او ادامه داد: طی رصد و پایش کارشناسان پلیس فتا استان در خصوص انتشار اخبار جعلی شیوع بیماری کرونا، شاهد انتشار کلیپی غیر واقعی در شبکههای اجتماعی استان در مورد انتقال این بیماری هستیم که با توجه به گستردگی مخاطبان فضای مجازی باعث ایجاد نگرانی خانوادهها و تشویش اذهان عمومی در استان شده است.
سرپرست پلیس فتا استان سیستان و بلوچستان به شهروندان توصیه کرد: به هیچ عنوان مطالب به اشتراک گذاشته شده در فضای مجازی را که از صحت و سقم موضوع و منبع منتشر کننده آن اطمینان ندارند، ملاک قلمداد نکنند و از بازنشر آن خودداری کنند.
سرهنگ کیخا اظهار داشت: در این خصوص مشخص شده عدهای افراد سودجو و کلاهبردار با دامن زدن به انتشار این گونه اخبار با هدف سود جویی اقدام به تبلیغ فروش اقلام و تجهیزات دارویی و بهداشتی پیشگیری از ابتلا به بیماری کرونا با قیمتهای گزاف در شبکههای اجتماعی و سایتهای واسط فروشگاهی کرده اند.
او در پایان از شهروندان خواست تمامی نیازهای خبری و اطلاع رسانی خود را از منابع معتبر نظیر رسانه ملی، خبرگزاریهای رسمی و سایتهای خبری مرجع تامین کنند و در صورت مواجه با موارد مشکوک و یا نیاز به اخذ مشاوره و راهنمایی با مراجعه به بخش مرکز امداد و فوریتهای سایبری پلیس فتا از طریق سایت رسمی پلیس فتا به نشانی WWW.CYBERPOLICE.IR از خدمات آنلاین و بر خط این پلیس بهرهمند شوند.
انتهای پیام/گ