سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ویروس کرونا؛ تازه‌ترین مطالعات درباره مبتلایان به کووید-۱۹

مطالعات انجام شده بر روی مبتلایان کرونا در چین نشان می‌دهد که بیشتر این افراد، به بیماری‌های زمینه‌ای دچار بوده اند.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، در این بسته خلاصه‌ای از مجله جاما از علائم و سیر بیماری ۱۳۸ بیمار بستری به علت کرونا ویروس جدید در چین را جمع آوری کرده ایم.

نتایج این مطالعه که بزرگترین مطالعه منتشر شده بر بیماران بستری مبتلا به کرونا ویروس جدید تا اسفند ۹۸ است نشان می‌دهد که میانه سنی افراد بستری شده ۵۶ سال و دامنه سنی آن‌ها از ۲۲ تا ۹۲ سال بوده است.

به عبارتی کودک و نوجوان در بین موارد بستری، دیده نشد. احتمال ابتلای زن و مرد تفاوت معنی داری نشان نداد. نزدیک به نیمی از مبتلایان بیماری زمینه‌ای مانند پرفشار خون، دیابت، بیماری‌های قلبی_ عروقی و سرطان داشتند.

شایع ترین علامت در شیوع بیماری کرونا

 تب در ۹۹ درصد، خستگی در ۷۰ درصد و سرفه خشک در ۶۰ درصد شایع‌ترین علامت‌های ابتلا به کرونا هستند. تنگی نفس در ابتدای بیماری در ۳۱ درصد موارد دیده شد.

 لازم ذکر است که در ۱۰ درصد بیماران اولین علامت اسهال و تهوع بود که یک تا دو روز قبل از تب و تنگی نفس خود را نشان داد؛ بنابراین پزشکان به این نکته توجه داشته باشند که ممکن است فرد بیمار در ابتدا با علائم گوارشی مراجعه کند.


بیشتر بخوانید: ویروس کرونا؛ مهم‌ترین راهکار‌ها برای جلوگیری از ابتلا به کرونا


تمامی بیماران درگیری دوطرفه ریه را در سی تی اسکن ریه نشان داده اند. شایع‌ترین یافته غیر طبیعی آزمایشگاهی کاهش لنفوسیت ها، طولانی شدن پیتی و افزایش LDH بود. بر اساس نتایج این مطالعه از زمان شروع اولین علامت تا بروز تنگی نفس در بیمار حدود ۵ روز و از زمان شروع اولین علامت تا بستری شدن در بیمارستان، حدود ۷ روز طول می‌کشد.


بیشتر بخوانید: جدیدترین آمار مبتلایان و فوتی‌ها در کشورهای مختلف بر اثر کرونا +جدول


حدود ۴۱ درصد بیماران در محیط بیمارستان به این بیماری مبتلا شده بودند و در نهایت حدود ۴ درصد افراد بستری شده و نه، تمامی بیماران مبتلا به کرونا اعم از خفیف یا بستری فوت کرده اند.

از آنجایی که آنتی بیوتیک‌های متفاوتی برای این بیماران مصرف شد، هیچ درمان اختصاصی برای این بیماری تاکنون توصیه نشده است پس مهم‌ترین اقدام برای پیشگیری از ابتلا به کرونا درمان‌های حمایتی، تشخیص به موقع، ایزولاسیون بیمار و رعایت اقدامات پیشگیری در اطرافیان و مراقبان بیمار است.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۸
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۰۳:۲۲ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
مواد ضدعفونی کننده گیر نمیاد گرونه ،
محبوبه رشيدي زاده
۰۲:۵۶ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
اين بيماري براي كسانيكه رينيت آلرژي دارند خطرناكه
خدایی
۰۰:۴۸ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
سرفه خشک اولین علامت است 10 ثانیه نفس عمیق را نگهدارید اگر دچار سرفه نشدید فعلا کرونا ندارید مرتب روزی چند بار اینکار را بکنید تا خیالتان راحت بشود
Na
۰۰:۴۴ ۰۷ اسفند ۱۳۹۸
سلام ایا بعد از بهبودی تا چند وقت فرد ناقل بیماری است
ناشناس
۲۳:۳۸ ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
سلام از یک شماره ای به نام v.behdasht برای همراه من پیامی با مضمون اینکه گروه های پرخطر کرون ویروس پرخطرترین کودکان زیر پنج سال و مادران باردار و افراد دیابتی قلبی هستند .
سوال اینکه پس چرا مدام شبکه های تلویزیونی و اخبار اعلام میکنند که کودکان و نوجوانان به این ویروس مبتلا نمی‌شوند یا بصورت خیلی خفیف و به شکل سرماخوردگی در آنها بروز پیدا میکند؟
ناشناس
۲۰:۴۳ ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
سامانه 190 اصلا کسی جواب نمیده گرانفروشی الکل و ماسک رو گزارش کنیم
آجودانی
۱۹:۱۹ ۰۶ اسفند ۱۳۹۸
سلام ببخشید اگر یک بار بیماری وبگیریم دیگه نمیگیریم یا نه امکان بازگشت داره دوره بیماری از زمان علامت دادن تا بهبودی کامل چقدر است ممنونم
مجتبی
۲۳:۵۸ ۱۰ اسفند ۱۳۹۸
با سلام به همه هموطن های عزیز م ، با اینکه دارو و درمان خاصی نداره ولی اینقدر هم ترسناک نیست اکه رعایت بهداشت دست و صورت را حتی بصورت معمول انجام دهید اصلا جای نگرانی نیست بی دلیل و از ترس بخاطر سرماخوردگی به بیمارستان و مراکز درمانی مراجعه نکنید چونکه بیشتر ابتلا در اثر برخورد با بیمازان آلوده در مراکز درمانیه ، پس سعی کنید تردد غیر ضروری نکنید و با خیال راحت در کنار خانواده باشید ، گرفتن یکبار باعث مصونیت نمیشه ولی بار اول علامیم خفیف داشته باشه دفعات بعد هم خفیف خواهد بود بفکر همدیگه باشیم و رعایت انصاف رو در حق هم بجای آوریم