محسنی نیک تولید کننده خوراک فصلی زنبور عسل با فرمو لاسیون جدید گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،گفت: گرده زعفران بیش از ۵۰ درصد پروتئین دارد و سرشار از ترکیبات آنتی اکسیدان است و باعث جذب پروتئین میشود که برای زنبور مفید است.
او با بیان اینکه پرورش دهندگان زنبور عسل از ورود زنبورها به مزراع زعفران به دلیل بی هوشی زنبور در اثر تصاعد سافرانل از سرگل خود داری میکنند، افزود: از آنجایی که این گرده برای زنبورها بسیار مفید است مقدار ۵۰۰ کیلو پرچم خشک شده زعفران در مدت دو ماه از سراسر استان جمع آوری و ترکیبی از عسل و عصاره پرچم و گرده زعفران به عنوان خوراک نهایی برای زنبورها تولید شد.
محسنی نیک با اشاره به اینکه از این خوراک میتوان در هر ۴ فصل سال برای زنبورها استفاده کرد، بیان کرد: تمامی محصولات، گواهی ثبت اختراع دارد و توانسته یک مشکل فنی را حل کند.
تولید کننده خوراک فصلی زنبور عسل با فرمو لاسیون جدید ادامه داد: فرآیند تولید این خوراک را از ۱۰ سال شروع کرده و با مطالعه و جمع بندی مطالب به فرمول نهایی رسیده است.
او عنوان کرد: ۲۰ درصد این محصول در استان به فروش میرسد و مابقی به آذربایجان و استانهای غربی کشور صادر میشود.
انتهای پیام / ط ا