و پایین بودن قیمت محصولات خارجی نسبت به داخلی موجب شده تا تولیدکنندگان تمایلی به کشت این محصول نداشته باشند.

نایب رئیس اتحادیه بنکداران مواد غذایی در پایان با اشاره به اینکه کمبودی در عرضه اقلام اساسی شب عید وجود ندارد، تصریح کرد: با وجود ازدیاد تقاضا برای خرید تنها ممکن است نوساناتی در بازار رخ دهد.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۰:۲۶ ۰۹ اسفند ۱۳۹۸
شکر در مولوی مرکز پخش گرفتم کیلوئی 8 هزار تومان
عدس کیلوئی 11 هزار تا 15 هزار است
قند کیلوئی 8 هزار
ناشناس
۱۶:۰۰ ۰۸ اسفند ۱۳۹۸
تمام فروشگاه های زنجیره ای و فروشگاه های سطح شهر بین 6 تا 7هزار تومان بر شکر قیمت نهاده اند .قیمت ها اعلام میشود ولی کجا بفروش میرسد و کدام مرجع باید برخورد کند