سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

فنونی برای آشپزی آسان

درگزارش زیر چند فوت و فن برای آشپزی و کدبانوگری در منزل بیان شده است که امیدواریم مفید باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می‌رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.


نکاتی برای پخت تخم مرغ

برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ‌ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می‌شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.


رفع بوی سیر

برای رفع بوی سیر از دست هایتان باید یک قاشق استیل را با دقت به تمام نقاط دست و لای انگشتانتان بمالید و سپس دست هایتان را با آب و صابون به طور کامل بشویید. استفاده از پوست زنده شده‌ی لیمو هم به شما کمک می‌کند.


کاربرد برنج نیم دانه یا خرد شده

برنج خرد شده را می‌توانید در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید. زیرا بهتر لعاب می‌اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه‌تر می‌کند.


کاربرد کاهو‌های اضافه‌ی کم

اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه‌ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می‌توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.


راز خوش طعم شدن قارچ

بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن قرار دارد و بنابر توصیه سر آشپز‌ها نباید آنرا پوست گرفت. پس قارچ هایتان را تمیز بکنید و بشویید یا قارچ‌های تمیزی بخرید که نیاز نباشد پوست آن‌ها را جدا کنید.


آب کردن شکلات تخته‌ای (برای استفاده در انواع کیک و شیرینی):

راه اول: تکه‌های شکلات را در کاسه‌ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می‌شود و هم شیرینی شما خوش طعم می‌شود.

راه دوم: استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.

 

نگهداری از نان تست

قرار دادن نان تست در یخچال بیات شدن آن را تسریع می‌کند؛ بنابراین بهتر است در یخچال نگهداری نشود بعد از خنک شدن نان می‌توان آن را در داخل نایلون فریزر به مدت بیشتری نگهداری کنید.


نکاتی برای پخت انواع کیک میوه‌ای

برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می‌توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.


ادویه خورش قیمه

پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می‌کنند.


درست کردن سس مایونز

برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ‌ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.


نکاتی برای استفاده و پخت سیب زمینی

• سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است، آن‌ها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می‌شوند و تازگی خود را باز می‌یابند.

• برای پختن سیب زمینی آب پز، فراموش نکنید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی‌ها ترک نخورند.

 

اسرار خوراکی‌ها

پرکاربردترین داروی سنتی برای درمان مشکلات مفصلی، زنجبیل هست.

زنجبیل خشک کرده را با کمی روغن دنبه یا زیتون مخلوط کرده و به اطراف مفاصل بمالید.

شستن مفاصل باجوشانده آن برای کاهش ورم هم مفید است.

منبع: عصر ایران

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.