متن این بیانیه به شرح زیر است:
۱- سیاست ضد تروریسم ایران، مبتنی بر ماهیت عدالت خواهانه و صلح طلبانه نظام جمهوری اسلامی ایران است و در همه حوزه ها، از جمله مقابله با تأمین مالی تروریسم، به طور جدی اعمال میشود و انگیزه ما در پیگیری همه اقدامات علیه پولشویی و تأمین مالی تروریسم، خواست مردم ما و قوانین و مقررات داخلی ماست که در ادوار مختلف مجلس و دولت تصویب شده است.
۲- بر همین اساس، از همکاری با کشورهای دیگر در این زمینه نیز استقبال کرده ایم و با اجرای مقررات مورد قبول کشورهای جهان و استانداردهای بین المللی در این زمینه که در راستای قوانین و مقررات داخلی ما و به مصلحت کشور بوده است، موافقت کرده ایم.
۳- بی تردید، قرار دادن نام ایران در گروه کشورهای غیر همکار (لیست سیاه)، چه در دوره دولت دهم و چه در این دوره، با تحریکات و انگیزههای سیاسی برخی بدخواهان ایران بوده است؛ لیکن برخورد فنی و کارشناسی ایران، در دولت یازدهم که به تأیید برنامه اقدام ایران انجامید، این تحریکات را در آن مرحله، بی اثر نمود.
۴- از آنجا که ایران همواره به مبارزه با پولشویی و تأمین مالی تروریسم معتقد بوده است، از زمان دولت دهم، با پیگیری شورایعالی امنیت ملی و وزارت امور اقتصادی و دارایی، جهت گیری همکاری با FATF و توافق برای اجرای برنامه کاری به تأیید رسیده و در دستور کار دولت قرار گرفته بود.
۵- با تغییر دولت و فعال شدن دیپلماسی خروج از تحریم ها، دولت در این مرجع بین المللی هم فعالانه حضور پیدا کرد و اقدامات خود را در مقابله با پولشویی و تأمین مالی تروریسم ارائه کرد که به تغییر وضعیت ایران و کسب یک فرصت دوساله برای تعامل بین المللی منجر شد.
۶- در این فاصله، دولت، آنچه از برنامه اقدام که در حیطه اختیار قوه مجریه بود، در مسیر اجرا قرار داد و چهار لایحه قانونی را نیز که از موارد بسیار مهم «برنامه اقدام» بود، تهیه و تصویب و به مجلس شورای اسلامی تقدیم نمود. مجلس هم، این لوایح را با اصلاحاتی به تصویب رساند. شورای نگهبان، یکی از این لوایح، یعنی لایحه مربوط به مبارزه با تأمین مالی تروریسم (CFT) را با طرح ایراداتی، به مجلس بازگرداند و نهایتا به سبب قانع نشدن مجلس نسبت به توقف این لایحه مهم، موضوع به مجمع تشخیص مصلحت، ارجاع شد و در آنجا با گذشت یک سال از طرح موضوع، به دلیل عدم تصمیم گیری توسط مجمع، این امر مهم، مسکوت گذاشته شد.
۷- متأسفانه لایحه مهم دیگر، یعنی لایحه الحاق به معاهده مبارزه با پولشویی نیز که با رفع ایرادات شورای نگهبان از سوی مجلس شورای اسلامی، عملا نهایی شده بود، بدون وجود اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان، در دستور کار مجمع قرار گرفت و این لایحه هم، با گذشت یک سال، بدون تصمیم گیری، مسکوت ماند.
۸- دولت بر این اعتقاد بوده و هست که در شرایطی که بدخواهان ایران و در رأس آنها دولت آمریکا، نقشه یارگیری برای تشکیل مجدد جبهه ضد ایران را دارد، ما باید تلاش مضاعف برای نشان دادن چهره قانونگرا، منضبط و ضد تروریسم ایران داشته باشیم و دادن هرگونه بهانه نادرست به دست دشمنان ایران، کمک به نقشههای ضد ایرانی آنهاست.
۹- دولت، قویاً بر این باور است که باید موانع موجود بر سر راه تصویب این دو لایحه رفع گردد و بهانه از دست بدخواهان ایران گرفته شود. ما اقدامات خود در این زمینه را دنبال خواهیم کرد و تمام توان خود را برای حل موضوع، بهبود شرایط و پیشگیری از ورود خسارت بیشتر به منافع ملی و تشدید هزینههای تحریم بر زندگی مردم به کار خواهیم بست.
