او ادامه داد: در واقع با اجرای این قانون جریانهای سیاسی موظف میشدند تا قبل از ورود به مجلس برنامههای خود را ارائه کنند تا راحتتر بتوان در این مورد صحبت کرد چراکه اولویتهای آنها از قبل مشخص بود.
فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: به اعتقاد من این موضوع مطلوب نیست که پس از ورود افراد به مجلس و پارلمان، ما که در این فرآیند نقشی نداشتیم بخواهیم برای آنها اولویت تعیین کنیم.
او افزود: آنچه امروز جامعه ما به آن نیاز دارد و در واقع بسیاری از افرادی که در انتخابات پیروز شدند بر آن تاکید داشتند، بحث تامین معیشت حداقل مردم است. اکنون با توجه به تحریمهای ظالمانهای که بر علیه کشورمان اعمال شده و اقتصاد ایران را تحت فشار قرار داده، باید تمام سعی و تلاش مسئولان بر این باشد که یک زندگی حداقل را برای مردم تامین کنند.
شریف با بیان اینکه وقتی فشارهای اقتصادی در طول زمان تداوم پیدا میکند باعث ایجاد مشکلات عدیدهای برای مردم میشود، تصریح کرد: البته اگر این فشارها کنترل نشود باعث میشود تا در نهایت به روند عادی زندگی مردم لطمه وارد شود.
دبیرکل حزب همبستگی دانش آموختگان ایران گفت: ما باید یک راهکار برای تامین منافع ملی خودمان به صورت حداکثری پیداکنیم که یکی از خواستههای جامعه بوده و از راههای مختلف به گوش مسئولین رسیده است.
او با اشاره به اینکه ممکن است تفاوت خط مشی دولت و مجلس در آینده سبب بروز مشکلاتی بین دو قوه مجریه و مقننه شود، تاکید کرد: اگر این اتفاق رخ دهد ممکن است همین کارآمدی که در مدیریت امور وجود دارد با مشکل روبرو شود. باید همه به همدیگر کمک کنیم تا مشکلات کشور را حل و فصل کنیم.
شریف در پایان خاطرنشان کرد: انتظار میرود تا هنگامی که این دولت در حال فعالیت است، مجلس یازدهم نقش تسهیل گر و کمک کننده را داشته باشد. البته این به معنا نیست که نقش نظارتی مجلس نادیده گرفته شود، بلکه باید به نحوی باشد که جامعه ما احساس نکند که دو قوه دچار رقایت کاذب شدهاند.
انتهای پیام/