کودکان زیر ۵ سال، مادران باردار و سالمندان و بیمارانی که داروهای کورتنی مصرف میکنند، بیشتر در معرض خطر ابتلا به ویروس کرونا هستند و لازم است برای پیشگیری نکات ذیل را رعایت کنند؛
هر روز سبزی یا سالاد همراه با آب لیموترش یا آب نارنج تازه استفاده کنند،
روزانه ۸ الی ۱۰ لیوان آب مصرف شود،
از هویج و کدوحلوایی در غذاهای روزانه استفاده شود،
مصرف پیاز خام به دلیل داشتن ویتامین C همراه با غذا توصیه میشود،
از مصرف سوسیس و کالباس و سایر فست فودها و غذاهای چرب و سنگین اجتناب شود،
استفاده از منابع پروتئین در غذای روزانه مثل حبوبات یا تخم مرغ حائز اهمیت است،
کمبود ریز مغذیهایی مثل آهن و روی هم سیستم ایمنی بدن را تضعیف میکند،
حبوبات به عنوان جایگزین مناسب گوشت، شیر و لبنیات وسبزیهای برگ سبز و انواع خشکبار بیشتر استفاده شود،
و از خوردن غذا و مایعات در مکانهایی که از نظر بهداشتی مورد اطمینان نیستند، خودداری شود.
انتهای پیام/د.خ