و ماالنّصر الّا من عند الله، انّ الله عزیز حکیم.
انتهای پیام/
چه لزومی به اصرار بر امضای لوایح فوق هست؟؟؟
از فردای آن روز بایستی به غربیها جواب پس بدهید و راههای دور زدن تحریم را می بندند
عجب بیانیه ای!
دولت با این بیانیه خواسته به کشور آمریکا(بقول خودش کدخدا)بگوید ما مقصر نیستیم بلکه مجمع مقصر است یعنی توپ را انداخته وسط مجمع.غافل از اینکه خودش وتیم امیدش هم عضو مجمع هستندومجمع عضو ارکان نظام است.
چرا ایراد از قوانین و نفوذ به اسرار کشور این FATFنگرفته؟
چون ترسیده!
سر مردم رو شیره نمالید بگید چون fatf , cft تصویب نشده اینطوره
برجام امضاء شد دلار رفت رسید تا 20 تومن
الان آمریکا داره سلاح میده به داعش چرا کشور حامی تروریسم حساب نمیشه faft چرا کاری نمیکنه این همه روسیه سند رو کرد
سازمان ملل الکیه فقط میخواد کشورها رو مستعمره کنه
آقای رییس جمهور، لطفا توجه داشته باشید که با فریب شما قرار بود دیوار تحریم را دوسال پیش آمریکا و اروپا بردارند، آیا برداشتند؟ که حالا دوباره آب به آسیاب دشمن می ریزید و از آنان اطاعت می کنید؟؟؟؟؟؟؟
مرگ بر لوایح استعماری
وقتی وزیر خارجه آمریکا اصرار دارد ایران این را تصویب کند پس اصلا به نفع ایران نیست که این را تصویب کند.
فرانسه به تروریستها پناه داده است.
کشورهای اروپایی و آمریکا و کانادا هم که مهد پولشویی هستند.
اینها فقط برای در فشار قرار دادن کشورهای مستقل مثل ایران است.
از برجام چه منفعتی نصیبمون شد که از تصویب این لوایح گیرمون بیاد؟ اینها جز بدبختی و فلاکت برای مردم چیزی در پی نداره!
خدایا به تو پناه میبریم. خدایا کی ما رو از دست اینها خلاص میکنی؟
خب بنظرتون با این کار اطلاعات بانکی و مالی کشور رو دست بدخواهان بدیم کار درستیه؟
آیا با دادن این اطلاعات راه دور زدن تحریم ها بسته نمیشه؟
اینقدر ساده لوح نباشید عزیزان!
اگر شما 100درجه فراتر از چهره قانونگرا، منضبط و ضد تروریسم هم که باشید آنها دست از سرشمابرنمیدارند.
تورو به خدا دست از لجاجت بردارید.
چرا مسولان اینقدر ما را کوچک میبینند و میدانند چرا عده ای خود را به دست و پای غرب میاندازند چرا عده ای فقط پاچه غرب را میچسبند و به خود اعتماد ندارند؟؟؟؟؟!!!!!
اگر دلسوز ما هستند تحریمها را بردارند!!!
کشت و کشتار را در جهان متوقف کنند!!!
خون ملتها را نریزند!!!
ملتها را دربند و اسیر تحریم نکنند!!!
و دهها و شاید صدها مورد دیگر .
پولشویی در مقابل اینهمه خطا و گناه خیلی ناچیز تر است .
بهتر است غرب همه تحریمهایی را فورا بردارد و به تعهدات خود عمل کند و حسن نیتی را از خودشان شروع کنند پس از اینهمه مورد باید نتیجه گرفت که FATF تنها و تنها کارش جاسوسی است و دخالت و نابودی کشورها و اقتصاد آنهاست.
از من گفتن بود اینقدر ساده نباشیم غرب خیرخواه ما نبوده و نخواهد بود.
.
هرگز نباید به هیچ بهانه ای به fatf ملحق شویم و اجرای بقیه لوایح هم باید تعلیق شود تا دسترسی دشمن به اطلاعات مالی کشور از بین برود و دیگر هم نباید وزیر امور خارجه حرف از مذاکره با آمریکای جنایتکار بزند
یکم عقلتون رو به کار بندازین
مث دستگاه کپی نباشین
بها میدیم که بهانه رو بگیریم. واقعا منطق عجیبی داره این دولت